Şimdi Ara

Ösym nin katsayısı 0.8 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
4.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tm için pek doğru bulmuyorum 100kdaki mf de tm cinin sayisiyla 100k daki tmcinin onundeki mf sayisi ayni degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tm için pek doğru bulmuyorum 100kdaki mf de tm cinin sayisiyla 100k daki tmcinin onundeki mf sayisi ayni degil

• Düşünülürek yapılmış bariz bence.Istastiki 3 u de olması tesadüfi değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düşünülürek yapılmış bariz bence.Istastiki 3 u de olması tesadüfi değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yüzde 20 iyisini mi bekleyin dediler yoksa yüzde 20'den mi başlayın dediler.
  • abi 24 tercih neyinize yetmiyor anlamıyorum 24 tane boru değil her skaladan yazın işte
  • heyidjitsbob H kullanıcısına yanıt
    Size yetiyor olabilir ama benim gibi sınırda ve meslekler arasında arada kalan birine yetmiyor maalesef eğitimciler günlerdir barajı konuşuyor neden o da beni etkilemiyor bana bakarsan çünkü özel ünilerden reklam alıyorlar onların boş kalmaması lazım ama biz tercih hakkı arttırılsın dediğimizde bize yüz çeviriyorlar bu sene önceki senelere göre daha karışık o yüzden tercih hakkı eskisi gibi 30 olmalı en azından umarım anlatabilmişimdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O mesaji ben atmistim :)

• Hocam tam forumdan çıkıyordum ben de geleceği öngermek konusunda iyiseniz 27.317 e diş gelir mi sizce
    0.8 ile 22k oluyor (21, bilmem ne )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesterstory

Çarpan hesabı yapacağınıza sıralamanızın önünde kaç tane yeni kontenjan var sayın sonra sıralamanızdan saydığınız kontenjanı çıkarın bide az buçuk mezun sayısı ekleyin %95 e yakın bir dogrulukla bulun. Benim tavsiyem ve yaptıgım şey bu çünkü sonuçlar direk istatistik oluyor
    Kardeş kaç k dasın?

• quote:

Çarpan hesabı yapacağınıza sıralamanızın önünde kaç tane yeni kontenjan var sayın sonra sıralamanızdan saydığınız kontenjanı çıkarın bide az buçuk mezun sayısı ekleyin %95 e yakın bir dogrulukla bulun. Benim tavsiyem ve yaptıgım şey bu çünkü sonuçlar direk istatistik oluyor
    Kardeş kaç k dasın?

• 25 bindeyim hocam. Onumde 3033 konyenjan artisi var

• quote:

25 bindeyim hocam. Onumde 3033 konyenjan artisi var
    bende 22k dayım önümde yaklaşık kaç kontenjan artışı vardır? birde bu kontenjan artışını hesaplarken sıralamanın önündeki tüm tıp,diş,mühendislik ve mimarlık fakültelerini mi hesapladın?

• jesterstory kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 46k için bahsettiğiniz şekilde tahmini kaç olur?

• jesterstory kullanıcısına yanıt
    Eklenen yeni kontenjanları nasıl hesaplayacağız ?
  • meb1907 kullanıcısına yanıt
    Ben herhangi bir güncel terhih robotundan sıralama araligini 1- 25.829 ( benim sıralama ) olarak ayarladım sonra açılan yeni kontenjanları topladım

• Monchi80 M kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam saymanızı tavsiye ederim 15 dakikanızı almaz en azından bir fikriniz olur .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.