Şimdi Ara

ÖSYM'nin Optik Okuma Sistemindeki Değişiklik Ve Tahmini Açıklanma Zamanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

quote:

Orijinalden alıntı: Naples

ösymyi ele alalım biz ?
    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/genel/TeknikSartname2015.pdf kaynak

saatte 15bin optik
    dakikada 250 optik yapar

Dostum 20 optik okuyucu alınacakmış saatte 300 bin optik okunuyor yani 8 saatte bütün optikler okunmuş bitmiş oluyor demek ki sınav sonuçları çoktan okunmuş yani öğrencileri eşek gibi bekletmekten zevk alıyorlar anlaşılan

Ortada yanlışlık var düzeltelim Naples hocamızın dediği cihazlar daha kullanıma geçmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

2.5m 300 bin optik var

2.5 m +300 bin 2.8m optik var demek istiyorsanız 1 milyon 369 bin 147 kişi ygs de barajı geçti 5 oturumun hepsine kayıt yaptıran kişi sayısı 19.000 den az ve ilk haftanın 2 sınav sonuçları o 1 haftalık arada okunmuş olmalı o yüzden son 2 sınavın optik sayısını aldığım kaynağın doğruluğuna inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolutex

quote:

2.5m 300 bin optik var

2.5 m +300 bin 2.8m optik var demek istiyorsanız 1 milyon 369 bin 147 kişi ygs de barajı geçti 5 oturumun hepsine kayıt yaptıran kişi sayısı 19.000 den az ve ilk haftanın 2 sınav sonuçları o 1 haftalık arada okunmuş olmalı o yüzden son 2 sınavın optik sayısını aldığım kaynağın doğruluğuna inanıyorum.

başkan dedi 2 milyon 300 bin sınava başvuru olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu kadar geç açıklanıp soru iptali olmazsa ösym binasını yakarım.
  • quote:

quote:

quote:

ösymyi ele alalım biz ?

saatte 15bin optik
    dakikada 250 optik yapar

Dostum 20 optik okuyucu alınacakmış saatte 300 bin optik okunuyor yani 8 saatte bütün optikler okunmuş bitmiş oluyor demek ki sınav sonuçları çoktan okunmuş yani öğrencileri eşek gibi bekletmekten zevk alıyorlar anlaşılan

Ortada yanlışlık var düzeltelim Naples hocamızın dediği cihazlar daha kullanıma geçmedi.

Hocam Ali demir zamanında yapılan bir röportajı çok iyi hatrlyorum optik okuyucularımız saatte 18 bin kağıt okuyor demişti hatta ygs zamanı burdan tahmin yürütmştük

yeni alınan cihazlarla ilgili teknik şartnameyi okuduysan EN AZ 15 bin optik diyor bence 20 bin optik okuyan cihaz alacaklar ama bu bizi ilglendirmiyo dedğim gibi saatte 18 bin optik okuyan cihazları kullanıyolar şu anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ösymyi ele alalım biz ?

saatte 15bin optik
    dakikada 250 optik yapar

Hocam Ali demir zamanında yapılan bir röportajı çok iyi hatrlyorum optik okuyucularımız saatte 18 bin kağıt okuyor demişti hatta ygs zamanı burdan tahmin yürütmştük

yeni alınan cihazlarla ilgili teknik şartnameyi okuduysan EN AZ 15 bin optik diyor bence 20 bin optik okuyan cihaz alacaklar ama bu bizi ilglendirmiyo dedğim gibi saatte 18 bin optik okuyan cihazları kullanıyolar şu anda

12 makinenin toplamını saatte hesaplamıştır ve kağıt üstünde 18.000 optik okunuyordur saatte kağıt değiştirme süresini falan hesaba katarsak zaten benim hesabıma göre saatte 14040 optik okunuyor ortada bir yanlış anlaşılma yok ?

• quote:

quote:

quote:

2.5m 300 bin optik var

başkan dedi 2 milyon 300 bin sınava başvuru olmuş

Doğrudur genel toplamda sizin söylediğiniz sayı yanlıştır demedim anlaşamadığımız nokta 5 oturumluk bir sınav ilk 3 oturup bitince 1 hafta boşluk var o sınavlar o arada okunuyor son 2 oturumun optik sayısını hesaplıyoruz biz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mourinhology

Eğer bu kadar geç açıklanıp soru iptali olmazsa ösym binasını yakarım.

Aslında bir geç kalma yok forumdaki trollerin,yanlış hesaplayanların medyanın durmadan haber yapması üzerine bizde geç kalınmış algısı oluştu önceki lyslerin açıklanma sürelerine göre hala vakit var.
  • Benim hesabımda yanlışlık yok ösym çalışanı akrabası değilim araştırmadan hesapta yapmıyorum kaynaklarımın sağlamlığını kontrol edip hesap çıkartıyorum ki hesabımında olumlu sonuç vericeğini biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.