Şimdi Ara

ÖSYM SINAV YAPMAYI BİLMİYOR ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Muuuck

aynı sıkıntıyı paylaşıyoruz. bu ösym denen kurulun fen derslerine olan antipatisi mi desem zor gördüğü mü desem geçen sene olduğu gibi bu sene de çok kek sorular sormuşlar. bu sınav kimi seçecek ki, ilk 15-20 bindeki her adamın aynı neti yapması lazım. bu kadar kolay soruları sorunca sonra da bizim ülkeden bilimadamı çıkmıyi diye ağlıyoruz, sorunu biraz burada aramak lazım

Evet arkadaş yıllardır süregelen sorunun çözümünü bulmuş, feni kolay sordukları için bu ülkeden bilim adamı çıkmıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: %95

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: t.1132

lys-1 kolaymıydı?

fenin zorluğuyla matematiğin zorluğu karşılaştırırsak daha matematik 3x düzeyde atıyorum fen x düzeyde hazırlanmıştı. -5x max olsa-

Ya aptalın oğlu musunuz siz? Şu ana kadar fizik hiç böyle zor gelmedi. Kimya ve biyoloji bence de kolaydı ama fiziği gayet kasmışlar çok fazla eleyici vardı.

Fizik: 5x
    Kimya:2,5x
    Biyoloji:2x

Matematik:2,5x
    Geometri:x

(max:5x) üzerinden hesaplamalar..

sen bu sınavda fiziğin 5x olduğunu düşünüyorsan fiziği hayatından çıkar derim, zorlukların üzerine gitmelisin fakat bu kadar zor olmayan şey sana zor geliyorsa sende sıkıntı vardır. bu bir tavsiyedir umarım yine aksi cevap yazmazsın.

Fizikle uğraşmak isteyen kim? Ben zaten MF-3'üm ama lanet olası fiziği zor sordular bu sene ha ne kadar yapacağım dersen +25 net bekliyorum kaç olur bilemem ama normal sınavlara GÖRE 5X TABİ GÖRELELİK KAVRAMINI BİLİYORSAN ÜNLÜ FİZİKÇİ??

bundan sonraki ezber hayatında başarılar, ben hukukçu bekliyordum da tıp da olur, o da kurtarır seni.

Ezberle ilgisi ne bilimsel araştırmaların? (1)

Sen mühendis olduğunda ezber yapmadığını mı zannediyorsun, eğer öyle düşünüyorsan git ve psikoloji oku. (2)
    Sanki integral hesabı yaparken, problem çözerken sudoku çözer gibi yapıyorsunuz heyt Allah'ım akıl dağıtırken bu kulun neredeydi.(3)

Ayrıca psikolojik sorunlusun bence TIP okurum paşa paşa yurtdışında üniversitede MASTER-Doktora yaparım orada çalışmaya devam ederim veya akademisyen olurum. Bilimsel araştırmamı yaparım..

Sen ne yapacaksın? Mühendis olup patronunun ağız kokusu altında emir dinleyeceksin. Şunu yap diyecekler işçi gibi onu yapacaksın. 4 senen heba.. Neyse burda ezber hayatı bilmem ne hayatı diye sen kendini avut..

Ayrıca bu sene çıkan fizik ezberden de ötesiydi. Formül desen ezber, X ışınları vb. sözel konular ezber..

TIP okurum paşa paşa yurtdışında üniversitede MASTER-Doktora yaparım orada çalışmaya devam ederim veya akademisyen olurum. Bilimsel araştırmamı yaparım.. Böyle şeyleri okulu bitirdikten sonra düşünürsün asi liseli kardeşim senin o dediğin şeyleri 100 doktor adayından belki 2-3 tanesi yapıyor o kadar ileriye götürüyor işini, yurtdışında da okuma fikrine YAV HE HE derim onlarda adam arıyorlardı yabancı öğrenci almak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memedemir -- 22 Haziran 2014; 13:08:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahrok1

annene söyle bi el atsın ösymeye

ah yavruuum kötü mü geçti kıyamam :(
  • Kolay, zor göreceli.Herkesin bilgi seviyesi farklı, beni de çok kasmadı sınav ama her sınavdan sonra kolaydı diye konu açmak itici oluyor.Troll olmadığını var sayıyorum tabi.
  • Gençler kaliteli soru zor soru demek değil ve ösym kaliteli hazırlıyor en soruları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen hazırla bi daha soruları o halde senden öğreneceklerdi soru hazırlamayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

quote:

aynı sıkıntıyı paylaşıyoruz. bu ösym denen kurulun fen derslerine olan antipatisi mi desem zor gördüğü mü desem geçen sene olduğu gibi bu sene de çok kek sorular sormuşlar. bu sınav kimi seçecek ki, ilk 15-20 bindeki her adamın aynı neti yapması lazım. bu kadar kolay soruları sorunca sonra da bizim ülkeden bilimadamı çıkmıyi diye ağlıyoruz, sorunu biraz burada aramak lazım

Evet arkadaş yıllardır süregelen sorunun çözümünü bulmuş, feni kolay sordukları için bu ülkeden bilim adamı çıkmıyormuş

ergen ergen muhalefet yapmayın. bi arkadaş da özelden sordu ona da açıkladım; adama fen çalışmayı teşvik edecek sınav yapmazsan ki bu sadece ösym dalında değil taa anaokul düzeyinden, adama ezberleyeceği sınavları yaparsan adam bilime çalışmaya yönelmez bilime çalışmaya yönelmeyen adam da bilimin nasıl bişey olduğunu anlayamaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: t.1132

lys-1 kolaymıydı?

fenin zorluğuyla matematiğin zorluğu karşılaştırırsak daha matematik 3x düzeyde atıyorum fen x düzeyde hazırlanmıştı. -5x max olsa-

Ya aptalın oğlu musunuz siz? Şu ana kadar fizik hiç böyle zor gelmedi. Kimya ve biyoloji bence de kolaydı ama fiziği gayet kasmışlar çok fazla eleyici vardı.

Fizik: 5x
    Kimya:2,5x
    Biyoloji:2x

Matematik:2,5x
    Geometri:x

(max:5x) üzerinden hesaplamalar..

sen bu sınavda fiziğin 5x olduğunu düşünüyorsan fiziği hayatından çıkar derim, zorlukların üzerine gitmelisin fakat bu kadar zor olmayan şey sana zor geliyorsa sende sıkıntı vardır. bu bir tavsiyedir umarım yine aksi cevap yazmazsın.

Fizikle uğraşmak isteyen kim? Ben zaten MF-3'üm ama lanet olası fiziği zor sordular bu sene ha ne kadar yapacağım dersen +25 net bekliyorum kaç olur bilemem ama normal sınavlara GÖRE 5X TABİ GÖRELELİK KAVRAMINI BİLİYORSAN ÜNLÜ FİZİKÇİ??

bundan sonraki ezber hayatında başarılar, ben hukukçu bekliyordum da tıp da olur, o da kurtarır seni.

Ezberle ilgisi ne bilimsel araştırmaların? (1)

Sen mühendis olduğunda ezber yapmadığını mı zannediyorsun, eğer öyle düşünüyorsan git ve psikoloji oku. (2)
    Sanki integral hesabı yaparken, problem çözerken sudoku çözer gibi yapıyorsunuz heyt Allah'ım akıl dağıtırken bu kulun neredeydi.(3)

Ayrıca psikolojik sorunlusun bence TIP okurum paşa paşa yurtdışında üniversitede MASTER-Doktora yaparım orada çalışmaya devam ederim veya akademisyen olurum. Bilimsel araştırmamı yaparım..

Sen ne yapacaksın? Mühendis olup patronunun ağız kokusu altında emir dinleyeceksin. Şunu yap diyecekler işçi gibi onu yapacaksın. 4 senen heba.. Neyse burda ezber hayatı bilmem ne hayatı diye sen kendini avut..

Ayrıca bu sene çıkan fizik ezberden de ötesiydi. Formül desen ezber, X ışınları vb. sözel konular ezber..

bir şeyin kanıtını öğrendikten sonra uygulamak ezber olmuyor. bir şeyi görüp uygulamaktır ezber olan. ben şimdi integralde atıyorum shell theoremi kendime kanıtlamadan yapmışsam kendimi çözüme ikna edemeden bu teoremi uyguluyorsam 'kek' gibi davranıyor olurum. ama ben veya mühendis olmak için mühendisliği seçmiş adam bu teoremi öğrenir ezberlemez. burda tıp okumanın kötü olduğunu söylemedim zaten, kolay olan tıp okumak bak ne güzel anlatmışsın ezberliycn okuycan master yapcan hayatın garanti. mühendis adam öyle değil kendini geliştirmek zorunda kendini firmalara pazarlamak zorunda. benim kötülemem tıp dalına değil sana. sen okuma mühendislik senin gibiler daha sözel şeyler okumalı saygılar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.