Şimdi Ara

ÖSYM SKANDAL!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir Allah'ın kulu rica etsem şu küp sorusunu şekil üzerinden çizip anlatabilir mi? Çözüm olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

quote:

Orijinalden alıntı: callidus297

quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

Bunları diyen arkadaşlar hiç kitap çözmedi sanırım. trigonometri sorusu bildiğimiz toplam, cisim köşegenli olan da gayet klasik bir soru işte. Havadan inmiyor ki sonuçta müfredat 3 aşağı 5 yukarı aynı sorular var kitaplarda sınavda olması da gayet normal.

Arkadaşım anlamak istemiyorsun herhalde. Soru tipi tabi ki aynı olabilir. Ama şıklarına kadar bütün sayıları aynı olan iki sorunun çıkması bildiğin kasıttır. Dün bu soruları çözüp lys'ye giren ve direkt bu soruları yapan bir insanla bu soruları ilk kez gören benim durumum eşit mi şimdi? Nasıl bir adalet anlayışınız var sizin anlayamıyorum. Tabii bu soruların zaten geleceğinden haberdar olan öğrencileri düşünmemeniz fazla iyimser olduğunuzu gösterir.

Gelecek sorulardan haberdar olan öğrencilere piyasada olan sorular yerine hiç bilinmeyenleri vermek daha mantıklı olmaz mıydı? Tabi ki eşit değil, o adam oturup çözmüş işte zaten çok farklı yaratıcı bir soru da değil ki.

Ben de çalıştım ve çözdüm. Fem mi çözmek zorunda herkes? Soruların sayılarının tıpa tıp aynı olması kabul edilemez. Ösym Fem çözene de X yayını çözene de eşit soru hazırlamak zorunda. Piyasada çıkan sorulardan farklı sormayacaklarsa ne anlamı kalıyor bu kurumun. Onlarca kişi belki bu soruların çıkacağından haberdar, hakkımız yeniliyor neler diyorsun. Zaten siz böyle davrandığınız sürece bilinenleri de verseler bir şey olmaz korkma..

• bi tane psikoloji sorusu vardı aynısını fem denemede gördüm şıklar filanda aynı yerndeydi ? buda aynısysa tesadüf olabilirmi ?

@nabireyiz @tayyipbaba
  • Adamlar milyon tane soru yazıyo sonunda tutturmuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSYM buyuk bir titizlik icinde sinav hazirliyor...

Yerseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervanlar

bu insanlar ortalıgı bulandırmayı sever..

Siz bulandırmayın ortalığı haksızlıklara sesinizi çıkarmayın, ne güzel değil mi?
  • callidus297 kullanıcısına yanıt
    ne cemaati ne akp si ikisi birbirinden farksız hak yerler,hukuk yerler ama onlar için bu yolda yapılan her şey mübah en çok inanan onlar onlardan olmayan kafir,öteki bu ülke böyle arkadaşlar kabullenin artık
  • frml1 F kullanıcısına yanıt
    cevabı neydi o sorunun acaba
  • Tabii canym "bizim kafalar" hep skandal olsun diye dü?ünür(!). Kpss olaylary, 2011 ?ifreleme olaylary, bu sene iki tane sorunun bütün ?yklarynyn sayylarynyn her ?eyinin typa typ Fem'deki kaynakla ayny olmasy ve daha niceleri "bizim kafalar"yn ürünü zaten. Bu synava girmedi?iniz yorumunuzdan belli. Kimse fem soru bankasy çözmek zorunda de?il. Bu adamlaryn iddiasy sorulmadyk sorulary sormak zaten. Kurumun temel amacy bu. Synava girseydiniz ve 2 tane sorunun typkysynyn aynysyny ba?ka bir kaynakta görseydiniz tepkiniz bu olmazdy. Ben syrf Fem yayynlaryny çözmedim diye çözenlere kar?y 1-0 geride olmak istemiyorum, isteyenin de oldu?unu sanmyyorum. Benzer sorunun sorulmasy farkly soru sormayy amaç edinmi? bir kurum için tesadüftür, ayny soru sorulmasy (hem de 2 tane) ise kasyttyr. Neyse siz ülkemizde haksyzlyk, yolsuzluk, usülsüzlük ve skandallar yok deyip ya?amaya devam edin, belki bir gün uyanyrsynyz..

• Yuh ya bu ülkede yaşamak istemiyorum artıkgerçekten
  • UP
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.