Şimdi Ara

ÖSYM strateji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu stratejim için Dexter, prison break,true detective,oz gibi dizilere borcluyum
    ÖSYM şunu düşündü dedi ki herkes evde acaba herkes mi çalışıyor bunu olcmeliyiz kurul
    Sonrasında söyle bir fikir ortaya attılar düşündüler ki biz MSÜ yü ortaya yem diye atalım çıkan sonuça göre yks yi ayarlayalım sonra bugün tekrar konuştular dediler ki herkes iyi yapmış demek ki zor yapmamız lazım o yüzden şahsımca yks zor,yığılma yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben de msü’de ortaya çıkacak istatistikleri değerlendirirler diye düşünüyordum ama bence umurlarında değiliz. Yığılma falan olursa da sistem değiştiriyoruz derler oldu bitti bu kadar
  • ben şimdiden kendimi bu düşünceye imza atan 2.kolordu komutanı olarak ilan ediyorum

• 13trance kullanıcısına yanıt
    Sağol be yarag bum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aga siz gerçekten bu ülkede öğrencinin umursandığına inanıyor musunuz? Tepedeki uzun adam istese sınava bir gün kala sistem değişir burda yok ÖSYM analiz yapacak diye tahmin kasıyorsunuz. ÖSYM kaç yıllık kurum. 165 dakika tyt verildiğinde yığılma olacaklarını bildikleri için Türkçeyi zorladilar ama aytde konular kalkmış olmasına rağmen kolay sordular. Bu adamlar yığılma olacağını bilmiyor muydu? Biliyordu. Sırf şu kadar öğrencimiz matematiği fulledi diyip anadolunun tasra koylerindeki cahil cuhelalari mutlu etmek için kolay yapmıyorlarsa bir şey bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarı artınca ösym mutlu bile oluyodur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.