iki dakkada nükleer atmaya giden yapay zeka mı bu ? çıkar için iki dakkada soruları satar bu o zaman. |
ÖSYM yapay zeka ile soru hazırlayacak (2. sayfa)
-
-
Yapay zeka sorularını da çocuklar yapay zeka ile cevaplasın, tam olur. Ülkeyi de yapay zeka yönetir ileride muhtemelen...
-
Soru hatali.. Cevap zaman, ilk hiz, yukseklik ve ivme olmali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belkide haberleri yeterince takip edememisimdir ama Turkiyede yapay zeka uzmani olarak nitelendirilebilecek kimsenin oldugunu dusunmuyorum. Cunku bu sistemlerin gelistirilmesinde direk rol oynayan bir Turk yazilimci ismi duymadim. Belki teorik bilgiler uzerinde bilgisi olanlar vardir ancak bu onu uzman yapmaz.
-
chatgpt cevaba D demiş ama soru zaten eksikmiş kavramlar biraz karışık. fakat bu kadar az veri ile gene iyi işler çıkarıyor. ÖSYM sorularını, çözümlerini ve MEB kitabının verilerini kullanarak çok güzel işler yapabilir sanki. ben hiçbir veri vermedim sadece yap dedim :D tabi bu verileri chatgpt değil de başka bir yapay zeka işler chatgpt işlemiyor
mesela şu daha basit hatasız bir soru gibi.
bu da çözüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 13 Şubat 2024; 16:54:2 >
-
Ondan sonra yoldan geçenleri palayla filan kesmeye çalışsınlar.Ülkenin seviyesi bu kaç yıllık eğitimden sonra bu seviyede.
-
Bunun okumuşlukla ne alakası var la
Zaten bir halt olamıyorlar, sistem yanlış, o kadar okuyup para kazanamayınca daha da beter oluyorlar, sistem kusurlu insanlar üretiyor ve öne çıkartıyor zaten
Derdimiz palalı tiplerse idamı getirirsin ve "yargı" denen kendini Allah sanan ama hiçbir halta çare olmayan kanser yapının da vicdan kanatan karar verdiğinde, kendinin de yargılanabildiği bir düzen kurarsın, olur biter
Okumak çare olsaydı "yargı" içinden bu kadar vicdan kanatan ve masum/mağdur insanlara düşman karar çıkmazdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X