lastminute.de Alt Limitsiz 30 Euro Merhaba 2 yıl önce aldığım ve bir kısmını kullandığım kodların elimde kalanları satılıktır. Ben yurtiçi konaklamada her güne ayrı kod şeklinde kullandım. Kodlar alt limitsizdir. Örnek vermek gerekirse günlük 36 € Otel İçin Kodu Kullandıktan sonra her güne 6 € ödedim. Kod 30€ değerinde, her kod 30€ indirim yapıyor. İsterseniz 3-4 günlük rezervasyonları her gün tek tek olarak ayrı kodlarla yapabilirsiniz. Elimde 5 adet kod kaldı. Almak isteyen yazabilir. Adet Fiyatı 16 € Çoklu alımda 15 € Kodların Son Kullanım Süresi Süresi: 15.05.2024 Rezervasyon tarihlerinde sınırlama yoktur. isterseniz bir yıl sonrasına rezervasyon yapın. Kodlar lastminute.de üzerinden kullanılıp Türkiye ve Yurtdışı rezervasyonlarında kullanılabiliyor. Lastminute.de üzerinden fiyatlara bakabilirsiniz kodlarla ilgili detaylı bilgi şu sayfada mevcut: Teşekkürler... ucuza uçak Hotel İndirim Kampanyası - 30€ - Seyahat Masrafını Azaltan Blog https://ucuzaucak.net/hotel-indirim-kampanyasi/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün