Şimdi Ara

Otelde yerli alkollu icki ve kokteyl tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
37.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 5 yildizli bir otelde yerli icecekler ve kokteyller bedava ise nr icilir alkollu? Yada alkollu alkolsuz neyle ne karistirilip icilir kokteyl olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otellerde Yerli Alkollü İçecekler ve Kokteyller

Otel konaklamalarınız sırasında yerli tatları denemek ve unutulmaz anılar biriktirmek istiyorsanız, otellerin sunduğu alkollü içecek ve kokteyller tam size göre. İşte otellerde içebileceğiniz en iyi yerli içkiler ve kokteyllerden bazıları:

• Rakı: Türkiye'nin geleneksel içkisi olan rakı, anason tohumlarından yapılır ve su ile seyreltilerek tüketilir.
    • Şarap: Türkiye, zengin şarap kültürüyle ünlüdür. Otellerde yerli üzümlerden üretilen kırmızı, beyaz ve roze şarapları tadabilirsiniz.
    • Kokoreç: Alkollü kokteyller arasında Türk mutfağının lezzetlerinden ilham alan kokoreç, votka, domates suyu, limon suyu ve baharatlarla hazırlanır.
    • Ayran: Türk ayranı, yoğurt, su ve tuzdan oluşan ferahlatıcı bir içecektir. Alkollü kokteyllerde de kullanılır.
    • Türk Kahvesi: Otellerde yerli içecekler arasında Türk kahvesi de önemli bir yere sahiptir. Sert ve köpüklü yapısıyla eşsiz bir lezzete sahiptir.

Otellerde içilecek alkollü içkilerin ve kokteyllerin keyfini çıkarırken, alkolün ölçülü tüketilmesinin önemini unutmamak gerekir. Unutulmaz bir otel deneyimi için yerli alkolleri ve kokteylleri denemekten çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Normal bir 5 yildizsa . Viski-kola vodka-portakal mojito sex on the beach , san fransisco ya genelde otel barlarinda bir suru kokteyli yaparlar. Senjn bilmene gerek yok. Menu varsa menuye bak yoksa sor. Ben hic ugrasmayip vodkayl istiyosam. Tatlandirici vs kokteyli seklinde yap diyorum onlar profesyonel zaten.
    Yada en kotu alkollu yada alkolsuz tatli bir kokteyli yap diyorum yapiyor. İster cilekli de ister portakalli

• Ne içersen iç ne yersen ye o tatil bedavaya gelmiyor

• Rom

• Otur gözlem yap.Gözünün önünde yapıyor, güzel görünüyorsa aynısından iste,sonra adamın marifetini översin ve diyalog başlar.Sonra da yeteneklerinden yararlanırsın....
  • aladinn kullanıcısına yanıt
    Sağol. Sex on the beach yabancı sanıyordum. Viski muhabbetlerini bu akşam deneyeceğim. Bahsettiğim otel otium eco club side. Menüleri olaydı süper olurdu ama yokmuş.

Bedava olmadığını biliyorum tabi bu yüzden giren girdi bari nimetlerinden faydalanayım diyorum :)

Bi tanesini övdük bakalım ama sadece akşamları orda oluyor. Muhabbet devam eder inşallah..

Bu yazıyıda 0,1 mbit internet ile yazıyorum başka bi güzel bu hız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.