difransiyel ötmesine haşlanmış patates uyguluyorlarmış diye duydum
Süper ugulamalar..Kimsenin aklına gelmez..
mısır yagı da faydalı imiş öten difransele
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
Orjinalden alıntı: anchorman
talaş dozu dök, sesi keser...
quote:
Orjinalden alıntı: eagleanddog
difransiyel ötmesine haşlanmış patates uyguluyorlarmış diye duydum
Süper ugulamalar..Kimsenin aklına gelmez..
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
gresi anladıkta talaş ne alaka o basmadı
talaş olayını ben de anlamadım. bilen varsa bir açıklama yapsa.
gres, talaş, muz, kıyma... bunlar sık uygulanan metodlar. denemekte yarar var. olmadı köfte yaparsınız
talaş araçta hiçbir zaman kullanılmaz ve kullanılmamalıdır.Eski kızılderili numaralarını sanki doğru birşeymiş gibi yazıp da milleti kandırmayalım.Bu iş ancak dandirik arabaları kakalamak için kendini hiper akıllı sanan satıcıların başvurduğu birşeydir .Aracı alan bir müddet sonra komple diffrensiyel yapmak zorunda kalır.Aman deyim kulaktan dolma bilgilere başvurmayalım.
Artık bir sürü katkı malzmesi var ithal , hiçbir şey bilmeyen bari ondan kullansın.Neymiş talaş 30 yıl öncesine götürdünüz bizi
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: vezir
talaş araçta hiçbir zaman kullanılmaz ve kullanılmamalıdır.Eski kızılderili numaralarını sanki doğru birşeymiş gibi yazıp da milleti kandırmayalım.Bu iş ancak dandirik arabaları kakalamak için kendini hiper akıllı sanan satıcıların başvurduğu birşeydir .Aracı alan bir müddet sonra komple diffrensiyel yapmak zorunda kalır.Aman deyim kulaktan dolma bilgilere başvurmayalım.
Artık bir sürü katkı malzmesi var ithal , hiçbir şey bilmeyen bari ondan kullansın.Neymiş talaş 30 yıl öncesine götürdünüz bizi
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
fason birşey olduğu belli zaten de. sesi kesiyor mu hakkaten
difransiyelle falan alakası yok öten şey şanzımandır çoğu araçta görünen bişey şanzımanın ötmesinin tek bi nedeni vardır o şahini o kadar çok itekleye itekleye vurdurmuşlardırki sanzımandaki bütün dişleri yemiştir o araç sadece 1.vites ile geri viteste ötmez 2-3-4-5 ötüyodur belki o araç 4 vitestir ama o araç vurdurma sonucu o hale gelmiştir yani 400 ytl masrafgaranti
aks bilyalarinda birsey olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme