İyi günler; Ben dün tarif ettiğiniz parça üzerine biraz araştırma yaptım ancak,elle tutulur bir gelişme yakalayamadım.Üzgünüm. Fakat aracınızla birlikte bir yetkili servise başvursanız iyi olur... Bir ihtimal orada bulabilirsiniz... Teşekkürler....
SELAM MESLEKTAŞ...SEN VE BENDEN BAŞKA PARÇACI YOK GALİBA....
Selam.Teşekkür ederim... Evet bizden başka yok gibi ama olsun biz hizmetimizi verelim de gerisi önemli değil. Sana da hayırlı işler,bol kazançlar...
sayın otocem yetkilisi;
2003 ghia bel destekli sürücü koltuğunun sırt kısmını arıyorum... fiyatı ne kadar acaba???
2005 collection aracım var... sürücü koltuğu bel desteği yok...
kendi aracıma bel destekli bir sürücü koltuğu koydurmak istiyorum... farklı önerileriniz olabilir mi???
Sayın ricconi; Aracınıza 2003 GHİA demişsiniz.Fakat tam olarak anlayamadım kusura bakmayın.Aracınızın tam modelini yazabilirirmisiniz tekrar rica etsem. Teşekkürler...
sayın otocem yetkilisi, aracım 2003 model 1.8 tdci focus, dikkatimi çekti turbosşarj ı bozulan müşterinizin, turbosunun bozulma sebebi olarak yanlış yağ kullanımının sebeb olduğunu söylemiş..sorum şu bu yanlış kullanılan yağ bildiğimiz düzenli olarak değiştirdiğimiz motor yağı dimi.eğer dediğim gibiyse ben aracımda hangi numara yağ kullanmam gerekiyor.diğer bir sorum aracım turbo diesel bir araç.ben motor aksamında yağını, filtresini düzenli olarak değiştirmekten başka bir şey yapmıyorum.acaba enjektörler ve turbo için kullanılan bir temizleme katkısı varmı.petrollerde görüyorum dizel araçlar için kullanılabilir diye belirtilen katkıları ancak kullanmadım.sizce kullanabilirmiyim yoksa farklı bir enjektör veya turbo bakım şekli varmı. belki ilgi alanınız olmayabilir ama yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: otocem
Sayın ricconi; Aracınıza 2003 GHİA demişsiniz.Fakat tam olarak anlayamadım kusura bakmayın.Aracınızın tam modelini yazabilirirmisiniz tekrar rica etsem. Teşekkürler...
aracım 2005 collection
bildiğiniz gibi bu model de sürücü koltuğu bel desteği yok.
aracıma bel desteğine sahip bir koltuk sırtlığı almak istiyorum. bu mümkün mü? mümkün ise fiyatı ne olur??
Sayın gebs; Turbo nun bozulma sebeplerinden sadece bir tanesini yazmıştım. daha pek çok sebebi olabilir bozulması için.Yağın yanlış kullanımı dediğim şey sizin de anladığınız gibi motor yağının değişmi sırasındaki hata... Mesela Focus 1,8 tdci motor yağ numarası 10/30 dizeldir. Fakat yağı değiştiren kişi 10/30 yerine atıyorum 10/40 koyarsa tehlike başlamıştır... Evet dediğiniz gibi sıklıkla yağınızı,hava,yağ ve yakıt filtrelerinizi aracın K.M bakım zamanı gelmeden değiştirmenizi tavsiye edeblirim.Enjektör ler için se çeşitli temizleyici elemanlar var en kalitelisini koyunuz gönül rahatlığı ile. Benzin istasyonlarında satılanlara pek itibar etmeyin.Marka olarak (würth) tavsiye ederim. Teşekkürler,iyi günler...
Sayın ricconi, aracınız 2005 model Focusmu acaba.
sayın otocem çok teşekkür ederim.sanırım benim yağcı 10 40 kattı geçen sefer.bir kaç arkadaştan da duymuştum 10 30 olması gerektiğini ama emin olmak beni rahatlattı.yağ değişim zamanıda geldi aracın.10 30 kattırıcam.dediğiniz würth markayı temin edip kullanıcam.
2005 focus collection eski kasa
quote:
Sayın ricconi, aracınız 2005 model Focusmu acaba.
otocem arkadaşım 2000 ford focus debriyaj baskı balatası işçilik+kdv+vede parcalar yani kısacası bana kaca maliyeti ne kadar olur.Bir fiyat verebilirsen iyi olur..Şimdiden teşekkür ederim.SAYGILAR!!!
Arkadaşlar yararlanabileceğinizi düşündüğüm 2. el çıkma parçacılarının tel no. larını da ben ekleyeyim istedim.KARTAL OTO SAN.SİT. İSTANBUL
oto necdet=02164887095
minel oto=02163068738-02163744094
oto hilal=02163894758-02163531813
eray=02163877022
doğanay=02163069417-02163879639
kenan=02163539934
sancak=02163530713
Bu arada pazarlık yapmayı da unutmayın
Sayın bluecat; 2000 model 1,6 Focus debriyaj baskı-balata:130,00 Luk markalı. 2000 model 1,6 Focus debriyaj baskı-balata:90,00 Mapa markalı. İşçilik hakkında ise sadece tahmin yapabilirim.:60,00 Teşekkürler...
Sayın ricconi; aracınız orijinalinde bel destekli koltuk mevut değil.Diğer araçların bazılarında var fakat uyacağını zannetmiyorum. Bir koltuk çudan veya döşemeciden uyup uymayacağına dair bir bilgi alırsanız memnuniyetle yardımcı oluruz.Şu an sizi yanıltmak istemiyoruz.Teşekkürler....
iyi günler
yeni kasa 2001 mondeo emme manifoldu fiyat öğrenebilirmiyim
İyi günler... 2001 Mondeo Emme Manifold:750,00 kdv dahildir. Teşekkürler...
quote:
Sayın bluecat; 2000 model 1,6 Focus debriyaj baskı-balata:130,00 Luk markalı. 2000 model 1,6 Focus debriyaj baskı-balata:90,00 Mapa markalı. İşçilik hakkında ise sadece tahmin yapabilirim.:60,00 Teşekkürler...
Sayın otocem sorumu cvpladığınız için teşekkürederim.Sizin vermiş olduğunuz fiyatta baskı-balata ayrı ayrı fiyatlar mı yoksa baskı-balat bir fiyatlar mı?Eğer öyle ise;gercekten uygun fiyatlar...Cevabınıa göre 2000 1.6 focuslarda iki türlü debriyaj baskı-balatası kullanılıyor.Vermiş olduğunuz fiyatlara KDV dahil midir sn:otocem ? SAYGILARIMLA..!
arkadaşlar 2000 model ford focus sedan ghia nın arka stop lambasının değeri nedir acaba?
arkadaşlar focus un siyah renkli olan ön ızgara peteğini mondeo lardaki gibi krom olmasını istiyorum.bunu yapmamız mümkün mü? ve ya mondeo nun parçası buna uyar mı? veya alıp boyamak mı boyatmak mı lazım.o bölgenin biliyoruz ki etrafı krom ve peteğinde krom oluşuyla hoş bir görüntüü sağlayacağını düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar yeni focus un ön ızgarasını mondeo tarzı krom yapmak istiyorum bunu nasıl başarabilirim.sanırım mondeo nun parçası focus a uymaz.bunu nereden ve ne şekilde temin edebiliriz.