Şimdi Ara

OTO CEM - Ford Yedek Parçaları Yetkili Satıcısı (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.807
Cevap
4
Favori
207.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

maalesef Fiesta kapı döşemesi stoklarımızda mevcut değil,üzgünüz.

İyi günler . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: otocem

İyi günler lordford50 ;

hego sensörü :170,00 T.L

Kendiniz bu parçayı değişebilirsiniz belki ama herhangi bir tamirciye değiştirseniz fazla miktarda ücret alacaklarını sanmıyorum.

İyi günler....

bizim sanayideki ford yedek parçacı, birebir orjinal parçaya 90 tl demişti.. !?!
    bosch servisi bile 140 tl fiyat vermişti.herneyseki ihtiyaç kalmadı.
    sorun giderildi.
    artık lamba yanmıyor.
    (7 yıllık olan lpg nin ecu su arızalıymış. ecu tamir edildi.)
  • İyi günler lordford50 ;

beni 170,00 t.l.dediğim sensör de orijinaldi.Aracın üzerinden çıkan numarayı bilmiyorum fakat aracınızın orijinal sensörü buydu.

Yanlışlıkta yapmış olabiliriz fakat şu da bir gerçek ki başka bir araç sensörü de sizin aracınıza uyum sağlayabilir.

Örneğin Fusion Sensör 170,00

Fiesta sensör 85,00

Böyle bir durum da söz konusu olabilir.

Yardımcı olamadığımız ve sizi sıkıntıya soktuğumuz için özür dileriz.

Teşekkürler. . .
  • Merhaba , 2007 S MAX 2000 CC 143 HP Dizel Baskı balata bilya orjinal fiyatı ne kadar ? Elinizde varmı ? Ne marka ?..Mondeo 2000 cc TDCİ ile aynı parça biliyorum..Bir kaç yerden fiyat aldım. Uygun fiyat verirseniz sabah gelip alacağım. ACİL SİPARİŞ.. Hayırlı işler.. ŞASE NO. Özel mesaj attım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 29 Mart 2012; 19:58:30 >
  • İyi günler taşkafa ;

2000 tdci baskı balata :240,00 t.l.
  • Sorduğum 140 HP 2000 cc S MAX parçası LUK ..yanlış anladık olmasın..Almaya geleceğim..Birde Hidrolik bilya ve volan fiyatı soruyorum..Tamamı 4 parça olacak..Toplam fiyatı ne olur ? World kart ile kaç çekim yapabilirim ?..Gelip sizin adresten alırım..Motor şase no yolladım..Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 29 Mart 2012; 0:47:55 >
  • quote:

ford focus 2004 aracimin km si 81000 e geldi hiç triger degişmemiş muhtemelen bende degiştireyim dedim

ina marka ürünler önerildi

Triger seti 150 TL ,
    Devirdaim 75 TL,
    V kayış 1 adet 40 TL
    Gergi bilyasi 40 TL ,
    işçilik 150 TL

fiyat verildi

ina marka ürünlerin mevcut oldugu kaliteli en iyilerden oldugu söylenildi gergi bilyasi 2 adette olabilirmiş bu durumda +40 TL daha ödemem gerekirmiş kesin bilmiyormuş bu konularda biraz yabanciyim BOSCH CAR SERVICE beylikdüzünden aldim fiyat

siz ne düşünürsünüz ?

bana lazım olanlar

Triger seti
    Devirdaim
    V kayış 1 adet (kaç adet gerekli bilmiyorum 2004 focus için)
    Gergi bilyasi

2 adet Z rot

orjinal otosan marka yada ina mi almaliyim bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum

bunu dışında focus 1 için ön tampon sis fari almak istiyorum aracimda sis yok comfort paket .

• İyi günler ilyus ;

aracınız ilk kasa focus benzinli değilmi . . . ?
  • İyi günler taşkafa :

aracınızın debriyajı indirldi mi (söküldümü) acaba ?
  • Cumartesi sökecekler.Ford yetkili servisleri insanları çok güzel öptükleri için işini güzel yapan ÖZEL FORD SERVİSLERİNDE sıra oluyor...Dört parcadan yıpranmış olanları değişeceğiz..Dördüne birden birkaç uygun Fiyat buldum.. LUK olarak..Sizdende fiyat istiyorum. En önemlisi BU PARÇALAR ELİNİZDE MEVCUTMU ? GELECEKMİ ?...Hayırlı işler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 29 Mart 2012; 19:57:00 >
  • quote:

İyi günler 04JazzCS ;

söylemiş olduğum bagaj havuzu komple bagaj yuva kaporta aksamı yanlış şeylerden mi bahsediyoruz acaba ?

Sanırım yanlış anlaşılmış ben sadece CMax ın bağajına konulan yaklaşık 5 cm lik kenar yüksekliği bulunan plastik veya kauçuktan imal edilen ve bağaja dökülerek leke oluşmasına mani olan havuz biçimindeki şeyden bahsediyorum. Döşemenin rengi bej olduğundan bağaj havuzunun rengide bej olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 04JazzCS

quote:

İyi günler 04JazzCS ;

söylemiş olduğum bagaj havuzu komple bagaj yuva kaporta aksamı yanlış şeylerden mi bahsediyoruz acaba ?

Sanırım yanlış anlaşılmış ben sadece CMax ın bağajına konulan yaklaşık 5 cm lik kenar yüksekliği bulunan plastik veya kauçuktan imal edilen ve bağaja dökülerek leke oluşmasına mani olan havuz biçimindeki şeyden bahsediyorum. Döşemenin rengi bej olduğundan bağaj havuzunun rengide bej olmalı.

Birde arabam 2012 model olduğunu belirteyim. Selamlar hayırlı işler dilerim.
  • Arkadaşlar yukarıda yazdığım araca ait 4 parça baskı balata, hidrolik bilya ve volan LUK marka dün CEM otomotiv tarafından kargoya verilmiş...İki üç gün içinde yerine ulaşır. Parçalar takılsın, ayrıntılı sonucu burada yazacağım.Kendilerine teşekkür ediyorum..Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Nisan 2012; 18:38:01 >
  • İyi günler 04JazzCS ;

evet yanlış anlaşılma söz konusu ben komple bagaj havuzu kaporta aksamı olarak fiyat yazmıştım,kusura bakmayınız.

Maalesef döeşeme stoklarımıza daha girmedi,üzgünüz.

Teşekkürler....
  • Sayin Otocem,

Ford Focus 2008 TDCI turbo hava filtresi hortum catalinda catlak nedeniyle serviste degisim onerildi.

Size sorularim
    1. orjinal ford parcanin fiyati nedir?
    2. Diger markalarin fiyat avantaji yaninda dezavantajlari var midir?

Saygilar
  • İyi günler mgu ;

hava filtre çatallı hortum orijinal : 230.00 t.l.

Yan sanayii : 50.00 t/l

Yan sanayii urun ile orijinal urun arasinda mutlaka kalite farki mevcuttur.fakat aracta herhangi bir arizaya sebep olmaz.Orijinal 5 yil giderse yan sanayii urun 3 yil gider fark budur/

Tesekkurler . . .
  • Selam
    2000 Fiesta 1.4 aracım için
    *Orjinal buji kablosu
    *Orjinal ateşleme bobini
    *Buji takımı
    *Baskı, balata, bilya
    *Kumanda kontrol paneli
    fiyatları?
  • İyi günler gezmen

2000 Fiesta 1.4
    *Orjinal buji kablosu:95.00
    *Orjinal ateşleme bobini :85.00
    *Buji takımı :25.00
    *Baskı, balata, bilya:230,00
    *Kumanda kontrol paneli maalef stoklarımızda mevcut değil.

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşlar yukarıda yazdığım araca ait 4 parça baskı balata, hidrolik bilya ve volan LUK marka dün CEM otomotiv tarafından kargoya verilmiş...İki üç gün içinde yerine ulaşır. Parçalar takılsın, ayrıntılı sonucu burada yazacağım.Kendilerine teşekkür ediyorum..Saygılarımla..

Kesin açıklama..Giden parçalar arabaya takıldı.. LUK marka ve hiç bir problem yaşamadık. O parcaları yerine çabuk ulaşsın diye Esenler garaja gidip otobüse veren, VE KAZIK ATMADAN UYGUN FİYATLA SATIŞ YAPAN. OTO CEM e burada teşekkür ediyorum.ŞAHSİ , ÖNEMLİ AÇIKLAMA..Aradığınız yedek parça için her fiyat verene güvenmeyin. Ben bu parçalar için biri Eskişehir de ikisi Ankara da , beşi İstanbul da tam 8 farklı yerden, toptancıdan, ithalatçıdan ,satıcıdan 4 parça için 1100 Lira ile 1850 lira arasında fiyat aldım. Bazı satıcılar yedek parçaya kdv si yok YETKİLİ servis fiyatı istiyorlar. >>>Servisteki fiyatları versem orada taktırırım.Kaç yıl parça garantisi var..Senle ne işim olur ?..<<< Demedim. Yine uygun fiyatlı cevap yazanlar sabah gelip alıyorum hazırmı deyince , ödemeyi yapın,bir gün içinde depodan getirelim diyorlar.Ödemeyi önce yapacaksın , KK çekeceksin.Sonra bir yerlerden bulunursa mal gelecek.Böyle ticareti rahmetli dedemde yapar.. Elinde mal yok ama fiyat veriyor. Bazı fiyat verenler ise istediğiniz malı gönderdik diyerek arabanıza uymayan, başka malı gönderip , mal yerine hava satıyorlar..Gelecek dedikleri mal asla gelmiyor.Gidip paranızı geri alıyorsunuz.Beş gün yedek parça beklediğiniz özel serviste sökülmüş bekleyen araba size ders oluyor.. .Oto Cem bunları yaşatmadı..Uygun fiyatla istediğimiz parçaları yolladılar. Paramızla rezil perişan olmadık. Taktık ve kullanıyoruz. .CEM OTO ya burada teşekkür ediyorum. Arabasına yedek parça arayan başka arkadaşlarıma faydası olur diye bu yazıyı bıraktım. TEK ÖLÇÜ FİYAT DEĞİL. ELİNİZDE VARMI ? GELECEKMİ ?.Bu sorunun cevabı önemli. Saygılarımla.. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 30 Nisan 2012; 22:29:18 >

• Merhaba,

2006 model Focus C-Max 1.6 TDCI Ghia için ,

2 adet ön amortisör + işçilik fiyatı verebilir misiniz ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.