Şimdi Ara

Oto Ekspertiz Rezilliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Piyasayı bilen birisi olarak söyledim, 4 yıldır tek mesajı eft ekspertizi öven birisi için ne diyeyim.
  • Benim başıma şöyle bir olay geldi. Ankara'dan, Adana'ya jetta 2008 lpg'li araç almaya gittim. Satıcı da yıkamacı idi. Araç genel anlamda düzgündü. Expertize götürdük, bulunduğumuz bölgede 2 tane varmış. Sağa sola sorarak gittik tabi. Meğersem expertiz yapanlar yıkamacıyı tanıyor.

Adamın dediği gibi bagaj kapağı boyalı dedi. 8 ay civari bindim, satmaya kalkınca, sol arka çamurlukta boyalı çıktı. Yani bunlar kendi aralarında göz kırpışıp, 1 tane kusuru söylemiyor.

Bu yüzden şehir dışından alacağınız araçlarda, expertiz yapacağınız yeri, tavsiyeler ile tanıdıklara sorup, ya da araştırıp öyle gidin. Ben adamın yıkamacı olduğunu bilmiyordum gidince öğrenmiş oldum. Dolayısı ile bu tür kişileri çoğu tanır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 26 Temmuz 2018; 7:57:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen gün oğlu ekspertiz firmasında çalisan amca ile tanıştım, galericiler kusurları söylemesin diye bahşiş teklif ediyorlarmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoonnn34

Piyasayı bilen birisi olarak söyledim, 4 yıldır tek mesajı eft ekspertizi öven birisi için ne diyeyim.
    Nisan ayinda bahcelievler EFT EKSPERTIZ de ekspertiz islemi yaptirdim. Bence gayet profesyonel hizmet veriyorlar. Boya ve degisen icin neredeyse buyutecle karis karis bakiyorlar. Komple Ekspertize soktum yaklasik 10 sayfa dokuman verdiler. Boya kalinliklari dahi yaziyor. Ilginc olmus sizin basiniza gelen. Cok uzuldum..
  • Bende de oldu. Bagaj kapısı dışarıdan orijinal ile değişmeymiş ekspertiz bize söylemedi. Amortisörler patlakmış adam söylememiş. Benim de ilk aracım olduğu için galericinim aracı tanıdığı ekspertize götürmesine hayır demedik. Bir sorun olursa dava açabilirsin dedi. Ekspertiz yaptırdıktan sonra bir gün geçerli olduğunu söylediler tabi arabayı aldıktan sonra. Sonra aldığım adamın aracı satın alırkenki bilgilerini buldum bagaj değişik. Sonradan başka yerde de yaptırdığım ekspertizde de adam orijinal parça, değişip değişmediğini söyleyemem o yüzden sökülüp takılmış yazayım dedi. Tabi araç yetkili serviste değişensiz görünüyor. Anlayacağınız oç çok bizim ülkede. Haram, helal, kul hakkı nedir bilmeyen şerefsizler. Ben de kredi çekerek almıştım aracı. Şimdi ise satamıyorum çünkü aracın bagajının neden değiştiğini bilmiyor ve belgeleyemiyorum.

• Ayaz Han A kullanıcısına yanıt
    Benzer bir durum, geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • typhoonnn34 kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın kardeşim. Hayırlısı bakalım.

• typhoonnn34 kullanıcısına yanıt
    Sana da çok geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.