bu konuda sayfanın ortalarında gerekenler anlatılmış.Hem de RESİMLİ
quote:
Orjinalden alıntı: talha_145
yaw hep öle diyon sinan a/p ye bas dion joystickt den elimi cekiyom ucak 40 000 feet e kadar cikiyo durduramiyom sonra geri asagiya indirince basliyo overspeed ötmeye zaten boeing 777 in sesi berbat mecbur sesi kapadiyom
wilco 777 ilemi uçyon eğer onla uçuyorsan fmc programlamıyon değilmi
ohhhh be su oto pilot ne rahat mis en sonunda ögrendimmm emure saolsunn artik bende oto pilot la ucuyomm
Şu online uçma rehberi yokmu forumda? başdan aşağıya ne lazım nasıl olur ne yapacaz babında.
bence online a hic bulasma
quote:
Orjinalden alıntı: -JigSaw-
Şu online uçma rehberi yokmu forumda? başdan aşağıya ne lazım nasıl olur ne yapacaz babında.
Bence Sen hiç online olma . Avatarını hiç sevmedim. Bir testeremiz eksikti zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: talha_145
quote:
Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See
quote:
Orjinalden alıntı: -JigSaw-
Bence Sen hiç online olma . Avatarını hiç sevmedim. Bir testeremiz eksikti zaten.
hocam zaten online oluyom psit basinda atc e merhaba diyom veee durmak yok yola devam takii hedefe ulasana kadarr
Sen forum okuduğun gibi uçuş göstergelerini okuyorsan yandık. sanamı yazdım talha .. oku bakim mesaj kime
millet trafik canavari ben hava
ali hocam yaw bos bi zamanin varrsa ivao da birlikte ucalim senle ucmayi cok isterim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme