< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner38. -- 28 Eylül 2022; 18:27:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Oto Ses Sistemi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1. sayfada tesisatın nasıl bağlanacağını fotoğrafla görsellemiştim. ana ünite neydi? 3800 model amfinin özelliği 1 çift rcayı front kanala bağladığında ve amfiyi 2rca moda aldığında front ve rear kanallardan ses almanı sağlıyor. görselde yanlış yazmışım sonrada fark ettim. amfiyi 2 rca moda alırsan 4 kanalada ses verebiliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana ünite çift çıkışlı rca kaliteli teybim var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
menüsüne girdiğinde rear kanalı sub out olarak ayarlayabiliyor musun?
Evet
kaliteli bass ses almak istiyorsan görselde anlattığım şekilde montaj yapmanı ve ayar yapmanı öneriyorum.
Ama ben bass da karasızım bagaj müsait değil
subwoofer bağlamadan o sistem olmaz, kabini küçült gerekirse ama subwoofer koymak zorundasın.
Peki tweeter leri koymasak ne olur
Benim aklımı kariştiriyorlar 6 oval 1 anfi al yeter diyorlar bende her seferimde size soruyorum
6 oval 1 anfieskide kaldı. 90 lar falan muhtemelen. artık spl sistemlerde midrange kullanılıyor. ben diyeceğimi yukarda dedim. sağlıklı kalite odaklı spl sistem denge işidir. benim tecrübem bu yönde. 1 çift spl tweeter, 1 çift 20 cm midrange ve 1 adet 38cm subwoofer bile normal bir kullanıcı için fazlasıyla ses verir. çok kafa karıştırmaya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 2 Ekim 2022; 19:31:41 >
Her konuda bana yardımcı oldunuz teşekkürler
midrange 6.000hz üstü sesleri yeterince veremez. bu sesleri tweeter ile alırsın. kaliteli spl istiyorsanız tweeter koyacaksınız.
Dom tweeter ile tiz tweeter arasındaki var ne
bişey değil. monte edebilirseniz sonucu paylaşın.
dome tweeter spl amaçlıdır. genelde 10cm dir. yüksek rms e dayanır, kondasatör ile sürülür. sizin alacağınız dome Tweeter olacak.
diğer tweeterlar 2.5cm civarıdır. crossoverla sürülür. üst sesleri, doğru ayarla, kalite odaklı duyabilmek için kullanılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X