Bildirim
OTO SES SİSTEMİ HAKKINDA YARDIM
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
2 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anlasilan sen muzik dinlemek istemiyorsun.Disari dinletmek istiyorsun.
3 amfi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbt. -- 2 Haziran 2016; 20:38:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fatih bey beni anladınız
peki hangi marka önerirsiniz ve kapasitörde gerekli sanırım oda kaç farad ve hangi marka olmalıdır -
Gorudugum kadaryla arac sahin . Ona sistem eskiceksen l7 ye yazik hele ki o arabanin bagajindaki vida sesinden tambon oynamasindam bassi bile anlamazsin yaptigin yatirima yazik.
yok araba o deil opel vectra var bende 99 model kısmetse ona yapacam sistemi -
quote:
Orijinalden alıntı: burhangovler
yok araba o deil opel vectra var bende 99 model kısmetse ona yapacam sistemi
Aküne zarar -
kapasitör alsam akünün üstündeki yükü alır die tahmin ediyordum. öyle deilmitmiş -
Kapasitör çöptür.
Kicker yerine daha tonlu calacak bir marka olabilir.DD markası olabilir.38 cm daha iyi calar.Sert ve tonlu cihazdır.RE audio xx15 veya rockford fosgate t2 38 olabilir.
Oval yerine on tarafa 100 rms ustu şiddetli calacak komponent olmalı.Zaten o basın siddetinden arkadaki ovalleri pek hissetmezsin.
Çok iyi altyapı lazım ve bu basları çaldıracak amfiler.Baya zahmetli bir iş.
unutmusum, iyide butce lazım.Bu basların tanesi en az 800-1000 tl 2.elleri...
amfileride 1000 tl ustu...
alt yapıyada trafoya hat ceker gibi kablo cekeceksin.
bagajı ıptal edeceksin vs...
Yahu gel kendin dinle, o kadar para vereceksin kendin dinlemeyip dışarıdakiler dinleyecek.
-
:D DOĞRU SÖYLÜYON VALLA FATİH BEY -
KAPASİTÖR NİE ÇÖP ONU ANLAMADIM
AKIM DÜZENLEYİCİ DEİLMİ O
NE BİLİM AKÜYE FAZLA YÜKLENMEMEK İÇİN ÇOĞU KİŞİ KULLANIYOR
YOKSA SESİ AÇTIĞINDA FARLAR FALAN ZAYIFLIYOR
BU KONUYU BİRAZ DAHA AÇARSANIZ SEVİNİRİM
SAYGILARIMLA
HAYIRLI RAMAZANLAR BU ARADA. -
Kapasitörün sistem performansına hiçbir etkisi yoktur. Fazladan yük olur ancak. Arabaya kurulacak sistem mevcut dinamonun çıkış gücünden fazla güç harcıyorsa elektrik sisteminin performansının artırılması gerekir. Bu da ancak daha büyük bir dinamoyla olabilir. Kapasitör farların dalgalanmasını engelleyerek sistemdeki sorunun gark edilmesini engellemekten başka hiçbir şey yapmaz. Aracınızın dinamo çıkış Amperini öğrenin sisteminizin sınırı bu olsun.
hmm anladım çok teşekkür ederim gayet iyi anlattınız
anlaşılan dinamoyu yükseltmem gerekecek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X