Şimdi Ara

OTO SES VE GORUNTU SISTEMLERI ICIN.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
12.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muhammet08

ARKADASLAR BENDE 2 OVAL PIONER 2 OVAL SONY JBL SUBWUFER S0STEM0 VAR AYRICA HARWARD AMF0 TAM SES ALIYORUM S0SE SES S0STEM0 DERSEM ÖNCE JBL AMA ALAMADIM 2. PINERR JVS VE SONY GÖRMEK IÇIN http://forum.donanimhaber.com/m_3016999/tm.htm S0TEYE GELIN YENI TROPIK BEKLIYORUM

JVC VE SONY Seste zannedildigi kadar iyi degiller..Onlara verecedgin parayla cok daha iyi bir sistem kurabilirsin..
  • Bir ara uğrayacağım,şu aralar şirkette bende başka kimse yok o yüzden pek dışarı çıkamıyorum.
  • demişsinizki :
    ''JVC VE SONY Seste zannedildigi kadar iyi degiller..Onlara verecedgin parayla cok daha iyi bir sistem kurabilirsin.. ''

Bu nasıl oluyor,ben mp3 çalarlı jvc yi 399 a aldım 10 takside. Ayrıca sony nin aynı şartlardaki modeli 370 milyon civarında üstelik peşin fiyatına 12 taksit.
    350-400 milyona daha kaliteli bi mp3 çalar sistemi biraz anlatırmısın,bizim bi akraba ilgileniyorda. Arabasına bi sistem yaptırcakmış araştırıp duruyo. Anlatta bizimkine bilgi vereyimde bi yanına gelsin... Adresin var bende zaten. Sistemde neler var?Fiyatları nasıl?

• JVC VE SONY Seste zannedildigi kadar iyi degiller..Onlara verecedgin parayla cok daha iyi bir sistem kurabilirsin..

Katılıyorum
  • Allah Allah,yahu açıklasanıza bunu nasıl yapcaksınız... Hayret bişey yaaa... Evet katılıyorum.......... e iyide nasıl oluyo,söyleyinde bilgilenelim. Yoksa desteksiz atıyomusunuz bunu! Hayır bilmiyorsanız yazmayın! Aksi halde açıklayın... Gerçekten çok merak ettim şimdi bunu! Hadi bekliyorum bu nasıl oluyor.Ben bilgisizim bu konulardada...Ama Gerçekten bilgisizim
  • Yoksa benim bilmediğim 300 milyondan daha aşağıda sonyden daha kaliteli bi markamı var. Gerçekten merak ettim,bekliyorum...
  • Kim diyo JVC 'ler seste iyi değil diye ya saçmalamayın.

Ben aracımda JVC KD-SH909R kullanıyorum ve piyasada satılan bütün markaların verdiği sesleri anfisiz olarak neredeyse dinledim.Hatta ses sistemimi aldığım yerdeki demo araçda bile bu teybi kullanıyorlar adamların elinde milyarlık pioneer'lar kenwood'lar varken madem ses kalitesi iyi değil neden bunu taksınlar araçlarına...

Bi kere JVC'lerin okuyucuları piyasada satılan bütün cd çalarları geride bırakır yalnız türkiye pazarı için konuşuyorum blaupunkt,alpine ve clarionun üst modellerini liste dışı tutuyorum...

Cd'lerdeki parçaları değiştirme hızı winamp'le boy ölçüşecek kalitede neredeyse hatta teybin üzerinde bulunan anfiye direkt woofer bile bağlamak mümkün yani ek olarak bir anfi almanıza gerek kalmıyor ne kadar yeterli olur orası tartışılır ancak idare ediyor...

AYRICA JVC'LERDE HOŞUMA GİDEN EN İYİ ÖZELLİK TEYP PANELİNİN ÜZERİNDE AUX GİRİŞİ OLMASI PİYASADA SATILAN HİÇBİR TEYPDE GÖREMEDİM BEN BÖYLE Bİ ŞEYİ...BU GİRİŞ SAYESİNDE TEYBİNİZE DİREKT OLARAK KAMERANIZI, MP3 ÇALARINIZI BAĞLAYABİLİYORSUNUZ VE SESİ ARACIN İÇİNDEKİ HOPARLÖRLERE DAĞITABİLİYORSUNUZ...

• Herkes sahip olduguna iyi der ama bu isin icindeyseniz gercekten bilirsiniz ki Sony ve JVC pioneer in gerisinde kalan markalar..Ucuz olma nedeni tutulmamasi..7650 le yapabileceginiz ayarlari(7650 400 civari)hangi teypte yapabilirsiniz?JVC nin 7600 ayarindaki teypleri ondan cok daha pahali..OZELLIKLE WOOFER VE HOPARLORLERINE para vermeyin..Sony woofer cidden cok kotu.JVC de ondan pek farkli degil.SES KALITESI SADECE TEYPLEDE KIYASLANMAZ..Ben Demo aracinda alpine kullaniyorum...Bilmeden Konusmak kolaydir..Teyplerin icinde ne oldugunu ben bilmem.Yanimizda muhendis calistiriyoruz.O da ayni seyleri soyluyo..Pioneer in 9200 teybinden gelen(cok eski bir teyptir su an uretilmiyo) sesi sony yada jvc nin bir teybi versin ben bu isi birakirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Yoksa benim bilmediğim 300 milyondan daha aşağıda sonyden daha kaliteli bi markamı var. Gerçekten merak ettim,bekliyorum...

ben teyp demedim sistem dedim..300 e de 4600 veririm.Ses cikislari 7600 le ayni..Senin 300 luk sony den iyi.Spottur ama garantisini ben veriyorum....
  • lakerman tamam bayisin işten anlıyorsun da hiç yeni çıkan JVC leri dinledin mi menüden en ince ayrıntısına kadar ayar yapılabiliyor ayrıca çıkışları mosfet yani pioneer larla aynı yani az akımla daha çok ses kalitesi verebiliyor.Piyasadaki bir çok markada yok böyle bi teknoloji...

Bence pioneer larla aralarında ses kalitesi yönünden bir fark yok ayrıca yukarıda bahsettiğim aux girişinin dışarıda olması ve cd okuyucusu yönünden artıları bile var...

Pioneerın sırf cd okuyucusunu kaliteli yapıp donanımı yetersiz bıraktığı bir modeli var DEH-P77MP piyasada 1 milyarın üstünde satılıyor işte elimde bulunan kd-sh909r'ın okuyucusuyla aynı okuyucuyu kullanıyor ve benim teybin sıfır fiyatı 750 milyon yani ...
  • abi anlatamiyorum illaki JVC nin iyi teypleri vardir ama sirf teyple ses kalitesini olcemezsinki..Set arkadasimada ayni seyi soyledim..Woofer ve hoparlorleri cok zayif.Ben garantili teyp cok az satiyorum.Istek spot a geliyo.Senin JVC modeline yakin fiyatta bir DEH-P1Y m var 60x4 -6.4..Piyasadaki en kuvvetli cikis.Ses kalitesi aux la falanda olculmez.Yani yanlis anlamaTamam Jvc teyplerin guzel ozellikleri var ama ses kalitesi ayni fiyattaki rakiplerine gore yetersiz.Extra bir sey daha var piyasadaki yeni mallar bize gelir.Ince ayari yapiyosun ama ses ya degismiyo yada sana hissettirmiyo bu teypler..Ince ayar dedim simdi bunuda yanlis anlamayin temel degil..Ben ustalarimin isine karismam ve nadir ugrarim dukkana ama bunlarida biliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakerman -- 2 Haziran 2005, 22:30:46 >
  • biliyorum DEH-P1Y şu anda türkiyede satılmıyor spot geliyor ve 750 milyondan aşağı alınmıyor sıfır faturalı olsa fiyat nerden baksan 1500 yani sen karar ver neyse boşver abi araştıran adam zaten fiyat-performans değerlendirmesi yapıp en iyisini alıyor biz boşuna tatışıyoruz...
  • Dogru soyluyosun herkes denesin baksin hangisi icine siniyosa onu alsin..Konsolun goruntusune gore teyp ariyanlar varBirde deh-p1y turkiyeye geliyor ama deh-mp80 adinda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakerman -- 2 Haziran 2005, 23:40:50 >
  • Spotda gerçekten çok ucuza teypler var,onu biliyorum. Garantisis spot alıcam dediğiniz an piyasada yığınla ucuza var teyp. Hatta ostimde bi vatatndaş var,dışarıdan teyp getirip satıyor dükkanında,gerçekten ucuza veriyor... Dubaiden getirtme imkanınız olursa orda 100-150 milyon civarında en baba teypleri alabiliyorsunuz. Tabi garanti olayı yok. Açıklamalarınız için ayrieten sana çok teşekkür ederim lakerman,kusuruma bakma pek bilgim yok bu oto ses sistemlerinden. Garantisini vermen çok güzel bi olay. Yanlız izninle ben bi olay anlatıcam. Ben fakültede öğrenciyken benim bi arkadaş bilgisayarcının birinin yanında teknik servis elemanı olarak çalışıyordu. Bu şirketin işleri o aralar çok çok iyi idi. 2 sene kadar çok iyi satışlar yaptı ve kendisi sattığı mallara 2 sene şirket garantisi veriyordu. 2 sene içinde istediği kadar windows çöksün gelicez kurucaz arızalarını gidericez diye güvence veriyorlardı. Tabi bu herkesin hoşuna gidiyor oradan alıyordu çoğu insan bilgisayarını. 2 sene boyunca bunu düzenli olarak gerçekleştirdiler ve iyi kazandılar fakat iki sene sonra girmiş oldukları bir başka işten dolayı iflas ettiler ve şirketi kapatıp kaçmak zorunda kaldılar. Tabi garanti verdikleri müşterilerde haliyle askıda kaldı. Hatırlıyorum bizim arkadaşda o müşterilerden kaçıcam diye deliye dönmüştü. Diyeceğim şu,garanti olayı çok güzel ilerde kimin ne olacağı belli olmazki. Bunu ancak Allah bilir öyle değilmi. O yüzden dünyaca ünlü şirketlerin verdikleri güvenceler daha sağlamdır düşüncesindeyim. Alırken cihazı, parayı yalnız cihaza vermedim garantiyede verdim diyebilirim. Yoksa biliyorum piyasada spot çok ucuza malzeme var. Hatta benim akraba o sıralar dubaiye gitmişti,oradan teyp getirtmedim sırf garanti olayından dolayı. Ben evde bile 50-60 milyon verip çamaşır-bulaşık vb beyaz eşyalarımın garantisini uzattırıyorum 3 sene... Bozulunca çamaşır veya bulaşık makinası adamlar sadece arkasını açmaya 50 milyon istiyolar. Bunun işciliği,parça değişimi falanda var... Bilmiyorum,ben bu şekilde düşünüyorum. Bu elektronik şans işi,sağı solu belli olmaz. Bu arıza olayının kaliteylede pek alakası yok,dedimya birazda şans işi.

• Oyle abi de yani ne biliyim ogrencisi geliyo parasi olmayani geliyo.Spot veriyorum hep..Garantili mi diye soruyolar.Bir sey olursa gel diorum.Mal spotta olsa ben sattim sorumluluk benim uzerimde..Spot zaten pioneer satiyorum o kadar sattim sadece cd gozu temizlemeye gelen oldu..Pioneer in saglamligina guveniyorum biraz..
  • Sana katılıyorum o konuda ,haklısın...
  • arkadaşlar aiwa nasıl ya 275 milyona aldım.
    http://www.eu.aiwa.com/tr/productnew.php?name=cdc-r504mp
  • quote:

Orjinalden alıntı: nowanda

arkadaşlar aiwa nasıl ya 275 milyona aldım.

özelliklerine bakılırsa güzel alete benziyo hayırlı olsun gülele kulan hacı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gti

quote:

özelliklerine bakılırsa güzel alete benziyo hayırlı olsun gülele kulan hacı

sağolasın.güzel bir cihaz,memnunum.
    kolonlar biraz dandik olduğu için tam performans dinleyemedim.
    carisma marka kolanları nasıl bilirsiniz.30 oz magnet koymuşlar çoğu kalite kolonda bile böyle magnet görmedim.magnetin büyüklüğü gerçekten önemlimi,yoksa ben mi abartıyorum?
    fiyatı da 50 milyon civarında.

• quote:

valla ben bunu ilk defa gordum ama ozellikleri fena gorunmuyor.Cikardigi sesi merak ettim dogrusu..Yalniz ozelliklerine gore fiyat iyi onu soyleyebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.