Arkadaşlar Renoult,opel,honda,kia,ford,nissan,wolswagen,toyota,pegout bu markalara ait bir showroom yetkili servis bayiligi almak kaça maal olur?
875.312
bir kaç milyona.. önce plaza yaptıracaksın, sonra servis. bir de içine arabaları alacak kadar paran varsa markalara teminatını verdikten sonra hayırlı olsun, tabi markalar artık eskisi gibi bayilik vermiyorlar o da ayrı bir konu..
quote:
Orijinalden alıntı: hassüyn
875.312
ne demek istediginizi anlıyamadım
quote:
Orijinalden alıntı: gozden84
bir kaç milyona.. önce plaza yaptıracaksın, sonra servis. bir de içine arabaları alacak kadar paran varsa markalara teminatını verdikten sonra hayırlı olsun, tabi markalar artık eskisi gibi bayilik vermiyorlar o da ayrı bir konu..
yeri kiralarız benim merak ettigim teminatların ne kadar oldugudur.
Burger King en son 5yüz bin istiyordu.Biz şuan Hidromek yetkili servisiyiz en az yüzbin.Kaldı ki neredeyse her ilde satış bayileri var bu saatten sonra zor alman özellikle orta ve üst sınıf markaları.Piyasaya yeni girmiş markaların bayiliklerini alabilirsin onlarında çok fazla bir teminat isteyeceklerini sanmıyorum + showroom iline göre,yerine göre vs fiyat oynar.
Bulunduğun yer önemli. Eski para ile yazayım Trilyon gerekli. Ve herkeze öyle ha diyince Yetki vermiyorlar... Ki sen buraya yazıyorsan unut yani yetki almayı daha bilinmeyen ne prosedürler var.
Konu dışındaki "internet kafe açmalıyım ltf yrdm acilllll PLS" başlıklı konulara benzemiş
quote:
Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman
Burger King en son 5yüz bin istiyordu.Biz şuan Hidromek yetkili servisiyiz en az yüzbin.Kaldı ki neredeyse her ilde satış bayileri var bu saatten sonra zor alman özellikle orta ve üst sınıf markaları.Piyasaya yeni girmiş markaların bayiliklerini alabilirsin onlarında çok fazla bir teminat isteyeceklerini sanmıyorum + showroom iline göre,yerine göre vs fiyat oynar.
yardımcı oldugun için teşekkür ederim burgerking in 500 bin dolar istedigini biliyorum ama gıda sektörü düşünmüyorum showroomlar içinde tabiki milyon dolarlık teminatlar istendigini biliyorum benim için çok imkansız paralar degil ama yine belli masrafları var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme