Şimdi Ara

oto tamir fiyatları çok artmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sıfır değil hocam 2. el aldım 27 bin km de, aldığım gibi hafta sonu mecburiyetten ankara-bodrum-balıkesir-ankara yaptım ortalama 1800 km - 22 saat sürdüm, yakıt tüketimi 4.6 lt oldu ortalama, yakıt konusunda üzecek gibi durmuyor fakat, direksiyonu sağ sol yapınca gacırtı gelmeye başladı garantiden amörtisör kule başlıklarını değiştirecekler parça siparişi verildi ve partikül filtre sensörü arıza yaptı o değişti garantiden, bunlar daha 2 haftada yaşadıklarım, 2-3 sene sürer garantisi bitmeden elden çıkarırım gibi duruyor.

• Biraz saha saltanat sürsünler bakalim.

yakin gelecekte otomotiv üretimi cep telefonu gibi modüler, parcalar kendi icinde tamir edilemez derecede karışık ve üretici bağlamında daha butik bir sektör olacak. O bilgisayardan bile çat pat anlayan tamircilerin de alayi tarihe karışacak. Yetkili servisimsi mekanlar parçayı değiştirip yollayacak. Kim naapsin tamirciyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşi bilen usta çok azaldı, hizmet isteyen para verecek deyip yükseltiyor, çakal olan ne alırsam kar deyip yükseltiyor. Geriye kalıyor dürüst ama iş bilmeyen ustalar, onlarda işi birkaç gereksiz hamle yaparak çözüyor, yine maliyet artıyor.

Bu kadar insanın 150-160 liraya sıfır benzinli egea almasının iki sebebinden biri bu, diğeri de ikinci eldeki abukluklar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.