Şimdi Ara

oto teyp kurulumu yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
92.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

peugeot 206 var bende ses sistemi yapılmış olup ,

dün toshiba 8gb lı bir flas bellek takdım bır kac tane de muzık .

kalkış yaparken anıden stop ettim ve bi an da ses sıtemıne ekran gelmemeye basladı normalde kontagı actıgım gıbı ekran muzık le beraber acılır dı . o ufak delıkden resetleme de yaptım olmadı .

neler yapabılırım .

oto teyp kurulumu yardım
     oto teyp kurulumu yardım

• Teyp soketindeki siyah kablo (-) yani araç şase sarı ve kırmızı kablo (+) ikisini bir yapıp bağlama işlemini yapsanız da çalışır geri kalan mor yeşil beyaz kablolar ses yani kolona gidecek kablodur mavi aracında amfi varsa amfinin rem yazan yerine girer teyp açıldığında aynı zamanda amfi de aktif olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım Renault SYMBOL

Goldmaster SD-2015 USB

Teyp taktım ve kontak kapalı olmasına. Rağmen sürekli yanıyor her hangi bir çözümü var mı yoksa sürekli başlığı tak çıkar mı yapmak zorundayım

oto teyp kurulumu yardım

• Naim98 N kullanıcısına yanıt

çözümü var. eğer oto elektrik işlerinden anlamıyorsanız sökmenizi önermiyorum. kısa devre, yanlış montaj vs daha büyük sorunlara neden olabilirsiniz. oto elektrikçiye götürün onlar yapacaktır. eğer işten anlıyorsanızda teybin power kırmızı kablosunu, kontaktan gelen power kablosuna bağlamanız gerekli. sizin şuanki sisteminiz de cihaz direk aküden gelen kablo ile beslendiği için, cihaz sürekli açık kalıyor. bu şekilde açık unutursanız 1 günde aküyü bitirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 13 Mayıs 2022; 12:56:14 >
  •  oto teyp kurulumu yardım

oto teyp kurulumu yardım

Teyp bu bilgisi olan varsa yazarsa mutlu olurum ve bunda alarm in die bi kablo var mor alarm in diyor ona tam olarak ne baglıyoz yada ne takiyoz anfi kablosu deil başka bisey ill kablosu olabilirmi ışıkları yanmıyor teybin de teyp japon üretimi kalitesi fena deil bilgisi olan yazabilirmi

• gastauskas87 kullanıcısına yanıt

Sari kablo kirmizi kablove siyah kablonun bağlantısını bak sari ve kırmızı 12v gelcek siyah eksi bunlar varsa teybin içinden bisey olmuştur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.