oto teyp kurulumu yardım (2. sayfa)
-
-
Teyp soketindeki siyah kablo (-) yani araç şase sarı ve kırmızı kablo (+) ikisini bir yapıp bağlama işlemini yapsanız da çalışır geri kalan mor yeşil beyaz kablolar ses yani kolona gidecek kablodur mavi aracında amfi varsa amfinin rem yazan yerine girer teyp açıldığında aynı zamanda amfi de aktif olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracım Renault SYMBOL
Goldmaster SD-2015 USB
Teyp taktım ve kontak kapalı olmasına. Rağmen sürekli yanıyor her hangi bir çözümü var mı yoksa sürekli başlığı tak çıkar mı yapmak zorundayım
çözümü var. eğer oto elektrik işlerinden anlamıyorsanız sökmenizi önermiyorum. kısa devre, yanlış montaj vs daha büyük sorunlara neden olabilirsiniz. oto elektrikçiye götürün onlar yapacaktır. eğer işten anlıyorsanızda teybin power kırmızı kablosunu, kontaktan gelen power kablosuna bağlamanız gerekli. sizin şuanki sisteminiz de cihaz direk aküden gelen kablo ile beslendiği için, cihaz sürekli açık kalıyor. bu şekilde açık unutursanız 1 günde aküyü bitirirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 13 Mayıs 2022; 12:56:14 >
Teyp bu bilgisi olan varsa yazarsa mutlu olurum ve bunda alarm in die bi kablo var mor alarm in diyor ona tam olarak ne baglıyoz yada ne takiyoz anfi kablosu deil başka bisey ill kablosu olabilirmi ışıkları yanmıyor teybin de teyp japon üretimi kalitesi fena deil bilgisi olan yazabilirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sari kablo kirmizi kablove siyah kablonun bağlantısını bak sari ve kırmızı 12v gelcek siyah eksi bunlar varsa teybin içinden bisey olmuştur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X