Şimdi Ara

Oto teype ve amfi nasıl bağlanır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şase derken adaptörün - uçuna bağlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

şase derken adaptörün - uçuna bağlanacak

Hocam ben adaptör aldım bı tane 12 volt 2 amper bu işimi gördü artık kısa devre olmuyor ama kolonlarda son sese alıyorum bassıda en yuksege cıkartıyorum ama eskı verımlı sesı alamıyorum nıye acaba ? Birde bu radyo antenini nasıl halledıcem hıc bı frekans cekmıyor az cekıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsylmzr -- 18 Ekim 2013; 0:30:52 >
  • hoparlörler kabinsiz çalışırken çok verimsiz çalışır. en basitinden bir ayakkabı kutusuyla bile yaptıgınız kabin sese olumlu yönde etki eder
  • quote:

hoparlörler kabinsiz çalışırken çok verimsiz çalışır. en basitinden bir ayakkabı kutusuyla bile yaptıgınız kabin sese olumlu yönde etki eder

benım suanda 2+1 kabını var boş ona bırtane daha buyuk bı delık acıp dıger bassıda koysam etki edermi yani ?
  • inan anlamadım .
  • quote:

inan anlamadım .

bassları kabine koysak daha çok ses verirmi diyorum ?
  • evet.
  • quote:

evet.

pekı hocam buna evde kendı ımkanlarımızla aux girişi yada usb girişi yapabilirmyiiz ?
  • adaptör amperin çok düşük sesi açtığında amper yetmeyecektir.
    usb girirşi yaparsın ama en basitinden fm transmitter alırsın onun üzerinden aktarırsın.
    anten fişine gelince bulunduğun yerde oto müzik işi yapan yerler var ise oradan anten fişi alabilirsin yoksada anten kablosunun ucundaki soketi kes dire kabloyu antene bağla
  • sefa091124011 S kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için teşekkürler öncelikle adaptörün amperi kaç olması lazım ? Fm transmitter olmadan olmuyor mu ?
  • en azından 12v 5a 8a gibi olması gerekir.
    fm transmitter en basit yöntemi 10 15 tl gibi masraf açar.
    diyer yönden ben orjinal araç teyiplerine usb giriş yapıyorum ama 100tl maliyeti var hadi bunu sen yapsan en kötü 75lira gibi masrafın olur oda teyipte çalışma ihtimalini göze alman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa091124011

en azından 12v 5a 8a gibi olması gerekir.
    fm transmitter en basit yöntemi 10 15 tl gibi masraf açar.
    diyer yönden ben orjinal araç teyiplerine usb giriş yapıyorum ama 100tl maliyeti var hadi bunu sen yapsan en kötü 75lira gibi masrafın olur oda teyipte çalışma ihtimalini göze alman lazım

Pekı hocam fm transmitteri nereye baglıycaz ? Birde aux yapabiliyosak ben fm transmitter almak istemiyorum auxda işimi görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsylmzr -- 18 Ekim 2013; 1:33:30 >
  • transmitterin en uc bölümü artı yandaki kancalı bölümlerde eksi 12v baglaman gerekir bu şekilde çalışacaktır.
    transmitterdeki frekansı teyibin radyosunda ayarla direk ses aktaracaktır
  • quote:

transmitterin en uc bölümü artı yandaki kancalı bölümlerde eksi 12v baglaman gerekir bu şekilde çalışacaktır.
    transmitterdeki frekansı teyibin radyosunda ayarla direk ses aktaracaktır

Aux u nasıl yapabiliriz peki ?
  • teyip içerisinden bağlantı yapacak isen kaset mekanik üzerinden aktarabilirsin.
    dışarıdan olsun dersen sahte kaset adında kasetler var onlardan kullanabilirsin.
  • quote:

teyip içerisinden bağlantı yapacak isen kaset mekanik üzerinden aktarabilirsin.
    dışarıdan olsun dersen sahte kaset adında kasetler var onlardan kullanabilirsin.

kaset çaları bozuk dıger yontem nasıl oluyor acaba ?
  • mekanikte kasetlerin bantını okuyan kristal var onun üzerinden denemen gerekir.
  • yanıt sayısı baya bir fazla. bağlantı şeklini söylemişlerdir sanırım. yorumların hepsine bakmadım ama eklemek istediğim. 2. fotoğraftaki aciko nun efsane eko suna benziyor. orjinal aciko ise bağlantılarını yaparken çok dikkatli ol. en ufak hatada entegre patlatırsın. alet çok sağlam, çok temiz ses veriyor ve yaptığın ayarlar ile dandik 4 hoparlörden bile subwoofer varmış gibi ses alabilirsin değerini bil. bende vardı yıllar önce :( evde kullanırken veletler su dökmüşlerdi gitti güzelim eko :((
  • sefa091124011 S kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmayın anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx

yanıt sayısı baya bir fazla. bağlantı şeklini söylemişlerdir sanırım. yorumların hepsine bakmadım ama eklemek istediğim. 2. fotoğraftaki aciko nun efsane eko suna benziyor. orjinal aciko ise bağlantılarını yaparken çok dikkatli ol. en ufak hatada entegre patlatırsın. alet çok sağlam, çok temiz ses veriyor ve yaptığın ayarlar ile dandik 4 hoparlörden bile subwoofer varmış gibi ses alabilirsin değerini bil. bende vardı yıllar önce :( evde kullanırken veletler su dökmüşlerdi gitti güzelim eko :((

Hocam zaten acikoyu bağlamadım resimdeki teypsi 2 tane bassım vardı ona bagladım eğer nasıl bağlanılır biliyorsanız yardımcı olurmusunuz birşey anlamadım o acikodan ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.