Şimdi Ara

OTO YIKAMA ACMAK MALİYET VE ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

samsunda cok merkezı bı yerde 1000 mt kose bası bı arsamız var ınsaat yapma yaptırma işlemimiz askıya alındıgından bu alanda bı oto yıkama , oto kuaför acmak gibi bi düşünce içine girdim

bu baglamda orta yollu bı fırmanın tabelası altında bı yer acmayı planlıyorum

bu sekılde bı ınsaat alanı olusturup kalıtelı bı yer hayalım var

bu sekılde bı alanda ıscılık gıderlerı malzeme gıdelrı ve tabı kı bu yatırımın altında elde edılecek kazanc nası olur

yer kendımızın kıra gıderımız olmayacak para kazanma potansıyelı ve mıktarı sızce ne olur

baska onerı ve yorumlarınızı beklıyorum

• arkadaslar hıc ılgıleenen yokmu bu tarz bı işlerle
  • Fikir güzel. Eleman sorunun yoksa, makinalar falan çok pahalı değil bence. Alanı kurup elemanı al işe başla derim.
  • Plan güze gözüküyor. Bi yere bağlı çalışsanız çok daha iyi olur. Aletlerin fiyatı başka sektördeki aletlere göre daha ucuzdur gibime geliyor. Eğer tutarsa açtığınız yer baya iyi kazanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ins kuracagiz burayi ancak tabiki bu isi yapan arkadsslardan iyi yada kotu yonlerini ogrenmek adina fikir almak istiyorum baklim nasipse

• Eğer park sıkıntısı olan bir yerse, tutması daha kolay olur. Ben özellikle çarşıya gittiğimde park edecek yer bulamayıp otopark yerine yıkamaya bıraktığım çok olmuştur.
    Hatta size tavsiyem yeterli alanınız varsa dış yıkamayı ikiye ayırıp, yüzeysel dış yıkama başlığı altında sadece otopark ücreti alarak, dandikten bir yıkayıverebilirsiniz.

Burada önemli olan işçilik ve profesyonellik. Size bırakılan araçları çizmemeli, başka işlerde kullanmamalı ve temizlerken elektronik aksama su kaçmamasına dikkat etmelisiniz. Forumda konusu vardı yıkamada silecek beynine su kaçtı diye.

Ayrıca benim en çok dikkat ettiğim camı silerken pis, yağlı bezlerle silinmemesi. Eğer bir yıkamadan aracımı alıp bindiğimde bir süre sonra camlarda durduk yere buğu oluyorsa, bir daha aynı yere gitmem hayatta.

• Işin yolunu bileceksin. Markalı ürünler getir ilk başta güzel güzel kutular lastik parlatici, deri bakim ürünleri, lekelere özel ürünler, cilalar filan. Bu kutular bitince atma.

Lastik parlatici kutusuna asidi kaçmış kola.

Deri bakım:vazelin

Torpido göğüs parlatici, tampon parlatici: sıvı vazelin

Pahalı cilalarin icine filan da ucuzu koyarsin vitrine dizersin güzelce. S

Arabalar gölgede güzel gözükür mutlaka otoparki gölge olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.