Şimdi Ara

OTO YIKAMA çok garip isim.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
16.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • C coiffeur c yi coca cola gibi uzat şık bir tabela al sana elit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aspect care, care attention, caremot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • briseprime oto yıkama

• Yalarun Oto Yıkama
    saka bi yana düşündüm de
    Lets Wash

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.trust

marka imajinizi donanimhabere emanet ederek ne kadar elit bir yer acabilirsiniz?

bu soru kafamizda kalsin. biz yine olumlu dusunelim.

oncelikle onerim car wash isminden kacinmaniz. hem cok avam, hem de bilmeyenler icin manasiz.

onun yerine onerim yapacaginizi iddia ettiginiz ise uygun olan "detailing" kelimesidir.

ama hakkini veremeyecekseniz, kendinizi gelistirmeden piyasa isi yapacaksaniz hic girmeyin bu kelimenin altinda kalirsiniz.

marka kimligine donersek cagristirmasini istediginiz seyler elitlik, pahalilik, parlaklik, yenilik gibi kelimeler ve insanlarin kaziklaniyor muyum diye dusunmeden araba basi 499 tl'i size vermesi...

bunun icin onerim "diamond detailing" olur.

tabi asil olay marka ismi degil satacaginiz paketlerin ismidir. onlari da markaya uyumlu olmasi icin bir pirlantanin kalitesini belirleyen 4C'i kullanabilirsiniz.

ornegin

clean en temel paket. sadece temizlik.

colour bir ustu temizlik + cila
    clarity en ustun bir alti temizlik + boya koruma
    carat en ust paket yapilabilecek en buyuk temizlik...

tabi dukkanin icinin dekorasyonun, brosurlerin, tabelanin da buna uyumlu olmasi gerekiyor.

ici gecmis kokan supurgelerle yapacaksaniz bu carat temizligi isterseniz dunyanin en iyi ismi olsun... su cizdigim marka kimligi olsun...

hava civadir.

bu is emek isi. musteri memnun etme isi. mukemmelligi surekli arama isi...

çok hoşuma giden bir yazı oldu ilginize paylaşımlarınıza gerçekten teşekkürler dediklerinizi tek tek not aldım..son olarak bu iş emek işi profesyönellik işi tabii sonucuda güzel olucaktır inş..

• quote:

Orijinalden alıntı: -globetrotter-

Dadash car wash olabilir:) neresinde açıyorsunuz Erzurum'un?

merkezde bi yerde hocam..
  • ahparig oto yıkama. ahparig ermenice dost arkadaş demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Sana tavsiyem tek kelimelik, kısa, söylenmesi kolay, akılda kalan bir isim bul. Özellikle elit bir yer açacaksan kurumsal kimlik için önemlidir bu.

örnek olarak ne olabilir ? auto vip nasıl hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Bence bu tarz biryer açmayı düşünüyorsanız isim bulmak için harcayacağınız mesaiiyi usta bulmaya harcayın. ,İsim çok aşırı bir fark yaratmayacaktır fakat bulacağınız kaliteli ustalar sizi bir adım öteye taşır. Yıl olmuş 2013 hala Ziebart ve Sonax da bile o kadar acemi ustalar bulunuyorki insan nefrret ediyor verdiği paralara. Yani hem işini iyi yapan hem de müşteri ile iletişimi iyi olan ustalar bulduğunuzda zaten isminiz ne olursa olsun o kulaktan kulağa duyulur bence.

haklısınız ustam hazır çok şükür ondan yana sorunum yok hatta diyebilirim ki erzurumun en iyisi..buna ek olarak kendimde eğitimlere başlıycam ankaraya gidip hem malzeme alıcam hemde eğitim görücem ekstra.
  • Washington
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

C coiffeur c yi coca cola gibi uzat şık bir tabela al sana elit

beğenmedim değil fakat okumakta biraz sıkıntılı :)
  • Şahin doğan yıkıcaksan on numara bi isim var..

GASİLHANE

şaka bi yana ... elite bi yer olacağını söylemişsiniz.

Joker Oto Yıkama
    Exclusive Car Wash
    Superior Car Wash
    Mod 'n Wash CAR

AKLIM YETTİĞİNCE :)

Hayırlı uğurlu olur inş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taggest

quote:

Sana tavsiyem tek kelimelik, kısa, söylenmesi kolay, akılda kalan bir isim bul. Özellikle elit bir yer açacaksan kurumsal kimlik için önemlidir bu.

Auto, oto yıkama gibi ekleri çıkar. Yabancı veya Türkçe tek bir kelime bulabilirsin. Atıyorum "taggest", auto vip'e göre daha markalaşabilir bir kelime. Auto vip tahminimce Türkiye'nin her yerinde vardır, olmayan bir isim bul, insanlar arabamı "....."a götürdüm desin.
  • quote:

quote:

quote:

Auto, oto yıkama gibi ekleri çıkar. Yabancı veya Türkçe tek bir kelime bulabilirsin. Atıyorum "taggest", auto vip'e göre daha markalaşabilir bir kelime. Auto vip tahminimce Türkiye'nin her yerinde vardır, olmayan bir isim bul, insanlar arabamı "....."a götürdüm desin.

baktımda hiç bi yerde yok arama moturunda da o tarz bi kurum yok.. ama haklısınızda dediğiniz gibi isim ne olabilir??

• Sonaks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikimsonik

Sonaks

• evet gececilerden parlak fikirleri bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

Prestige ya da avangarde diyorum

valla beğendim hocam AVANGARDE güzel isim olabilir gerçekten AVANGARDE GARAGE gibi?

Luxury Garage

aynen bende, luxury yazıcaktım . altınada güzel fontta " only for luxury" yazılır gösterişlide bi yerse de isim yakışır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.