Şimdi Ara

otoban dan çıkış yapmaya korkan araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: @FLOyD

Otobanın belli kesimlerinde radar yokmu izmir aydın otobanında var diye biliyorum gişeler ara radar gişeler şeklinde 1den fazla ortalama tutuluyor sanırsam yani özetle beklemenin manası yok

Tunel cikisi kameralar var ve o kameralardan sonra 200 le yardirdim otoban sonuna kadar ama ceza gelmedi.

Simdilik en azindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Bursa karamürsel arasında bir otoban yapıldı, girdim oraya 16,5 lira aldı...
    Ne sövdüm haddi hesabı yok.

Altınova dan girilir. 16.75 TL kesiyordu, bilinçli olarak ta hgs de yüklü olan etiketler okunmuyor diye nakit para istiyorlar. Hgs de nasıl olsa duruyor biz nakit alalım havasında işliyor.

Bir kaç kez kullandım, sonra hesap ettim km olarak 10 km fsrkediyor. Zaman olarak sıkıntım yoksa ücretsiz yalova yolunu kullanıyorum.

Otobandan 35 - 40 dk, ücretsiz yalova yolundan 70 - 75 dk da gidiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bekleyenler sığır sürüsü. Limitinde git adam gibi git, çok mu zor ?

• Heryere radar ve kamera koydular , maksat vatandaşı yolmak ,artık araba kullanmanında bir zevki kalmadı.
  • Ucret cok iyimis. Ben 14 km yere 4.95 veriyorum.

• Uzun yola sık çıkarım. Son zamanlarda uslu giden araba sayısı baya arttı. Basıp gitmek ve gişede beklemek de kaliteli kerizlikmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanya da otoyollar hem ücretsiz hem limitsiz kendine güveniyorsan bas basa bildiğin kadar
  • Kardeş otoban ücretini öp başına koy.

Ben geçen cuma günü Sarıyer 'den Pendike gittim. Bir kere köprüden 7tl aldılar. O allah'ın emri..

Bir de trafik nedeniyle navigasyon beni 3. Köprünün otoban kısmına soktu ümraniye doğru ilerlerken.. girdik çıktık 8 lira 20 kuruş.

Anlayacağın istanbul içinde 15tlyi domaltmadan alıyorlar böyle.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.