Bildirim
Otobüs Resimleri Bölümü (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
nacizane bir resim
-
anaa bısım fırma bunun on tampon sıyahtı ben calısırken -
valla ben çekerken böledi
-
resimler süper devam hız kesmeyin -
buyrun devamı
-
eywallah devam hız kesmeyin tıkarnırsınız -
quote:
Orjinalden alıntı: fırlama_hüseyin
eywallah devam hız kesmeyin tıkarnırsınız
haklısın
-
hadi devam ama daha cigs fotolar ee millet nerde -
resim kalitesi kötü kusura bakmayın hepsi cep telefonu çekimi -
olsun eline sağlık sende olmasan kimse koymucak -
günün son resimi
-
Kamil Koç str2
-
Pamukkale T15
-
ellerine sağlık ramazan abi -
Eyvallah Umut kardeş sağolasın...Maalesef benim resimler de cep telefonu çekimi yalnız senin son resim baya kaliteli çıkmış fotoğraf makinası çekimi gibi...Senin de ellerine sağlık.. -
ikiniz de çok sağolun emekleriniz için teşekkürler ben çekim yapamıyom onun için sizden alıyom sadece -
işin ne hüseyin git otogara çek:) yada otobüslerin geçtiği bi yok yokmu
o değilde mesela otogarda resim çekion adamlar tip tip bakıyo bide ordan muavin geliyo bilader resim çekmek yasak
orda bi kargaşa çıkarmaya yemiyo adamların yazahanenin önünde valla linç ederler -
len yürü herkez senin gibi boiş gezenin boş kalfasımı dükkan bekliyoz burda hem foto makinesi yok kii eskilerden var delde zaten dandik anlıcağın -
dükkan bekliyomuş pehh olum sen dükkandan çık o dükkan iş yapmaz sabah dükkanı sen açma başkasına açtır bide
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X