Şimdi Ara

Otobüste yaşadığım olay...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bi olay yasadim otobuste. Otobuse bindim kentkrt bastim simdi bir yere gectim ikili koltuklardan. Bu arada halk otobusu. Pencere kenarindaydim yanima bir amca oturdu. Surekli burnununu cekiyordu. Eliyle burnunu silip bir yerlere suruyordu. Ben iyice gicik aldim adamdan. Sonra pecete veriyim isterseniz dedim. Sonra adam zeban iye donustu ve mercan dede geldi benim kolumu isirdi sonra zindana goturduler. Neyse iste adam yok dedi sanane dedi sonra burnunu karistirip üstüme firlatti sumukleri. Adami ittirip disari ciktim sizce dogru yaptim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FAKE AND GAY
  • Okumayın zebanella

• Yanlış yapmışsın.Onun sümüklerini emmeliydin

• Biraz once tekrar bindim otobuse yine ayni adamdi yine mi sen la dedim ustune yurudum gomleginin yakasindan tuttum kaldirdim otobusten indirdim havaya firlattim duserken tekme attim bi baktim bizim apartmanin tepesinde hemen ucarak gittim mercan dede ve zebaniler ordaymis manyak yeteneklerimi kullanarak bir tekme bir yumruk zebolari hallettim mercan dedeyle karsi karsiya geldim ve onu yenmek icin gereken sozu soyledim CSB+BLOK ve bir anda gucunu kaybetti sonra tekme attim uctu baska bi ulkeye bu da boyle bir anim.

• okumayin mercan dede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super guclerimi kullanarak ucmaya basladim aman allahim karsima mercan dede cikti yok bu kardesiymis oha sonra geldi sumuk saldirisi yapti ama ben sandigi gibi biri degilim sumukleri yemeye basladim adam sasirdi sonra adamin ustune kustum sonra bir baktim metin2 deyim demirciye gittim dolunay bastim yandi demirciye sovup metin2 den ciktim bi baktim cs deyim deagle aldim kafa cektim sonra ctrl alt del yapip oyunu kapattim sonra bir baktim vta acildi arabayla fantastik hareketler yaparken tony vercetti geldi ulan sen kimsin dedi bende dedim ben senin oglunum o da dedi oglummm bende babaa sonra bie baktim cj geldi zenci cj tonye yumruk atti sonra bende ikisini arabayla ezdim bu da boyle bir aniydi.

• Vallaha sıktı artık yeter lıselıler gıdın dersınıze calısın bosverın zebanilerı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZinedineZidane

Vallaha sıktı artık yeter lıselıler gıdın dersınıze calısın bosverın zebanilerı

• eskiden csb olduğunu anlayınca küfrederdim ama bu komik olmuş tbrk edrm iyi gnler dlrm <<<>>>
  • Şu ctrl+f korumasını hala çözemediniz. Zeban iye yazmışsın. Zeban yazınca buluyor zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.