Şimdi Ara

Otomatik araba tavsiye varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Şöyle bir şey yapalım o zaman.. 30.000 TL'ye 20.000 km civarında, benzinli ve otomatik Aveo alabiliyorken, aynı fiyata Polo benzinli otomatiğin hangisini alabiliyoruz?

En pahalı, en az donanım yapmış, hasarsız (bilgi yok ama hasarsız olduğunu varsayalım) benzinli Polo, 2008 model ve 55.000 km'de. Yani dört yıl eski. Motor 80 hp. Aveo 100 hp. İkisi de 6 ileri şanzımana sahip. Biri iki havayastığına sahip, diğeri 8. Birinde ESP yok, diğerinde var. Biri şartlar ağırlaştırılmadan önceki (2009 öncesi) euroNCAP testinden bile dört yıldız almış, diğeri 2011'de rekor puanla beş yıldız almış (ve dikkat edin, donanım kırpılmadan ülkemize geliyor Aveo. Polo öyle değil). Sürüş dinamikleri bakımından Aveo daha üstün, henüz çıkmamış Corsa platformunda olan Aveo ve 2002'de revize edilmiş Polo.. Polo'da sis farı yok, AUX bile yok bırakın Bluetooth'lu bağlantıyı..

Ezcümle, 2008 Polo'nun piyasası haricinde hiçbir konuda Aveo'ya üstünlüğü yoktur. Üstünlüğü olduğunu iddia eden kişi -en hafif tabirle- büyük bir yanılgı içerisindedir. Benim mantığımca; ben kaza yaparsam beni korusun, güvenle seyahat edeyim de, varsın 1000-2000 aşağıya satayım..

Tavsiyenle haftasonu 2008 model Aveo test etme şansım oldu, 2011 modellerine göre bazı donanımları yok tabi ama gayet güzel araba istediğim gibi bulabilirsem alırım Aveo'yu.. Sedan modelleride var fakat ondan istemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Klingson

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Şöyle bir şey yapalım o zaman.. 30.000 TL'ye 20.000 km civarında, benzinli ve otomatik Aveo alabiliyorken, aynı fiyata Polo benzinli otomatiğin hangisini alabiliyoruz?

En pahalı, en az donanım yapmış, hasarsız (bilgi yok ama hasarsız olduğunu varsayalım) benzinli Polo, 2008 model ve 55.000 km'de. Yani dört yıl eski. Motor 80 hp. Aveo 100 hp. İkisi de 6 ileri şanzımana sahip. Biri iki havayastığına sahip, diğeri 8. Birinde ESP yok, diğerinde var. Biri şartlar ağırlaştırılmadan önceki (2009 öncesi) euroNCAP testinden bile dört yıldız almış, diğeri 2011'de rekor puanla beş yıldız almış (ve dikkat edin, donanım kırpılmadan ülkemize geliyor Aveo. Polo öyle değil). Sürüş dinamikleri bakımından Aveo daha üstün, henüz çıkmamış Corsa platformunda olan Aveo ve 2002'de revize edilmiş Polo.. Polo'da sis farı yok, AUX bile yok bırakın Bluetooth'lu bağlantıyı..

Ezcümle, 2008 Polo'nun piyasası haricinde hiçbir konuda Aveo'ya üstünlüğü yoktur. Üstünlüğü olduğunu iddia eden kişi -en hafif tabirle- büyük bir yanılgı içerisindedir. Benim mantığımca; ben kaza yaparsam beni korusun, güvenle seyahat edeyim de, varsın 1000-2000 aşağıya satayım..

Tavsiyenle haftasonu 2008 model Aveo test etme şansım oldu, 2011 modellerine göre bazı donanımları yok tabi ama gayet güzel araba istediğim gibi bulabilirsem alırım Aveo'yu.. Sedan modelleride var fakat ondan istemiyorum..

İletilerimde yazdıklarımın hiçbiri 2008 Aveo için geçerli değil! Kesinlikle yeni kasa almalısınız. Eski kasa tam bir tenekedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marmarascorpion

quote:

Orijinalden alıntı: Klingson

quote:

Orijinalden alıntı: marmarascorpion

Performans + otomatik + benzinli + düşük yakıt tüketimi = Honda Jazz
    Punto'da olabilir ama Japon varken gereksiz.

Araştırmalarımdan sonra kendime şöyle bir sıralama yaptım 1-Polo 2-Fiesta 3-Honda Jazz
    Peki sence bu sıralama ne kadar doğru? Fiat modelleri konforsuz oluyor o yüzden direk eledim.
    Ayrıca Polo'nun dezavantajları neler olabilir?

Senin isteklerin doğrultusunda benim sıralamam
    1- Honda Jazz (F1 Şanzıman ve vites geçişi diye birşey hissetmiyorsun)
    2- Toyota Yaris
    3- VW Polo

Hepsininde piyasası çok iyi hiç birini satmak için uğraşmak zorunda kalmazsın, aracında hasar olmazsa zaten kesin çevrenden biri ister senden.

Güzel tespit yapmışsın.Honda Jazz aklımda olan modellerden biri.Temiz bişey bulabilirsem alırım, Polo istemiyorum, Yaris'te çok cazip gelmiyor açıkcası..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.