Şimdi Ara

Otomatik araç seçiminde yardım.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam "sorunsuzluk" dediginiz icin Honda diyorum. Jazz'i incelemenizi oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • playerpro kullanıcısına yanıt
    Vergi falan pek problem değil aslında bizim için. O yüzden biraz konforlu ve güvenlikli bir araç tercihimiz olacak..
  • Gyan kullanıcısına yanıt
    Tuhaftır ama jazz'ı gözümüz tutmadı:) fiziksel olarak beğenmediği için o konuda elimiz kolumuz bağlandı. Listeden çıkardık. Çok büyük ihtimal bayramdan sonra Fiesta alacağız.
  • Seat'tan soğuttular bizi öyle diyeyim size :) Teşekkürler öneriniz için.
  • Bildiğim en otomatik araba:
  • kulilka azadi K kullanıcısına yanıt
    Ben de birkaç aya önerdiğim bu aracı alacağım için merak ettim, neden soğuttular acaba ?

@kulilka azadi
    hocam kasası güncellenecek modellere bakmayın bence.
  • DSG olmasından dolayı :) yoksa bize uygun ve mantıklı gelen modeller arasındaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playerpro

hocam kasası güncellenecek modellere bakmayın bence.

Hocam Fiesta daha yeni kasa güncellemiş ve epeyde tavsiye eden olduğu için çok büyük ihtimal bu araçta karar kıldık. Test aracında otomatik yokmuş şuan geldiğinde test edebilirsek ve memnun kalırsak alacağız artık. Çünkü sıkıldım artık bu arayıştan :) Başımıza durup dururken iş açtık gibi bir şey oldu benim için :)
    Otomatiğini test ettikten sonra bayılacaksınız.Hele gazı kökleyince koltukta geri savruluyorsunuz resmen.Testten sonra mutlaka yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Otomatiğini test ettikten sonra bayılacaksınız.Hele gazı kökleyince koltukta geri savruluyorsunuz resmen.Testten sonra mutlaka yorumlarınızı bekliyorum.

Tabiki ancak bayramdan sonra gelebilirmiş :)
  • Hayırlısı :) ben ağustosta Ankara izmir Aydın bursa bayiilerinde otomatik fiesta bulamadım desem :) Kalmamıştı.Hani fiyatlar felan artacak diye mi yapıyorlar dedim en son bi bayiide buldum.Anında kapora vs halletmiştim.Gercekten güzel satmışlar dediklerine göre.zaten yollarda da bol bol görüyorum küçük maseratileri :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Hayırlısı :) ben ağustosta Ankara izmir Aydın bursa bayiilerinde otomatik fiesta bulamadım desem :) Kalmamıştı.Hani fiyatlar felan artacak diye mi yapıyorlar dedim en son bi bayiide buldum.Anında kapora vs halletmiştim.Gercekten güzel satmışlar dediklerine göre.zaten yollarda da bol bol görüyorum küçük maseratileri :)))

Umarım dediğiniz gibi fiyat yükselmesi falan olmaz. Zaten 45bine yakın vereceğimiz için nerdeyse bizi aforoz edecekler :)
  • Hocam sen millete bakma.60 bin c sınıfı araç alanada o para c sınıfına verilir mi diyorlar.Arkasından o paraya 10-12 yaşında mercedes E bilmem kaç alınır derler.Fiyatlar arttı.Bütün araçlarda mayıstan bu yana 5-6 bin pahalandı.Hele bi marka var(isim söylemiyorum) yatırım aracı oldu :) o donanıma o fiyat güzel.

• Keomaa K kullanıcısına yanıt
    Tahmin ediyorum :) ki aynen dediğiniz şekilde kendimizi avutuyoruz. Zaten 10 kişiden 9u hiç sahip olamayacağı arabayı öneriyor, 10 kişisen 8i kendinin almayacağı bize aldırtabileceği arabayı öneriyor, 10 kişiden 7si yok şurda bindim, burda indim gibi öneriyor vesaire.. Bu yüzden hiç test sürüşü bile yapmadan almaya razıydımda yinede bir yanımız görüp inceleme taraftarı olduğu için ve bayram vesilesiyle bekleme kararı verdik.

Şimdi kendim içinde Peugeot 308 bakınıyorum ikinci el bir o yorumları da söylesem neler olur neler.. Anlayacağınız çok doluyum çok :)
  • kesinlikle fiesta powershift
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarx

kesinlikle fiesta powershift

Anlaştık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

Tahmin ediyorum :) ki aynen dediğiniz şekilde kendimizi avutuyoruz. Zaten 10 kişiden 9u hiç sahip olamayacağı arabayı öneriyor, 10 kişisen 8i kendinin almayacağı bize aldırtabileceği arabayı öneriyor, 10 kişiden 7si yok şurda bindim, burda indim gibi öneriyor vesaire.. Bu yüzden hiç test sürüşü bile yapmadan almaya razıydımda yinede bir yanımız görüp inceleme taraftarı olduğu için ve bayram vesilesiyle bekleme kararı verdik.

Şimdi kendim içinde Peugeot 308 bakınıyorum ikinci el bir o yorumları da söylesem neler olur neler.. Anlayacağınız çok doluyum çok :)

Tespitler cok dogru.

Mazda 3
    Lancia Delta
    Suzuki Swift
    Mitsubishi Lancer
    2. el bilimum kasa Mercedes E 200 komp. (Ama en az 10 senelik falan)

Fix gelen tavsiyeler.

Kesinlikle :) hele burda 308 ve 2.eli yanyana kullanmanız bile saatli bomba etkisi yapar :) Bu arada ben aracı test etmeden aldım.:) Bulduğuma sevindim.Ama ben trend arıyordum, o yüzden :) ve kesinlikle pazarlık edin.Ama ısrar etmeden :) evet diyorsanız para burda :)Pazarlıkla düşürdüm fiyatı, üstüne park sensörünü hediye aldım.Bir hafta sonra zam geldi araca zaten :)

• Keomaa K kullanıcısına yanıt
    O taktikler benim işim :) zaten araç alırken hayatta cebimde para olmadan gitmem aracın fiyatını öğrenirim, örneğin 44bin, benim vereceğim rakam 42binse çantaya 42bin koyar giderim alacağım zaman veririm parayı saydırırım. Aaaa çıkışmıyor ne yapalım artık deriz düşeceksiniz falan fistan :) Tabi ilk etapta kabul eden görmedim fakat dur müdürü arayalım bilmem kimide arayalım bu da satıcı arkadaşların taktiği :) Böyle Polo satın alırken bile burnundan kıl aldırmayan VW'de bile 1500e yakın indirim aldık :)

Diğer konuyla ilgilide diyeceğim o ki gözüme kestirdiğim 2 tane 308 var ikiside 35 bin civarı istiyor diye anlaşamıyoruz. 33e verseler gözüm kapalı alacağım, galiba çevremize kulak tıkamayı öğrenmek zorundayız zevklerimiz için :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.