Şimdi Ara

otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, eşimin ehliyetini almasıyla bizim 207 maceramız da sonuna yaklaşıyor artık. Otomatik vitesli araç araştırmalarına başladık artık.

Aracımın ederiyle üstüne çok fazla para vermeden bir araç bakıyoruz. Maksimum 30.000-31.000TL civarına çıkabiliyoruz ve 2008 altı araçlara pek bakmıyoruz.

Şimdilik onun aklında Honda Jazz var doğal olarak, ben önce Honda Civic 1.8 Vtec dedim. Ancak halihazırda kullandığımız 207 dizel(panaromik cam tavan premium paket), yeni aracın da benzinli olabilecek olması garibime kaçıyor. Bu yüzden seçeneklerimizin yanına Ssangyong Actyon Sports 2.0 4x2 veya 4x4 otomatik veya tiptronic vitesi de koydum donanım çeşitliliğinden de ötürü. Aracın boyutlarından dolayı işin rengi burada biraz değişti tabi. Hanımın o cüssedeki bir arabanın altından nasıl kalkacağı kafamda soru işaretiyken, yerden yüksek ve diğer araçlardan büyük olması durumu onu biraz da avantaj olabilir onun açısından diyorum.

Sizin düşünceleriniz neler, hangi araçları tavsiye edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: maeglin3

Merhaba arkadaşlar, eşimin ehliyetini almasıyla

yenge hanım acemiliği attı mı bu noktadaki kilit sorudur.
  • ilk etapta sadece bizim site etrafında kullanacak. hatta düşündüğümüz kadar bile kullanmayabilir ama gayet güzel kullanıyor. bir iki aya zehir gibi olacaktır. sadece vites değiştirmek ve yokuşta geri gitme fobisi olduğu için otomatiğe geçmeye karar verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maeglin3

ilk etapta sadece bizim site etrafında kullanacak. hatta düşündüğümüz kadar bile kullanmayabilir ama gayet güzel kullanıyor. bir iki aya zehir gibi olacaktır. sadece vites değiştirmek ve yokuşta geri gitme fobisi olduğu için otomatiğe geçmeye karar verdik.

Eşiniz acemi.
    Acemi demek risk demektir.
    O açıdan bayan arabasına en yatkın araçlardan olan aracınızı eşiniz acemiliğini atana kadar KESİNLİKLE değiştirmeyin.
    Hatta yapabiliyorsanız eşinize trafikte direksiyon dersi aldırın,sürücü kurslarından bunu uygun fiyata mal edersiniz.
    Acemiliğin şakası olmaz,gayet güzel kullanması hiç olmaz.
  • zaten mesajimda ne tarz araclar dusundugumuzu yazmistim, NASIHATleriniz altin degerindedir lakin cevabiniz benim sordugum sorulara pek cevap vermemistir. yukarida yazdigim sorular hala cevabini bulmus degil. yine de cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.