Şimdi Ara

otomatik artı dizel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_73860599/tm.htm araç benim sorunsuz biniyorum
  • Düz vites harici
    Dizel araçların çoğu TİPTRONİK VİTESE sahiptir.
    sağlam sorunsuz şanzıman istiyorsanız
    Tam Otomatik-Dizel araçlara bakmalısınız.
    Ör: P R N D 2 1
    Çoğunlukla bunlarda 4 İleri olması nedeniyle. Yüksek süratlerde boğulmalar mevcut 5'i istiyor ama ne çare
    Tiptroniğe göre +1+2 litre fazla yakıt tüketir. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

quote:

Orijinalden alıntı: exxiss

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acillll-ilk-gelen-alir-120840833/detay mesela bu modelın otomatıklerı ıyımıdır

bu aracın şanzımanı beş para etmez .

bencede 5 para etmez

Daha önce bindinizmi hiç merak ettim doğrusu neresi 5 para etmez bu aracın veya şanzumanın

sen binip bindiysen problem değil bana göre 5 para etmez

Çok deneme fırsatı bulamadım ama beğendim.

• quote:

Öncelikle merhaba. Bizde 2004 volvo s40 var lpgli. Biz aracımızı dizel otomatik bir araba ile yenilemek istiyoruz. Maksimum 30000 tl ye ne alabiliriz.C sınıfı bi araç bulabilirmiyiz.Ayrıca hangi tip vitesler sorun çıkarmaz.Dsg mmt Vs Marka model olarak önerilerinizi bekliyorum.Gönlümden 2007 model civarı focus geçiyor ama insan yinede sormak istiyor

30000 e ne alırsanız alın bence sahibi olduğunuz aracı birçok yönden ararsınız, 2004 s40 classic ler çok iyi araçlar...
  • Orijinalden alıntı: levogrande

30000 e ne alırsanız alın bence sahibi olduğunuz aracı birçok yönden ararsınız, 2004 s40 classic ler çok iyi araçlar...

kesinlikle, ben geçen corolla d4d yi kullandım 2012 model full düz vites araba bayırda yemiyor partner 1.9d bile bayırda bundan daha iyi gidiyor ve annemler arkası ne kadar boğuk bu arabanın dedi düşün artık triptonic nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omcool -- 11 Nisan 2013; 17:56:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levogrande

quote:

Öncelikle merhaba. Bizde 2004 volvo s40 var lpgli. Biz aracımızı dizel otomatik bir araba ile yenilemek istiyoruz. Maksimum 30000 tl ye ne alabiliriz.C sınıfı bi araç bulabilirmiyiz.Ayrıca hangi tip vitesler sorun çıkarmaz.Dsg mmt Vs Marka model olarak önerilerinizi bekliyorum.Gönlümden 2007 model civarı focus geçiyor ama insan yinede sormak istiyor

dediğiniz doğrı ayrıca benım arabam daha 52 bınde 22 bınde almıstım 2007 senesınde ılk elden 40bınde teleflex tup takdırdık. İşin aslı artık kapalı garajlara lpg muhabbetınden sıkıldım :S eskısehırde oturuyorum belkı otomatık gereksız gıbı duruyorda bende artık rahat etmek ıstıyorum o yuzden sızı rahatsız ettım ayrıca bravoların otomatıklerı nasıl 2010 cıvarı modeller

• quote:

30bin verecegnz dizel otomatik sizin volvodan daha saglam olmaz.daha yeni bir s40 almaya bakın lpgli olarak.bahsettignz araçlar s40tan sonra binilecek araba degil.alternatif olarak lpgli accord öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı garaj muhabbetı sıktı benzınlı arabada kullanmak ıstemıyorum o yuzden otomatık dızel arac dusunuyorum belkı cıtayı yukseltırım bılmıyorum onerılerınızı beklıyorum :) 2010 bravolar nasıl dızel otomatıklerı 1.6 mjet ler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acillll-ilk-gelen-alir-120840833/detay mesela bu modelın otomatıklerı ıyımıdır

bu aracın şanzımanı beş para etmez .

bencede 5 para etmez

3 para bile etmez, rezalet!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.