Şimdi Ara

Otomatik Çay Demleme Makinesi oneriniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
19.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle evimde kullanmayacağım bir cihaz. Ama işyerinde işe yarıyor Arzum Çaycı

Otomatik Çay Demleme Makinesi oneriniz ?
  • Arkadaşımda Felix var, 1 sene içinde taban ile gövde arasındaki enerji iletimi gitti.

Bu cihazlarda zaten güç düşük oluyor genelde. Ben de zamanında heveslenip Beko almıştım (O zaman Arçelik ve Beko dışında yoktu, Arzum bile daha çıkarmamıştı) hiç memnun kalmadık. Senelerdir boş boş duruyor. 1500w gücüyle kaynamasını beklemek için pergamber sabrı lazım :)

En iyisi adam gibi ocakta demlemek, ocağı iyi ayarlayınca kettle ile eşir sürede kaynıyor zaten su. Hele ki doğalgaz kullananlar neden kettle ile israf yaparlar hiç anlam verememişimdir.

Ben acil su ihtiyacı olunca tabanı en geniş tencereye suyu koyuyorum ve büyük gözü yakıyorum, anında su kaynıyor.
  • Arçelik'in güzel ürünleri var.Uğraşmayın dandik markalar ile.
  • www.istocsepeti.com
    İstoç Sepeti Özel 25 Bardaklık Çay Semaveri İNDİRİMLİ - Semaver - 169,00 TL
    http://www.istocsepeti.com/Istoc-Sepeti-Ozel-25-Bardaklik-Cay-Semaveri-INDIRIMLI,PR-279.html

oldukça ucuz gözüküyor bu semaver..

• arçelik yeni model K 3286 otomatik demleme tavsiyemdir ürün link aşağıdadır

• Aşırı pahalı. Bu sistem sanırım sıcak su püskürtmesi ile çayı demliyor. Bu tarz çayı sevenler ucuz filtre kahve makinesi alabilirler. Sallama çay tadında olsa seveni olabilir belki. Arçelik gusto kullanıyorum 5 yıldır. Kötü yönlerini sayarsak. İçindeki süzgeç zamanla yırtılıyor. süzgeçleri tıkanıyor. Ancak Arçelik servislerinden rahatça temin ediliyor. Su kaynatma süresi yaklaşık 5 dakika.
  • 3284 ve 3286 iki model gozukuyor inlove serisinde Arcelik marka.kullanan varmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

3284 ve 3286 iki model gozukuyor inlove serisinde Arcelik marka.kullanan varmi acaba?

++ İŞ YERİ için almak istiyoruz. hangisini tavsiye ediyorsunuz

iş yerinde 5 kişiyiz
  • arçelik k-3286 çay demleme makinası aldım ama hemen geri verdim. alt su kaynatma bölümünde bir tasarım hatası var ve bardağa çay dökerken normal ağız kısmı yerine üstten suyu döküyor ve bardağa ne kadar döktüğünüzü hesaplayamıyorsunuz.
    şekil itibari ilede üst kısmı daha geniş alt kısmı ise daha dar göründüğünden estetik bir görüntüsüde yok. şiddetle tavsiye etmem. bunun yerine k-3283 çay makinası çok kullanışlı bir ürün...
  • bizim makina arızalı çıktı sanırım. demlik kısmına suyun yarısını dolduruyor. servis ketıl kısmını değiştirdi ama sonuç aynı. tamamen değişecek şimdi. normal mi bu kadar su atması. en fazlası bu.

• Kaliteli ve sağlam bir ürün tavsiye ederim ;)
    Arzum AR391 7/24 Otomatik Çay Makinesi
    http://www.firsatseli.com/arzum-ar-391-7-24-otomatik-cay-makinesi.html
  • evet arkadaşlar yeni bir önerisi olan var mı? ben gözüme bunu kestirdim ne dersiniz?

• Fakir
  • musartar kullanıcısına yanıt
    fakır almak fakirliktir ürünün arkasında durmuyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

fakır almak fakirliktir ürünün arkasında durmuyor çünkü.

Haklısınız. Eşim kireç çözücü kullanıp contasına zarar vermiş, conta için 95 TL istiyorlar. Cihaz en fazla 150 TL
  • musartar kullanıcısına yanıt
    1aylık cihazı servise verdim aynı merkezi mail attım servise götür incelesinler dedi oysa aldığım günün bunun arızalı hatalı ürün olduğunu ben bile anlamıştım.
  • arkadaşlar selam otomatik çay makinası lazım tecrübeleriniz ve bilgileriniz dahilinde güncel cihazlara bakarak hangilerini tavsiye edersiniz .*
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.