< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Otomatik Fatura Talimatının Hangi Bankada Olduğunu Öğreme!!! (2. sayfa)
-
-
Elektrik faturalarının altında genelde hangi bankadan talimatlı olduğu yazıyor.
Ben de bir telefon numarama Yapı Kredi haricindeki bankalardan talimat veremiyorum. Yapı krediden iptal ediyorum. (Aradan zaman da geçiriyorum.) Başka bankaya talimat vermek istediğimde başka bankadan talimat var diyor. Anlayamadım, üzerine de düşmedim.
-
aYNEN sorunum bugün çözüldü, ck firması bir inceleme başlattı, sizin de dediğiniz gibi kendi sistemlerinde gözüken otomatik ödeme talimatını sildiler ve ben farklı bir bankadan otomatik ödeme talimatı verebilmiş oldum.
Hülasa;
ben otomatik ödemeyi iş bankasından iptal edip başka bir bankadan vermeye çalıştığımda sistemde başka bir bankadan talimat olduğu için yeni otomatik ödeme veremezsiniz hatası aldım.
iş bankasını aradım sistem bizde herhangi bir otomatik ödeme talimatı yok denildi ki bu doğru iptal ettim sonuçta
elektrik firmasını aradım otomatik ödeme vermişsiniz banka ile görüşün denildi
banka elektrik firması ile görüşün....
nihayetinde elektrik firması kendi sisteminde gözüken otomatik ödeme talimatını sildi ve bende sorunumu çözmüş oldum.
Yani olay elektrik firmasında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X