Şimdi Ara

OTOMATIK MASAÜSTÜNE GEÇME SORUNU[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda ne açık olursa olsun 2 3 dk sonra otomatik masaüstü geçiyor aşağı indirmiyor. masaüstüne geçiyor sorunu nasıl çözebilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkral2 -- 24 Kasım 2013; 0:12:33 >

• kralkral2 K kullanıcısına yanıt
    biraz daha açık anlatırsanız yardımımız dokunabilir.
  • İsmailCanKurt kullanıcısına yanıt
    mesela oyundayken otomotık masausutune gecıor oyunda klavye fln calısmıyor ama oyun ekranı duruyor yerınde
    hocam sorun yazılımsal olarak görünüyor oyun kapansaydı ekran kartı ısınıyor derddim ama oyun acık kalıyormuş.
    Bilgisayarın Ekran kartı yok. :) sorun 1 hafta önce oluştu önceden öyle bişey yoktu virüs, yükledıgım programlarla alakası olabilirmi mesela facede geziniyorum otomatık masaüstüne geçiyor ama face acık kalıyor ekranda bidaha alttan tıklayıp devam ediyorum
    hocam sorun yazılımsal o zaman ekran kartı driverını kaldırıp güncelini yükleyin sistemide combofixle tarayın.
    dediklerini uygulayacağım ilgilendığın için sağol Hadi eyvAllah hayırlı akşamlar.
    Eger olursa çözüldü diye yazı diger üyelerde konu açmasın :D
    Sizede efenim.
  • Sorun yarım kalan bilgisayar güncellemesınden kaynaklıymış güncellemeyii yaptım düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.