Şimdi Ara

Otomatik Max. 50.000TL Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Akıl karışıklığı asıl kullanılmış arabalara bakmaya gidince olacak. Onların hepsi, ayrı hayat hikayeleri, yaşanmışlıkları olan fark yaratmış tecrübeli arabalar :) Bir de ekspertizleri, kayıtları, sürücüleri...

55bin lira az para değil. Yeni araba için de fazla ama eski araba için zaten fazla. Ben olsam 0km Kia Rio (birazcık daha büyük) veya güvenlik paketli Fiesta alır arkama bakmazdım. İkisi de tam otomatik. İksi de NCAP'teki güvenlik donanımına sahip. Tasarruf için de yarı otm. Clio EDC. Yine güvenlik donanımı NCAP'le aynı, Avrupa standardında.
  • badboyx B kullanıcısına yanıt
    astra al. 50k az para değil.ne hyundaii alınır nede b sınıfı araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Dizel otomatik C4

C4ler genel olarak sizce nasıl ?

C4 mü 308 mi sizin için ön planda olur ikiside full paket olsa ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bak ne diyecem ister bana kulak as istersen asma ama 2. Elden canı yanan o kadar tanıdığım insan var ki yani anlatamam. Bak daha geçen 3 hafta önce bir tanıdık 2. El olarak aldığı ibizayı ateşleme sorunu vardı, başkasına okuttu aldığından bin lira fazlasına hemde. Adam aradı mecburen bende öyle birşey yoktu x bey yanlış anlamayın dedi. Dedi çünkü oda kaldırılmıştı.

Sadete gelince imkânızın varsa bi kredi çekip 20.000-30.000 arası sıfır araçlara yönelin veya 1.5-2 sene bekleyin para biriktirip öyle alın.

Veya yalnış anlamayın sadece öneridir bu, daha uygun araçlara bakınız. Size tecrübe ile sabit bir şey söyleyeyim ben 1.3 mjet 2009 albea kullanıyorum sıfır aldım. Mükemmel bir araç, yakıtı olsun, mekanik ekipmanı olsun türkiye şartlarında mükemmel bir araç bir ailenin tüm ihtiyacını karşılıyor. Aklınızda bulunsun albea standartında binlerce araç onlarca model var.

Benim tavsiyem budur

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 27 Şubat 2016; 23:49:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: badboyx

Arkadaşım peki bi sıralama yapsan;

• Hyundai Accent Blue (Dizel Otomatik)
    • Opel Astra 1.4T Benzinli Otomati
    • Opel Cosra 1.4 Enjoy Benzinli Otomatik
    • Peugeot 1.2 Benzinli Otomatik

dersem sıralamasını nasıl yaparsın ?

astra
    accent blue
    peugeot model belirtmemişsiniz 208 sanırım ?
    en sona corsa.
  • Arkadaşlar şu anda karar verdiğim araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-honda-civic-1.6-elegance-tam-otomatik-vites-sunrof-boyasiz-270417562/detay

bu veya başka bir Civic bakcam. Hatta aldıktan sonra da LPG taktırcam nasip olursa

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    hocam zorlaya zorlaya bi hal oldum :)

ben örnek olsun diye göndermiştim o linki. Yani üst tarafta bi sürü araba gitti geldi de en sonunda bunda karar kıldım demek için göndermiştim
  • badboyx B kullanıcısına yanıt
    50 bin edc li max 60 bin km de bir megane alabilirsiniz sahibindencom daki balon ilanlara bakmayın
  • Az önce Honda Bayisiyle konuştum 1.6 Elegance Pro Eco'yu (LPG Otomatik) 70Bine veririz dedi. 2015 modelini yalnız. Araba mükemmel görünüyor. Bir olumsuz görüşü olan var mı acaba? 0,24 kuruş yakıyormuş km'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboyx

Az önce Honda Bayisiyle konuştum 1.6 Elegance Pro Eco'yu (LPG Otomatik) 70Bine veririz dedi. 2015 modelini yalnız. Araba mükemmel görünüyor. Bir olumsuz görüşü olan var mı acaba? 0,24 kuruş yakıyormuş km'de

Hangi bayiden aldınız hocam fiyat çok iyi geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • walla hocam anadolu yakasındaki 3 bayiden birisi aradı ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum. zaten benim teklif ettiğim ödeme türünde olursa 72bin olur dediler. balon ödeme diye bi tip varmış ya onu önermiştim ben
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.