Merhabalar. Arkadaşlar ben nlite programı ile otomatik windows kurulumu yapmayı başardım. Ama şirketteki windows kurulumlarını daha kısa yoldan ve sorunsuz olarak gerçekleştirebilmek için komple bir windows set oluşturmak istiyorum. Yani Windows kurulurken yada kurulduktan sonra acrobat reader,winamp,winrar,Office vb. programlarıda otomatik olarak yapsın istiyorum. Bunun için hangi programı tavsiye edersiniz yada nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: KIMONO
Merhabalar. Arkadaşlar ben nlite programı ile otomatik windows kurulumu yapmayı başardım. Ama şirketteki windows kurulumlarını daha kısa yoldan ve sorunsuz olarak gerçekleştirebilmek için komple bir windows set oluşturmak istiyorum. Yani Windows kurulurken yada kurulduktan sonra acrobat reader,winamp,winrar,Office vb. programlarıda otomatik olarak yapsın istiyorum. Bunun için hangi programı tavsiye edersiniz yada nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler.
deneme yapmak icinde sanal pc programlarindan birini kulllan.
ilk ogrenme sureci zaman alabiliyor, ama sonra kaymak gibi gidiyor. temelde command ve autoit.exe kullaniyorum. rar ve zip dosyalarinida cmd den aciyorum. sitede bahsedilen farkli installer lar ile hazirlanmis programlarin installerlarini editleme yonteminden sonradan vazgectim (cok zaman aliyor), command ve autoit bana ziyadesi ile yetiyor.
bir not: sitedeki sleep.exe 64bit OS ile uyumsuz, onun yerine artik sen kesfet bi alternetif. 2. bi not: sitedeki cmdow.exe yi bagzi virus programlari tarafindan tehlikeli olarak algilandigindan (virus filen diil, norton hack tool diordu) onuda kendi kurulumlarimdan cikarmistim.