Şimdi Ara

otomatikkapıustası.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendime ait olan web sitemin yapımında az bir destek alıp gerisini kendim yapmaya başladım web sitemde geçiş sistemleri, otomatik kapı ve endüstriel kapı sistemleri ürün satış sevis hizmetlerini zaten aktif olarak maaşlı çalıştığım şirket üzerinden garanti ve faturalı olarak hizmet vermekteyim.Boş kaldıkça içerik girip satış ve hizmet verdiğim ürünlerle ilgili montaj , arıza , bağlantı şemaları gibi bilgiler ve montajın nasıl yapılması gerektiği gibi makaleler yazıyorum.web sitemi ziyaret ederek ön sıralara gelmeme destek olursanız sevinirim .mevcut kullandığınız yada yaptırmayı düşündüğünüz bir ürün varsa,teknik şartname , montaj klavuzu ,bağlantı şeması,gibi ihtiyacınız olursa yada arıza bilgisini belirtirseniz öncelikli makalelerimi o konuda yazabilirim . hertürlü destek yada tedarik konusunda öncelik sağlarım. admin uygun görürse bu konu yada başka bir başlık altında makalelerimi paylaşabilirim.

http://www.otomatikkapiustasi.com/ adresinden ulaşabilir eksik kusurlu gördüğünüz bir şey olursa uyarı ve ikazda bulunmanızı rica ederim
    saygılarımla Tarkan ALKIŞ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.