Savaş da bitti ama Burası TR ne zaman ne olacağı belli olmaz. Ama herşey yolunda giderse kışa dek düşmesi beklenebilir. Zaten kampanyalar başladı bile.
ne kışı yaw gidin şimdi nakitle bayilere 2006 larda ne biçim indirim alırsınız ama pazarlıgı biliyosanız o da ayrı bi sanat tabi
quote:
Orjinalden alıntı: kyibe
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
bende fazla param olmadığından pusudayım.artık bi araba almak için kasım aralık beklicez.hayırlısı olsun bakalım.
Recep41 güldürdün beni.Bi kaç gündür forumun aynı konularında buluşuyoruz genelde.Amacımızda aynı sanırım.Para sayılı olunca pusuya yatıp beklemekdede ortak olduk :)) Ben arabayı alınca ilk önce foruma girip sana pm atıcam sonra kullanıcam arabayı inşallah. Kolay gelsin
tamam hocam pmini bekliyorum.eee nede olsa bir pusucu eksilmiş olur.inşallah bütün pusucular istedikleri arabaları alabilirler.
quote:
Orjinalden alıntı: tturke
yapılan kampanyaları bu başlık altında toplayabilirsek herkes açısından çok iyi olur Hangi marka indirim yapmış vs vs ...
evet ya ya burda toplayalım yada ayrı bir topik açalım.çok yararlı olur.
Çok büyük indirimler beklenmemeli..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme