Şimdi Ara

Otomobil Fiyatları Yıl sonuna kadar %50 artabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kur arttığı sürece %100 bile gelir şaşırmamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

öğlen vakti 500 baz faiz artışıyla döviz geri çekilebilir,, asla yatırım tavsiyesi değildir,, ekonominin başında olsam 2 - 3 lere geriletirim doları
    Mümkün değil en fazla 100 baz puan artış olur faiz artırarak doları 2-3 lere getirmezsin üretim yapacak fabrikalar kurup bunlara yeni havalimanı ve kanal istanbul dahil üreterek doları düşürebilirsin. Tl de bekliyorum yakın zamanda 4,65 lere gelecektir o zaman dolara yatırabilirim. Kendi düşüncem bu şekilde, yatırım tavsiyesi değildir.

• 1.0 75 Bg Trendline Polo

5 Mayıs/17=53.200--6 Haziran/18=86.200

Sene sonu aynı araba 110 olmazsa bir tane alacam ulan.

• quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

öğlen vakti 500 baz faiz artışıyla döviz geri çekilebilir,, asla yatırım tavsiyesi değildir,, ekonominin başında olsam 2 - 3 lere geriletirim doları
    şimdi merkez bankası bu aşamada ne yapabilir? ortada bir yangın var. bu yangın suyla sönecek bir yangın değil. petrol yangını bu, buna köpükle müdahale etmek lazım. ne yapacak? ben olsam 10 milyar doları şakkadak satarım. şaşırır millet, hiç beklemedikleri bir hareket. niye satıyor? nasıl satıyor? hani rezervi düşüktü falan derler, demek ki rezervleri varmış diyecekler normal şartlarda. ama biraz yavaş düşüreceğim, merkez bankasının pili bitsin diye bekleyecekler. arkadan bir 10 milyar daha satarım! 20 yetmedi, bir 10 daha satarım. bitti. çil yavrusu gibi dağılırlar bakın. ben size söyleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

isterse %500 artsın insanlar yemeyip icmeyip son kurusuna kadar arac alıyor
    Bu faizler ile pek alamıyor artık.

• cenkbora kullanıcısına yanıt
    merkez bankası yapması gereken elindeki dövizin yarısını piyasaya yüksek fiyattan satmak olmalı, ardından kadameli faiz artışına gitmeli, mesala yılda 2 veya 3 kez faiz artıracağım demek ve volalitenin yüksek geleceği aylarda bu artışı yapmak olmalı,, bunları gören dolar toplayıcı tayfa elindeki doları düşük fiyattan tekrar merkeze bırakmak zorunda kalacak,, ondan sonra bak gör it yavrusu gibi dağılacaklar, dolar dip,, kimse bakmaz yüzüne,,

espirisi felan kalmadı her analist kesilen 5 lerden 6 lardan 7 lerden grafik çizmeye başladığı ve reisgillerden gelen açıklamalrın faiz ve enflasyon düşecek açıklamaları, piyasanın selası okunması gerektiği konusunda genel yargıyı giderirecektir,,

yönetim derse biz iktidara geldiğimiz günden beri tl nin selasını okumaktan çok zevk alıyoruz, seçmenimizde bundan memnun , dış güçler bize istediği oyunu oynasın canımmızı veririr, dolar 20 olsun umrumuzda olmaz, çünkü biz bedrin aslanları Allah'ın askerleriyiz,,Allahu Ekber,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş yapmayın lütfen. Beğenmediğiniz mahalle kadınlarından ne farkınız var

• %50 artması biraz ütopik kısmen trolleme olsa bile %10-20 dolaylarında artış olağan olacaktır.
    Enflasyon bir anomali değil, beklenen bir vakıadır. Sanki ilk defa artıyor gibi yeni başlık açmak ilginç olmuş.
  • cenkbora kullanıcısına yanıt
    Selam,

Hevesle itfaiye hortumu lafini aradim. Bulamadim. Ceza yemekten kurtuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callandor -- 16 Temmuz 2018; 16:37:32 >
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    Bank of england soros meselesini araştır bakalım, dolar satarak kur tutuluyor mu :)

MB şu an TL uzlaşmalı dolar satarak zaten yapabileceği en iyi döviz müdahalesini yapıyor.

Tek yanlışları doların 4 den 4.72 ye çıkışına müsaade etmeleri.

• sıkıntı yok isterse % 10 000 000 artsın ben aracıma proje yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSY

sıkıntı yok isterse % 10 000 000 artsın ben aracıma proje yapıyorum
    napıyosun len arabaya

• Ww şuan bayilerine siz yeterki araç satın kar yapmanıza gerek yok sizin zararınızı biz karşılarız diyorsa yıl sonuna zam degil indirimler ard arda gelecektir bayilerde fiyat kırılmaları çok olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

napıyosun len arabaya

Alıntıları Göster
    sorma gitsin komple boyadan tut multimedia sisteminden komple döşemeden alt takımdan ön arka m tampon egzoz cam çitaları lambalar filan derken 13-15 bin tl maliyetli projeye başlıyorum. ederinin 2 katı paraya sıfır alsam bu kadar kullanışlı bi arabaya sahip olamam.

• TSY kullanıcısına yanıt
    yav kardeşim git gez toz tatil yap.hayatından kasıp biriktirp arabaya gömüyosun

• Bi süre sonra filo şirketleri de tıkanmaya başlarsa araba satacak müşteri bulamicaklar; bu işin sonu ÖTV indirimine gider beyler. Olmaz olmaz demeyin zira bu ülkede herşey mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

yav kardeşim git gez toz tatil yap.hayatından kasıp biriktirp arabaya gömüyosun
    hayatım gezmek benim durmadan geziyoruz ayda 23 gün tatili nereye koyam işimiz gücümüz gezmek. parasal anlamda zaten sıkıntı yok. kimse gibi sıfır araba alma derdinde de değilim gidip model yükseltme derdinde de değilim elimdeki araç zaten bir efsane bende ona her türlü bakmak istiyorum gayet yetiyor bütün ihtiyaçlarımı da karşılıyor hemde fazlasıyla.
  • doktor Muhtemelen, mardin dargeçitte ayda 23 gün boşa çıkabilecegin başka meslek olduğunu sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.