Şimdi Ara

otomobil genel erken uyananlar topiği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bakın diyorum işte, gece uyumayanlar topiği açalım
  • Yarın akşam açacağım. Dansöz ve diğer sürprizlerim olacak

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Bakın diyorum işte, gece uyumayanlar topiği açalım
  • neyse ki 2 saat uyuduk uyandık
    günaydın ağa
  • Günaydın...
    Gene 7'de ayakta 8'de işteyim.
    Alarmı 5 'er dakika erteleyerek yarım saat yataktan kalkabilme savaşı verdikten sonra...Gene kahvemi içip sonra hızlı bir şekilde evden çıkıp arabanın buz gibi soğuk deri koltuğuna oturup işe geldim.Sonra büroda koltuğumda oturmuş DH'de gezerken buldum kendimi.

Rutin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 16 Aralık 2009; 9:25:44 >
  • Günaydın dostlarım.

Uykuya daldım, N73'ün saati kurmuştum ama çaldığında tamamen kapatıp yatmaya devam etmişim. Neyse ki durakta beni bekleyen yol arkadaşım bayan bana telefon etti de yataktan fırladım, 3.5 dakikada giyinip hazırlandım ve yola çıktım. Tam 1 saatten fazla geç kalmıştım.

Ama şunu fark ettim, ben dahil bugün birçok kişi geç kalmış. Sanki metafizik bir durumla karşı karşıya kaldık bugün. Rüya görenler geri dönüş yolculuğunda gişelere mi takıldı acaba?

otomobil genel erken uyananlar topiği

• Taner abi geç kalınca aklıma gelen bir anımı anlatayım o zaman

Yıl sonu olunca bizim işimiz muhasebe olduğundan fazla mesai kaçınılmaz oluyor.Çalıştığım kurumun 20.000'e yakın malzemesinin amortismanları hesaplanıyorGene bir yıl sonunda fazla mesai yapmıştım gece saat 3'te işten çıkıp evin yolunu tuttum.Eve geldiğimde ne kadar uyuyacağımı hesaplamak için saate baktığımda saat 4:05'i gösteriyordu.(8:00'de işte olacağım)Saatimi kurup yattım.Sonra bir ara odamda bizim alt kattaki emlakçı ve kasabın beni uyandırmaya çalıştığına şahit oldumyataktan kalktım kapımla uğraşan çilingir bana geçmiş olsun diyorİş arkadaşlarım evimde ağlıyorEv telefonu susmak bilmeden sürekli çalıyor.(Annem,Halam vs.)Ben neler olduğunu anlamaya çalışıyorumKapıyı çilingir açamamış 12 tane matkap kırmış ben içerde uyurkenEmlakçı omuz atıp kırmış(2 hafta kapıya bi omuz attım hızımı alamadım karşı duvarı yıkıyordum gibisinden böbürlendi)herkes öldüğümü sanmış komşulardan bazıları ağlıyor.Ben salonda oturup yarım saat bu olanların kabus olmasını diledim,ama değildibenim gözümden olayın gelişimi bu şekildeydi.
    Arkadaşlarımın gözünden ise ;
    Saat 11 Doğan ortada yokEvi arıyoruz çıkan yok,cep telefonunu arıyoruz açmıyor.En iyisi eve gitmek...Evime geliyorlar araba kapıda nereye gider düşünürlerken süper emlakçı devreye giriyor...Bize selam vermeden geçmez evden çıkmamıştır diyor kasapta destek verince arkadaşlarım(bayan olanlar)ağlamaya başlıyorbunun üzerine çilingir çağırıp kapıyı kırmaya girişiyorlar.

Geride kalan kırık bir kapı ve traji komik bir anı

Not : Emlakçının kırdığı kapı bir daha kendine gelemedi ve yenisi ile değişti

Yapımda ve yayında emeği geçen arkadaşlarım B.A.,G.G.,M.A. ve mahallemizin sevimli esnaflarından emlakçı ile kasaba sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 16 Aralık 2009; 13:19:29 >

• Ooooo bende dedim almış makara başını gidiyordur.. Kimsecikler yok
    Hayırdır bugünde mi geç kaldınız?
  • Dükkan sahibi çizilmiş

7.30da yatan biri için ben de erken uyananlardanım sanırım:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.