Şimdi Ara

otomobil ses sistemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkinci el bir araba aldım. Üzerinde JVC KD-SH 9101 model teyp var fakat teypte ya da elektrik tesisatında bir problem var. O yüzden teybi komple değiştirmeyi düşünüyorum. Arabadaki kolonlar ise çok zayıf ve bir tanesi de patlamış.

Baştan tesisat çekmeyi düşünüyorum.

Kolon olarak ilk aklıma gelen marka BOSE oldu. Amerika' dan alma imkanım var fakat orada da olsa hangi modelini almam gerekiyor bilmiyorum. O kolonları alırsam, verim alabilmek için amfi almam gerekecektir bence. Alacağım amfinin de üst düzey olmasa da iyi kalitede olmasını tercih ediyorum.

Teyp olarak birçok marka konuşuluyor. Pioneer ın DEH modellerinden çok bahsediliyor. Fakat hala karar veremedim. Sony, Alphine, Pioneer, JVC vs.. bir çok marka ve model var.

Kurmak istediğim tesisatın dinlemek istediğim müzik türü ile alakası varsa belirtmiş olayım, genelde Halk müziği, Özgün müzik, Sanat müziği, Klasik müzik nadiren de olsa eşim sayesinde Türkçe Pop dinliyorum. Ama en çok dinlediğim Özgün Müzik ve Klasik Müziktir.

Bu konuda neler almam gerekir?

Bilen arkadaşların tavsiyelerini yazması hepimiz açısından çok iyi olacaktır.

Bir de teybin kullanımı kolay olursa çok sevinirim.

Herkese çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfakgl -- 12 Haziran 2012; 10:38:00 >

• sanırım subwoofer kullanmıyacaksınız,

pioneer deh 7050 teyp
    sound magus ck75 4x75 rms amfi
    hertz dsk 165 veya jbl gto 6508c mid takımı (2 takım) bu takımlar 16 cm dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.