Otomobil yedek parçası online siteden alınır mı ? (2. sayfa)
-
-
Hocam zaten xdrive aracın var ve istanbulda değilsen Karter tapa contasına kadar her yedek parçayı internet den almak zorundasın. Aksi halde X2 x3 olur fiyatlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar konu özeti yapmam gerekirse
internetten yedek parça alınır mı sorusu aklımdan silindi ( çok ucuza ayağıma kadar geldi ) binici oley
birçok site var sanayideki esnafın minettsiz davranışlarını çekmek zorunda kalmadım buda ikinci oley
yaklaşık 730 tl kar ettim bunda üçüncü oley
yedek parça bulma problemim çözüldü buda döndüncü oley
sitesinden aldım marka değişikliği yapmak istedim ve kabul ettiler lemförder markaya çevirdiler
daha ne olsun dostlar gerçektten tafsiye ederim. hadi sağlıcakla kalın
-
Biraz reklam kokusu almadım değil.
İnternet alışverişi güvenilir sitelerden yapılır, çakması anlaşılmayan ürünlerde (yedek parça, rayban gözlük, telefon data kablosu...) ise ekstra güvenilir siteleri tercih etmek gerek. Permasharp jiletin (berberin usturaya taktığı jilet) bile çakması var, orijinali 5 lira zaten. Orijinal diye satılan filtre, yağ konuları bolca mevcut forumda. -
kimseye illa git al demiyorum isteyen istediği yerden alabilir v.b sitelerdede mevcut oralara bakın isterseniz
ben forumda yeniyim alışmaya konu başlıkları bulmaya çalışıyorum . hepsi bu
-
Tabiki alınır. Daha yeni A3 için bosch aerotwin silecek aldım. Motor yağı, filtreler bir çok şey aldım bugüne kadar. -
peki aldığınız ürün kaliteli ve uyguna geldi mi ?quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmi
Tabiki alınır. Daha yeni A3 için bosch aerotwin silecek aldım. Motor yağı, filtreler bir çok şey aldım bugüne kadar. -
tabiki, sanayideki fiyatlara göre daha uyguna geldi.quote:
Orijinalden alıntı: Veysel talay
peki aldığınız ürün kaliteli ve uyguna geldi mi ?
Alıntıları Göster -
Aloparca.com
Onlineyedekparca.com sürekli alışveriş yaptığım siteler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
peki ne kadar bir fiyat farkı oldu yazma şansınız var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmi
tabiki, sanayideki fiyatlara göre daha uyguna geldi.
Alıntıları Göster -
Maalesef. şimdi tek tek hesaplayamam. Sanayideki rakamlara göre daha uygun bu kesin.
Hocam hangi site?
Alınır tabiki. Yorumlara da bakmak lazım. Ben Otoparcasan.com' sitesinden alışveriş yapıyorum. Gayet de memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDrive55 -- 29 Haziran 2021; 17:41:29 > -
Sanayide oto yedek parça bulmanız için bayağı bir dolaşmanız lazım. ayrıca fiyatlar pahalı oluyor. internet ortamında rekabet olduğu için daha ucuz. Şase numarası ile parça kontrolü yaparak gönderim yapan https://www.yedekparca.com.tr/ firmasını öneriyorum. Daha önce alışveriş yaptım hızlı ve ucuzdu.
-
Valla ben bakimsetim.com diye bir site var oradan alıyorum motor parça listesini dahi adamlara attığımda adamlar şaseden bakıp gönderiyor paketlemeleride güzel uymamazlık olamadı hiç tavsiye ederim
-
Aslında bunu anlamak çok da zor değildi, balataların üzerinde trw yazmıyorsa dediğin gibidir.
-
her markanın parçasını satan satıcılardan alışveriş maalesef yapmıyorum. tercihim bu yönde.
fiat marka kullanıyorum. fiat'a özel parça satan siteleri tercih ediyorum. örn: tayfur oto, çöpelli, kirazcıoğlu, ünlü oto gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X