Şimdi Ara

Otomobilde beyaz renk açık ara önde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyazda ekstra fiyat eklenmiyor, çizilmede falan kolayca boyanabiliyor hemen hemen herkese hitap eden bir renk. Artık çoğu kişi arabayı kendine alırken ileride nasıl satarım, kolay satar mıyım diye düşündüğü içinde beyaz renk çok fazla tercih ediliyor. Uzun yıllar boyu binmeyi düşünenlerde, kim ne derse desin kendi zevkim diyerek farklı renkler tercih ediyor. Tabi bu kişilerin sayısı oldukça az maalesef. Benim kullandığım araç kırmızı mesela akrabalar falan görünce şaşırıyor niye kırmızı aldınız, başka renk mi yoktu falan diye. Bence gayet hoş bir renk
  • Benim tercihim lal kırmızı ama giuletta alacak olursam beyaz alırdım. golf'e gerçekten yakışmıyor beyaz. aslında yakışır da vw yakışacak beyazı ayarlayamamış. parlak beyaz yapıyorlar bu da buzdolabı gibi görünmesine sebep oluyor.
  • bende beyaz renk tercih ediyorum, yazın serin oluyor
  • çünkü siyah ve beyaz bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıktı, çok ayağa düştü bembeyaz beyaz eşya rengi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyaz araç aldım, bundan sonra da büyük ihtimal yine beyaz alırım.
    Beyaz almazsam da tercih edeceğim renk en fazla Gri olur.

Beyaz araca siyah ve kırmızı renkli aksesuarlar (cam tavan, jantlar, şeritler vs...) ekleyerek gayet de hoş görünüm elde edebilirsiniz bence. Örnek:

Otomobilde beyaz renk açık ara önde  Otomobilde beyaz renk açık ara önde

• D segmenti ve üstü araç alacaksan siyah.
    D segmentinin altında iste beyaz yada gümüş gri tercihim..
  • Koyu renk arabaya bakmak zor her hafta yıkayacaksın cilasını eksik etmeyeceksin herkes bizim gibi araba manyağı değilki bunlarla uğraşsın
  • Ahahaaha 😂 Çok iyi 😂

Favorim mavi. Bi de Leon FR oldu mu mis gibi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalik renk diye milleti enayi yerine koyanların nede güzel patladı ellerinde o kozları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazacaklarım için kimse kusura bakmasın ama beyaz renk araç tercih eden insan zevksizdir. Açık ve net konuşuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.