Şimdi Ara

OTOMOBİLERİN BİLİNÇLİ ÇİZİLMESİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle hasta insanlar var gerçekten benim de bir arkadaşım arkadaşı bmw hastasıymış ama manyaklık olarak, herif nerde bmw görse zarar vermeden duramıyormuş..
  • ağızlarını burunlarını kerpetenle keseceksin sonra salacaksın sokağa. O onun cezası olacak görende bilecek anlayacak gördükleri heryerde suratlarına tükürecek böyle servet düşmanlarının.
  • 2006 nın haziranında bayiden 307 mi aldım bayinin önüne çektim her tarafına baktım bişey varmı diye eve geldim kapının önüne koydum 2 gün sonra sol kapıların çıtasının üstünden derin bi çizik iki kapı toplam 1 metre çizik sabah işe giden akşam eve gelen biriyim kimseyle husumetimde yok komşularımla aramda iyi. hala kapıda çizikle duruyo pasta cila yapmıştım. o yüzden bunu yapanları görsem ağzını burnunu kırarım sen çalış çabala beyinsizin biri gelsin zarar versin sanki babasının parasıyla aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Bu durum sebebiyle şöyle bir video çekebilmiştim.

ben bir değişiklik göremedim hocam siz görebildiniz mi ? bide reklamlarda milleti ne vaadlerle kandırıyorlar

konuya dönecek olursak her ne kadar şiddet yanlısı bir insan olmasam da çok sevdiğim aracıma bilerek böyle bir zarar veren birine tepkim ne olurdu bilemiyorum. yaptığı şey akıllı insan işi değil.

• Kıskançlık mı hastalık mı bilemiyorum ama böyleleri çok etrafta.Şükür ki kapalı garajımız varda,aracı içerde tutuyoruz.Böylesine ne yapılır hakikatten bilemiyorum.
  • Gectigimiz 3-4 ay once Kadikoy Altiyolda ki ispark acik otoparka birakiyorum aracimi her zaman ki gibi..Gorevliler yonlendiriler sira sira dizerler araclari yan yana,isaret ederler,yon verirler...Bende park ettim ve yanimda ki aracta benden once park etmis,aracin icin de toparlaniyor bayan surucu falan...Neyse bende toparlaniyorum arac iceresinde yanimda ki bayan telefonu aldi eline konusurken,diger elinde de canta,elinde ki cantayla beraber, ayagiyla ittirerek kapiyi bir acti KÜÜÜT diye benim sag yan kapima vurdu.Hemde ne vurus benim araba sallandi resmen..Neyse ben soktayim,kaldim oyle arac icerisin de Kadina bakiyorum..O da bana bakti 2 saniye falan,Derken kadin hic bisey olmamis gibi yurumeye basladi kapilarini kilitledi..Arabadan indim kapima baktim ki tam ortadan sivri bir iz,boya dokulmus tabi...Kostum arkasindan bayan dedim,elinde telefon hala konusuyor,buyrun dedi; Ne buyrunu dedim gelin araba bakin dedim,naptiniz diye dedim,Bir eliniz de tel,diger eliniz de cantayla oyle kapimi acilir ayaginizla ittirerek dedim,Ay cok ozur dilerim dalginim hastam var hastanede sabahladim kusuruma bakmayin lutfen dedi,kafam yerinde degil dedi.Allah senin cezani versin dedim cektim gittim bende..Dondum aksam arabasi hala yanim da..Cizsem miii cizmesem miii uzun uzun dusundum..Neyse Yarabbim dedim sinirli sinirli bindim arabama gittim eve...Siz olsaniz Napardiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 31 Ocak 2012; 4:23:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Gectigimiz 3-4 ay once Kadikoy Altiyolda ki ispark acik otoparka birakiyorum aracimi her zaman ki gibi..Gorevliler yonlendiriler sira sira dizerler araclari yan yana,isaret ederler,yon verirler...Bende park ettim ve yanimda ki aracta benden once park etmis,aracin icin de toparlaniyor bayan surucu falan...Neyse bende toparlaniyorum arac iceresinde yanimda ki bayan telefonu aldi eline konusurken,diger elinde de canta,elinde ki cantayla beraber, ayagiyla ittirerek kapiyi bir acti KÜÜÜT diye benim sag yan kapima vurdu.Hemde ne vurus benim araba sallandi resmen..Neyse ben soktayim,kaldim oyle arac icerisin de Kadina bakiyorum..O da bana bakti 2 saniye falan,Derken kadin hic bisey olmamis gibi yurumeye basladi kapilarini kilitledi..Arabadan indim kapima baktim ki tam ortadan sivri bir iz,boya dokulmus tabi...Kostum arkasindan bayan dedim,elinde telefon hala konusuyor,buyrun dedi; Ne buyrunu dedim gelin araba bakin dedim,naptiniz diye dedim,Bir eliniz de tel,diger eliniz de cantayla oyle kapimi acilir ayaginizla ittirerek dedim,Ay cok ozur dilerim dalginim hastam var hastanede sabahladim kusuruma bakmayin lutfen dedi,kafam yerinde degil dedi.Allah senin cezani versin dedim cektim gittim bende..Dondum aksam arabasi hala yanim da..Cizsem miii cizmesem miii uzun uzun dusundum..Neyse Yarabbim dedim sinirli sinirli bindim arabama gittim eve...Siz olsaniz Napardiniz?

aklıma şu geldi
    http://www.youtube.com/watch?v=PaE7RVu5Mac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed_ylc -- 31 Ocak 2012; 4:44:48 >

• İnsanin aklina gelmeden edemiyor.. Ya o adam degilse? Eminde degilmis dövenler. :(
  • dışarda eğlenmeye giderken eglenecegim yere geldigimde bazen mendilci cocuklar oluyor.her seferinde para istiyorlar.bazen veriyorm bazen vermiyorm.vermedigim zamanlar aklım hep arabada kalıyor ya çizerlerse diye.birkaç arkadasım yaşadı böyle bir olay.ben her park ettigimde onlara paramı verecem.resmen haraca bağladılar
  • herşeye rağmen birine ne kadar kızsamda arabasını çizemem,kendisiyle çözerim derdim neyse...araba çizmek acizliğin resmi bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joz -- 31 Ocak 2012; 10:25:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

sakınan göze çöp battığı

Evet sakınılan göze çöp batıyor.

3 hafta önce evin önünde park halindeki arabama gece vur kaç yapmış hayvanın teki. Sağ arka kapı ve çamurlukta hafif göçük, arka tamponda çizik vardı. Kırmızı renk bir araba, boyası çıkmış benim arabanın üzerine. Sağlam küfürler ederek tamir ettirdim.

İki gün önce ne olsa beğenirsiniz, bu sefer de sol tarafa öküzün biri vur kaç yapmış! Şimdi de sol arka kapı, sol çamurluk, bu seferki de beyaz bir araba.

İstanbul insanı delirtir Sokakta sıra sıra onca araba park edili, gayet de geniş bir sokak, özellikle gelip benim arabayı mı buluyor bu öküzler anlamadım gitti.

• bizim bir arkadaşın siyah slk komp unu çizmişlerdi boydan boya. dikkat çekici araçlara karşı çok kıskanç insanlar var. adamın özel otoparkı var kapalı, ama misafirliğe gidiyorsun dışarı bırakıyorsun mecburen .

benim aracında sol sürücü kapısına gamze yapmış birisi :) , olacak artık o kadarı , kapı açmayı kapamayı bilmiyor insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Gectigimiz 3-4 ay once Kadikoy Altiyolda ki ispark acik otoparka birakiyorum aracimi her zaman ki gibi..Gorevliler yonlendiriler sira sira dizerler araclari yan yana,isaret ederler,yon verirler...Bende park ettim ve yanimda ki aracta benden once park etmis,aracin icin de toparlaniyor bayan surucu falan...Neyse bende toparlaniyorum arac iceresinde yanimda ki bayan telefonu aldi eline konusurken,diger elinde de canta,elinde ki cantayla beraber, ayagiyla ittirerek kapiyi bir acti KÜÜÜT diye benim sag yan kapima vurdu.Hemde ne vurus benim araba sallandi resmen..Neyse ben soktayim,kaldim oyle arac icerisin de Kadina bakiyorum..O da bana bakti 2 saniye falan,Derken kadin hic bisey olmamis gibi yurumeye basladi kapilarini kilitledi..Arabadan indim kapima baktim ki tam ortadan sivri bir iz,boya dokulmus tabi...Kostum arkasindan bayan dedim,elinde telefon hala konusuyor,buyrun dedi; Ne buyrunu dedim gelin araba bakin dedim,naptiniz diye dedim,Bir eliniz de tel,diger eliniz de cantayla oyle kapimi acilir ayaginizla ittirerek dedim,Ay cok ozur dilerim dalginim hastam var hastanede sabahladim kusuruma bakmayin lutfen dedi,kafam yerinde degil dedi.Allah senin cezani versin dedim cektim gittim bende..Dondum aksam arabasi hala yanim da..Cizsem miii cizmesem miii uzun uzun dusundum..Neyse Yarabbim dedim sinirli sinirli bindim arabama gittim eve...Siz olsaniz Napardiniz?

Bi alışveriş merkezinin otoparkındayız,galiba hava soğuktu biraz arabada oturalım dedik.Yanıma geldi bi araç hepsi bayandı galiba.Benim sağıma yanaştılar,şöför indi küt benim sağ kapıya vurdurdu kapıyı,arkadaki indi o da aynı şekilde.Baktım baktım hiç takmadılar.Arkadaş oturuyodu sağ koltukta dedim lan bütün gücünle aç kapıyı giriş şunların kapısına,biraz hasar verip olay mahallinden uzaklaşmıştık,tavsiye ederim zevkli iştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk_35 -- 31 Ocak 2012; 10:50:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Yaşlılara asla vuramam zaaf gibi birşey isterse balyozlasın arabayı.Tutan birşey var sanki.Düşünüyorum da fazlasıyla ödetirim ama vuramam ya bana komple ters.

ben de kıyamam el kaldıramam..caniliğin anlamı yok asıl sizlere sormak gerek nereye gidiyoruz diye ?
  • uygunsuz ve kötü park edenlerin araçlarını bende çizmek istiyorum.
    ya sabır diyip yoluma devam ediyorum.
    aracınızı park ederken, başka insanlarıda düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo
    uygunsuz ve kötü park edenlerin araçlarını bende çizmek istiyorum.
    ya sabır diyip yoluma devam ediyorum.
    aracınızı park ederken, başka insanlarıda düşünün.

Çizmek yerine sileceklerini kaldırmak daha uygun bir tepki, ya da gördüğünüzde sözlü uyarı yapmak. Ya sabır diyerek doğru olanı yapıyorsunuz. Karşımızdaki ne kadar öküz olursa olsun biz insanlığımızı koruyalım en azından
  • Kasaplar toplanmış başlığa, amma kıymetli malınız varmış, bir şekilde cezası verilmeli, adamın orasını burasını kesmek ne demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Yaşlılara asla vuramam zaaf gibi birşey isterse balyozlasın arabayı.Tutan birşey var sanki.Düşünüyorum da fazlasıyla ödetirim ama vuramam ya bana komple ters.

ben de kıyamam el kaldıramam..caniliğin anlamı yok asıl sizlere sormak gerek nereye gidiyoruz diye ?

Senin arabanı çizdiklerinde elini öpersin olur mu? Sen yıllarca çalış para biriktir zar zor araç al, geçsin bilmemnenin bilmemnesi boydan boya çizsin seni binlerce lira zarara soksun. Satarken problem olsun. Ne için bunlar? Bir hiç için. Sırf zevkine. Böylelerinin boğazını keseceksin, çok ciddiyim ne derseniz deyin. Bunun hiçbir açıklaması olamaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: engişdene

Kasaplar toplanmış başlığa, amma kıymetli malınız varmış, bir şekilde cezası verilmeli, adamın orasını burasını kesmek ne demek.

Malın kıymetinden değil, emeğin kıymetinden. Allah göstermesin böyle birşeyle karşılaşsam kafa göz dalarım elimden alamazlar..
  • Bilinçsizce yanlışlıkla çizene yine biraz kızarım ama elinde tornavida kıskançlıktan araba çizen insan hangi yaşta olursa olsun dinlemem bayıltana kadar dövüp ayıltıp bidaha döverim
    Gerçi fiziki koşullardan dolayı dövemeyecek durumda olurum belki ama o zaman da etraftan geçen iri yarı birisine rica ederim. "Abi bi dövebilecen mi şu arkadaşı ya." şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunerrus -- 31 Ocak 2012; 12:01:56 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.