Şimdi Ara

Otomobillerdeki Hatalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kaya5789

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

sıkmak serbestse forumdan çok güzel örnekler gelir

Zaten ödev değil mi, bu tarz ödevler hep kafadan sıkılark yapılır, yeni ben öyle yaparım şahsen :)

bende sıkıcam zaten.bikaç bişey buldum ya gerisi hayal gücüme kalmış artık
    cevaplayan arkadaşların hepsine teşekkür ederim.
    yaratıcı fikirler varsa daha bekliyorum cevaplarınızı

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

2005 Corsa Enjoy Easytronic Direksiyon Kutusu Kronik Arızası. 50 Kere servise gitmiştik 50 kere değiştirmişlerdi hala sorun devam ediyordu sonradan anlaşıldı kronikmiş.
    2002 Range Rover HSE İlk partide bir takım hatalar vardı. (Vogue onun hataları düzeltilmiş halidir 2003 itibati ile )

50 kere servise gitmek ve 50 kere direksiyon kutusu değiştirmek (?) Mübalağa yaptınız sanırım..
  • Tam senin ihtiyacını karşılayacak bir olay geçti başımdan. Sıfır aracı aldıktan 1 ay sonra geldi bunlar başıma

Astra aracımda zaman zaman elektrikli donanımların hiç biri çalışmıyordu. Sunroof, camlar. Hatta cam düğmelerinin ışıkları bile yanmıyordu. Fakat kendi kendine düzeliyordu sonradan servise 2-3 kere gittim bulamadılar. O an sorun yoktu çünkü. bir kaç ay sonra arıza sıklığı artmaya başladı. En sonunda servise arızalıyken götürebildim.

Sürücü tarafındaki kapıya gelen kablonun izolasyonu iyi değilmiş ya da kablo tam yerine oturmamış. Sonuçta kapı açılıp kapandıkça kablonun üzerindeki kaplama soyulmuş. Böyle olunca da kablo metal yerlere değmiş. Aracda kısa devre var diye buraya gelen elektriği otomatik olarak kesiyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berk984

Tam senin ihtiyacını karşılayacak bir olay geçti başımdan. Sıfır aracı aldıktan 1 ay sonra geldi bunlar başıma

Astra aracımda zaman zaman elektrikli donanımların hiç biri çalışmıyordu. Sunroof, camlar. Hatta cam düğmelerinin ışıkları bile yanmıyordu. Fakat kendi kendine düzeliyordu sonradan servise 2-3 kere gittim bulamadılar. O an sorun yoktu çünkü. bir kaç ay sonra arıza sıklığı artmaya başladı. En sonunda servise arızalıyken götürebildim.

Sürücü tarafındaki kapıya gelen kablonun izolasyonu iyi değilmiş ya da kablo tam yerine oturmamış. Sonuçta kapı açılıp kapandıkça kablonun üzerindeki kaplama soyulmuş. Böyle olunca da kablo metal yerlere değmiş. Aracda kısa devre var diye buraya gelen elektriği otomatik olarak kesiyormuş.

hah işte bak bu iyi oldu.ellerin dert görmesin kardeşim

• ford grubu dizel araçların aracların range sportundan fiestasına kadar hepsinin turbo hortumu yerinden çıkıyor.

bir de eski kasa citroen c5 in volantında ve arka torsiyon milinde kronik problem varmış ( bunu da geçen gün forumda okudum)

vw'lerin kapı içi boyaları zamanla dökülüyor.

opel astralar geri vitese takarken cort sesi çıkarıyor,

bunlar da benden olsun.
  • forumda böyle bi başlık buldum işine yarayabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_7912481/mpage_1/key_//tm.htm#7912481

bi de en son toyotanın yarisleri egzos ve emniyet kemerleri yüzünden geri çağırdığını hatırlıyorum.
  • Megane II'lerin soyulan kapı içi kolları sorunsalı da işine yarayabilir sanırım...
  • şu ana kadar cevap yazan tüm arkadaşlara çok teşekür ediyorum.
    hepinizin dediklerinden ortaya karışık bişey çıkarıcam artık
  • focus diesel'in cvt şanzımanı sorunluydu, zaten artık kullanılmıyor.
  • sana tavsiyem tanıdığın bir reno yetkili servisi varsa oraya git megane II servis kayıtlarına bak istemediğin kadar hata var
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubi lay

sana tavsiyem tanıdığın bir reno yetkili servisi varsa oraya git megane II servis kayıtlarına bak istemediğin kadar hata var

yok ya o kadar uğraşamam.bişeyler buldum onlara sallamasyon bişeyler ekleyip o şekilde halletçem artık
    bu arada meganelar o kadar kötümü yaw?
  • www.sikayetvar.com da bilinen otomobil markalarına tıkla oradan sec beğen al sorunları.
  • Citroen C3 lerin nerdeyse hepsinde direksiyon kutusu problemli diye biliyorum. yenisiyle değiştirilse de 2 hafta sonra yine aynı sorun başlıyormuş. (bu yüzden 2.el alacağım bi c3den vazgeçtim)

VW polo (bir önceki jenerasyon sanırım) ların çoğunda gaz kelebeği arızası sık sık tamir edilse de baş gösteriyormuş.

Kaynaklar: araç alırken araştırmalarım sonucu bulduğum yerler. belirttiğim iki sorunun da hatazedelerinin kurduğu forum/gruplar kolayca google dan bulunabilir. Polo için gruplanan kişiler VW Almanya'ya kadar götürmüş konuyu. Citroen C3 için yetkili servisler tasarım hatası, yapacak birşey yok diyormuş...

kaynağı olmayan ama çoğu kişinin şikayet ettiğini duyduğum sorunlar:
    VW lerin GolfIV jenerasyonundan şimdikine kadar hemen hemen tüm modellerinde kapı tutma kolları ve otomatik cam kontrol düğmelerinin kaplamaları aşırı derecede çıplak kalacak kadar soyuluyor. (buna şahsen tanık oldum kendi aracımızda, ama kronik olduğunu söylemek için güvenilir bir kaynak yok).
    Bir de yurt dışında VW kullananlarla "camları çalışıyormu bari" diye dalga geçildiğini okudum, sanırım kronik bir cam kaldırma motoru sorunu var zamanla çıkan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninjate -- 16 Mart 2009; 1:10:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: falcondeu

quote:

Orjinalden alıntı: kubi lay

sana tavsiyem tanıdığın bir reno yetkili servisi varsa oraya git megane II servis kayıtlarına bak istemediğin kadar hata var

bu arada meganelar o kadar kötümü yaw?

günaydın
  • MEGANE 2 hayatımda kullandığım en sorunlu arabaydı ... servis 2 evim olmuştu .satarken vicdan azabı duydum . hem binerken hem satarken hem sattıktan sonra huzursuz olduğum bir arabaydı ... çok fazla satılmış olması ve pyasada çok olması da ayrı bir trajedi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ninjate

Citroen C3 lerin nerdeyse hepsinde direksiyon kutusu problemli diye biliyorum. yenisiyle değiştirilse de 2 hafta sonra yine aynı sorun başlıyormuş. (bu yüzden 2.el alacağım bi c3den vazgeçtim)

VW polo (bir önceki jenerasyon sanırım) ların çoğunda gaz kelebeği arızası sık sık tamir edilse de baş gösteriyormuş.

Kaynaklar: araç alırken araştırmalarım sonucu bulduğum yerler. belirttiğim iki sorunun da hatazedelerinin kurduğu forum/gruplar kolayca google dan bulunabilir. Polo için gruplanan kişiler VW Almanya'ya kadar götürmüş konuyu. Citroen C3 için yetkili servisler tasarım hatası, yapacak birşey yok diyormuş...

kaynağı olmayan ama çoğu kişinin şikayet ettiğini duyduğum sorunlar:
    VW lerin GolfIV jenerasyonundan şimdikine kadar hemen hemen tüm modellerinde kapı tutma kolları ve otomatik cam kontrol düğmelerinin kaplamaları aşırı derecede çıplak kalacak kadar soyuluyor. (buna şahsen tanık oldum kendi aracımızda, ama kronik olduğunu söylemek için güvenilir bir kaynak yok).
    Bir de yurt dışında VW kullananlarla "camları çalışıyormu bari" diye dalga geçildiğini okudum, sanırım kronik bir cam kaldırma motoru sorunu var zamanla çıkan...

Yazdıkların için teşekkür ederim.

bende meganeların sorunlu olduklarını biliyodum.ama şahit olmadığım için pislik atmak istemedim.millet onca para verip alıyo.kullanmış birisi derse kimse bişey diyemez herhalde.çok satması @telenor un dediği gibi trajedi

• aklıma gelen mercedes in bi otobüsünde tasarım hatası vardı sanırım, yakıt deposunun yeri yanlıştı ve bikaç tanesi bu yüzden yanınca baya bir olay olmuştu. (yada hafızam beni yanıltıyorda olabilir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

aklıma gelen mercedes in bi otobüsünde tasarım hatası vardı sanırım, yakıt deposunun yeri yanlıştı ve bikaç tanesi bu yüzden yanınca baya bir olay olmuştu. (yada hafızam beni yanıltıyorda olabilir)

evet ya bende hatrlıyorum.mercedes O 403 tü onlar.kapıların önlerinede eşya yüklediği için çıkamayıp ölenler olmuştu hatta.
    o yüzden hala bi tedirginlik vardır bende bu otobüslere binerken
  • tofas diferansiyel ve geri vites gecme sorunu ve era amortısor ve direksiyon kutusu sorunu
  • 2003 model honda civic 1.6 16V ES'te torpido gözünde aydınlatma koymanın unutulmuş olması
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.