Şimdi Ara

otomotiv firmalarının hüsranla biten projeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bravaman

renault velsatis
    tofaş kartal panelvan
    fiat strada
    bmw 3 compact

Kartalın panelvanı da cıkmış öyle mi? Şaşırdım doğrusu
  • Gerçekten Kartal Panelvan var mıydı?

quote:

Orjinalden alıntı: TaNeR.61

quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

renault velsatis
    tofaş kartal panelvan
    fiat strada
    bmw 3 compact

Kartalın panelvanı da cıkmış öyle mi? Şaşırdım doğrusu

• quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Toyota Corolla '99-00-01 modelleri.

yoo ben seviyorum arabamı çok güzel Corolla 99.

99 un farları beğenilmio 00 01 in ise motoru yağ akıyor. Ama 99 mekanik olarak daha iyi bi tipten kaybedio biraz
  • Duşundum Duşundum bişe bulamadım.ahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremeenvy -- 29 Ocak 2009; 23:51:31 >
  • aslında bu topiği açarken kasttetiğim konu şu firmanın şu markası vs değildi ama olsun

mesela rafa kaldırılan teknolojiler vs

mesela yeni bir motor çıkardı bir firma fiyasko oldu ne biliim farklı bir yakıt denendi tutmadı gibi

örneğin peşin söyliim kasıt yok bunu yazmamda aklıma geldiği için yazıyorum mesela vw in fsi motoru fiyaskomu

mesela bmw nin hidrojenli motoru tutarmı

bu tür şeylerdi yoksa bir aracın piyasada tutup tutmaması bozuk dizaynı filan değildi ama olsun canınız sağolsun değerli fikirlerinizi bizimle paylaşmışsınız

mesela esp esp diye söyleyip duruyoruz ama bosch noel babanın bohçasından çıkartıp alın size esp mi dedi öncesinde belki kps yaptı başarısız oldu

bunun gibi şeyler aslında

otomotiv sektörünün direk tüketiciye ulaşmamış sırları bazındaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onequest -- 29 Ocak 2009; 23:26:52 >
  • honda city
    pug 308
    palio-albea haric tum fiat modelleri

bnce heder oldu. en cokta 308 e uzulurum konforlu araba ama 307nin kronik sorunlari yuzunden yanasan ne gordum ne duydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onequest

aslında bu topiği açarken kasttetiğim konu şu firmanın şu markası vs değildi ama olsun

mesela rafa kaldırılan teknolojiler vs

mesela yeni bir motor çıkardı bir firma fiyasko oldu ne biliim farklı bir yakıt denendi tutmadı gibi

örneğin peşin söyliim kasıt yok bunu yazmamda aklıma geldiği için yazıyorum mesela vw in fsi motoru fiyaskomu

mesela bmw nin hidrojenli motoru tutarmı

bu tür şeylerdi yoksa bir aracın piyasada tutup tutmaması bozuk dizaynı filan değildi ama olsun canınız sağolsun değerli fikirlerinizi bizimle paylaşmışsınız

mesela esp esp diye söyleyip duruyoruz ama bosch noel babanın bohçasından çıkartıp alın size esp mi dedi öncesinde belki kps yaptı başarısız oldu

bunun gibi şeyler aslında

otomotiv sektörünün direk tüketiciye ulaşmamış sırları bazındaydı

mesajımı yazdıktan sonra "ulan" dedim kendi kendime

ilk mesajın gözümün önüne geldi ama geç oldu.gerçekten niye kaba etimden anlamışım?

Bi el atayım

• mesela bir örnek vereyim
    pontiac firması vakti zamanında bir teknoloji geliştirmiş
    ama adamın birisi ısrarla arabamla vanilyalı dondurma almaya gittiğimde arabamstop ediyor şikayeti gibi vs vs

bu hikayenin orjinalini bulacağım

bu hatalı bir teknoloji ve fiyasko seviyesinde olmasada hata.. Sorun, motor soğuduğunda devreye giren buhar kilidinden kaynaklanıyormuş gibi .

linkini buldum bkz :
    Vanilyalı dondurma ve Pontiac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onequest -- 29 Ocak 2009; 23:54:52 >
  • Cadillac Cimarron.
  • Ford un Focus 1 lere koyduğu sanırım 2004-2005 model 1.8 TDCİ motorlar. hemen piyasadan çekilp PSA grubundan alınmış 1.6 lar konmuştu.
  • İMZA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akustik

Ford un Focus 1 lere koyduğu sanırım 2004-2005 model 1.8 TDCİ motorlar. hemen piyasadan çekilp PSA grubundan alınmış 1.6 lar konmuştu.

Başarısız değil,Avrupa'da halen kullanılmakta.Tr'de 1.6 TDCİ 109HP varken 1.8TDCİ 115hp alınmaz diye düşünerekten Tr'de piyasaya sürülmemekte.Ama 1.8'in performansına diyecek yok,zamanın 130 hp 2.0 Focus kadar seri bir motor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

quote:

Orjinalden alıntı: Akustik

Ford un Focus 1 lere koyduğu sanırım 2004-2005 model 1.8 TDCİ motorlar. hemen piyasadan çekilp PSA grubundan alınmış 1.6 lar konmuştu.

Başarısız değil,Avrupa'da halen kullanılmakta.Tr'de 1.6 TDCİ 109HP varken 1.8TDCİ 115hp alınmaz diye düşünerekten Tr'de piyasaya sürülmemekte.Ama 1.8'in performansına diyecek yok,zamanın 130 hp 2.0 Focus kadar seri bir motor.

1,8 TDCı lerde piston kolu kırma, krank mili deformasyonu gibi yüksek torkun yol açtığı bazı sorunlar vardı. O yüzden kaldırıldı. Avrupada kullanılıyor olsa da modifiye edilmiştir kesin o parçalar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.