Şimdi Ara

Otomotiv Mobilya Ve beyaz eşyada Ötv İndirimi geldi!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
6.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel hareketler bunlar. Doları tekrar zıplatmaya yarar sadece.Hayırlı olsun Türkiye' m..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizin en büyük sorunu güven ve olumsuzluk düşüncesi. Toplum olarakda bunun kırılabilmesi adına %40 civarı zam anca eski haline getirir. Alım gücü düştüğü için kriz var. Alım gücünün yükseltilmesi gerekiyor.

• Fiyatları kaydedelim bakalım. Ne kadar gerçek indirim var görürüz .

• Üç indirimi de rakamlarla anlatacak kişinin 40 yıl kölesi olurum yani örneğin 1000 liralık mobilya, beyaz eşya, araba ne kadar olabilir ?

• Araba aldım. 30 Ekim’de ödemesini yaptım. Şimdi ne olacak? Ben zararlı çıktım bu işten. Aracı daha teslim almadım. Ne yapmalıyım, nasıl vazgeçerim?

Bi bilen var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: bay_gizemli

Araba aldım. 30 Ekim’de ödemesini yaptım. Şimdi ne olacak? Ben zararlı çıktım bu işten. Aracı daha teslim almadım. Ne yapmalıyım, nasıl vazgeçerim?

Bi bilen var mıdır?
    Teslim almadığınız için cayma hakkınızı kullanın. Para iadesi yada yeni ötv oranlarından almak istediğinizi talep edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

1 ay önce n11 den 659 liraya alınan süpürge şu an ek uygunu 683. O da amazonda . n11 'deki ek uygun fiyat 759 yani 100 lira geçirmişler . indirseler nolacak
    Sonuçta 24 tl fiyat farklı bulabiliyorsunuz sorun nerde? Ayrıca verdiğiniz örnekte 1 yıllık fiyat farkı şu zaman için çok çok makul..

• Ötv oranını ancak sıfırlarlarsa 3 4 ay önceki seviyelerine gelir araç fiyatları. Hala çok yüksek fiyatlar. 2018 araç stoklarını eritmeye çalışıyorlar.

• Şunu bir tek ben mi sorguluyorum anlamadım. Bu vergiler önceden alınıyordu ve harcanıyordu. Devlet eğitim ve sağlıkta harcamalardan kısacağını açıkladı. Bunlar zaten yüksek vergilere rağmen karşılanamıyordu. Şimdi vergileri azaltıyorlar ki biz büyük oranda yurt dışında üretilen ürünleri satın alalım. Yani hem elimizdeki para ülke dışına çıkıyor hem de devlete gelen vergi azalıyor. Devlet müsrifti, değildi demenin de anlamı yok eninde sonunda devletin vergiden topladığı miktar azaldı. Bu farkın bir yerden toplanması lazım. Bunun bedelini yine halk ödeyecek. Şu vergi indiriminin kimseye yarayan en ufak bir tarafı yok. En fazla 1 ay bizi mutlu eder. ÖTV yi KDV yi iyice arttırsınlar da en azından bize nereden ne yaptıklarını dolaylı değil de doğrudan anlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

Şunu bir tek ben mi sorguluyorum anlamadım. Bu vergiler önceden alınıyordu ve harcanıyordu. Devlet eğitim ve sağlıkta harcamalardan kısacağını açıkladı. Bunlar zaten yüksek vergilere rağmen karşılanamıyordu. Şimdi vergileri azaltıyorlar ki biz büyük oranda yurt dışında üretilen ürünleri satın alalım. Yani hem elimizdeki para ülke dışına çıkıyor hem de devlete gelen vergi azalıyor. Devlet müsrifti, değildi demenin de anlamı yok eninde sonunda devletin vergiden topladığı miktar azaldı. Bu farkın bir yerden toplanması lazım. Bunun bedelini yine halk ödeyecek. Şu vergi indiriminin kimseye yarayan en ufak bir tarafı yok. En fazla 1 ay bizi mutlu eder. ÖTV yi KDV yi iyice arttırsınlar da en azından bize nereden ne yaptıklarını dolaylı değil de doğrudan anlayalım.
    İndirim zamanları geldiğinde ürüne %50 zam yapıp daha sonra %30 indirim yaptık diye ürün satılan ülkeden bahsediyoruz.

• Boş boş konu açmayın ya bu nedir ya

• matrix999 M kullanıcısına yanıt
    O devleti ilgilendirmez ki, devlet vergisine bakar. Devlet bütün kurumlarıyla kısıntıya gitse bile en az yarısı (çok iyimserim) ithal girdiye dayanan ve ihracatı olmayan bir üretimde para harcamayı teşvik etmek sadece ülkenin para kaybına, ekonominin daha da zarar görmesine sebep olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

O devleti ilgilendirmez ki, devlet vergisine bakar. Devlet bütün kurumlarıyla kısıntıya gitse bile en az yarısı (çok iyimserim) ithal girdiye dayanan ve ihracatı olmayan bir üretimde para harcamayı teşvik etmek sadece ülkenin para kaybına, ekonominin daha da zarar görmesine sebep olur.
    Benim söylediğim ülkedeki herkesin çakal olduğu. Bizim yapmamız gerekenler olabildiğince ithalatı düşürmek ve ihracatı arttırmak.
  • Hades. H kullanıcısına yanıt
    Memurlar.net'te bu vergi indirimlerine yapılmış harika bir yorum gördüm onu paylaşayım da esas sebep anlaşılsın: "Enflasyonla mücadele değil. "enflasyon farkıyla" mücadele."

Yani, şu anda herkes "Dolar düştü zamlar geri çekilsin!" derken benim markette gördüğüm bırakın indirimi, zamlara devam ediliyor. Bu da şu anki enflasyonun daha da artması demektir. Yıl sonu enflasyonuna göre memurların maaş zammı belirleneceği için(aslında bir çok kalemi etkiliyor asgari ücret, emekli maaşları vb.), en azından bu iki ayda oran düşük görünsün, firmalar ve devlet 2 ay dişini sıksın yeni yılda yapılan fedakarlıkların(!) karşılığı fazlasıyla alınacaktır, şeklinde bir düşünce ile atılmış adımlar bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

Benim söylediğim ülkedeki herkesin çakal olduğu. Bizim yapmamız gerekenler olabildiğince ithalatı düşürmek ve ihracatı arttırmak.

Alıntıları Göster
    Bu ulkede ihracat artiyor fakat iyi mi kotu mu siz karar verin. En iyi urunler ihrac ediliyor, kalan kotu mallar vatandasin sofrasina geliyor. Zirai ilac kalintisi ve envai cesit kimyasal kalintisi tespit edilen urunler de ihrac edilecek ulke tarafindan reddedilirse onlar da senin sofrana geliyor. Guven endeksi bosuna dusmuyor. Ulkece pek dogru isler yapmiyoruz maalesef

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Adam kredi çekip araba alacak ya kredi faizleri ne alemde ses eden yok. Dediğine ilave devletin araba alımına +para desteği vermesi lazım. Bu indirimler şirketleri kapsar filolar araba alır o kdr

• bay_gizemli B kullanıcısına yanıt
    Tüketici haklarına göre belirli r süre kayıtsız şartsız vazgeçme hakkınız olmalı. 10 gündür diye tahmin ediyorum.

• Hicbirsey almassaniz fiyatlar daha da duser..bosuna yapmiyorlar bu gostermelik indirimleri..almayin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Sonuçta 24 tl fiyat farklı bulabiliyorsunuz sorun nerde? Ayrıca verdiğiniz örnekte 1 yıllık fiyat farkı şu zaman için çok çok makul..

Alıntıları Göster
    N11 geçen hafta kurutma makinesi beko 1499 TL idi aynı satıcı 1881 TL yapmış:) fark ne kadar olmuş

• Bi hareketin fayda getirmeyeceği sıcak firsatlardaki hareketsizlikten anlaşılır.millet inansa fırsat olsa bu mesajı 100. sayfaya yazıyor olurdum bunca saat geçmiş eleştiriden başka bir şey yok hökümet DH izleme memuru atasa baya yol alır aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.