Şimdi Ara

Otopark ifşa!! Screenshot (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
17.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun tam şoför kapısına birebir çekeceksin şahini birak binemesin arabaya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

Tamam ozaman 20.000 liralik arabamla bende boyle park edeyim. Benim icin paha bicilmez bi araba. Ama olmaz demi 800.000 liralik bmw degil benimki ben cekemem.

herkesin arabasi ozel kimse kapisinda cizik gormek istemez sirf arabasi pahali diye boyle yapmasi hakli oldugu anlamina gelmez. Sonra nerde adalet diye agliyorsunuz bu kafayla adaleti zor bulursunuz.

Hekezin malı kendine kıymetlidir.Ben 25 binlik arabayı istanbul ikea Bayrampaşa otoparkında en uzak köşeye koyarım bom boş olur kafam rahat olur.

Aynı şekilde aracıda hiç dikkat etmeden koyarım çünkü otopark hafta içi bomboş olur hiç bir şekilde park sorunu olmaz böyle bir durum da olabilir tek resimden adama kro denemez.

-----------------------------------------

Bunun dışında başkasının malına zarar veren adam değildir delikanlı olan numarasını yazar veya bekler sahibine zarar vermeye çalışır malına değil

• Her avm, otel park yerinde vale vardir. Araca verecek 1 milyonu var; ancak valeye verecek 20 TL'si yok demek ki bu kisinin.

Ayrica bugun 2 araclik yere 1 arac park eden zihniyet yarin 2 hasta alan odaya da tek basina yerlesir. Siz de hastanenin banklarinda yatarsiniz hasta olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 23 Mart 2017; 0:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

quote:

Tamam ozaman 20.000 liralik arabamla bende boyle park edeyim. Benim icin paha bicilmez bi araba. Ama olmaz demi 800.000 liralik bmw degil benimki ben cekemem.

herkesin arabasi ozel kimse kapisinda cizik gormek istemez sirf arabasi pahali diye boyle yapmasi hakli oldugu anlamina gelmez. Sonra nerde adalet diye agliyorsunuz bu kafayla adaleti zor bulursunuz.

Hekezin malı kendine kıymetlidir.Ben 25 binlik arabayı istanbul ikea Bayrampaşa otoparkında en uzak köşeye koyarım bom boş olur kafam rahat olur.

Aynı şekilde aracıda hiç dikkat etmeden koyarım çünkü otopark hafta içi bomboş olur hiç bir şekilde park sorunu olmaz böyle bir durum da olabilir tek resimden adama kro denemez.

Bunun dışında başkasının malına zarar veren adam değildir delikanlı olan numarasını yazar veya bekler sahibine zarar vermeye çalışır malına değil

Hak yiyen adamın avukatlığına soyunmuşsun, burada da gelmiş delikanlılık dersi veriyorsun. Önce, hak nedir, adalet nedir, nasıl adil olunur bunları öğren bence.

• 34 NG 7491 plakalı aracın sahibi olsaydım.

bu konuyu görseydim.

emin ol ki bana bu sekilde hakaret eden birini hakaretten savcılığa çekinmeden verirdim.

temennim şudur ki umarım araç sahibi konuyu görür.
  • meğer aynı kafada ne kadar çok kişi varmış. şu durumda olmamızın sebebini uzaklarda aramamıza gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezcar

quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

quote:

Hak yiyen adamın avukatlığına soyunmuşsun, burada da gelmiş delikanlılık dersi veriyorsun. Önce, hak nedir, adalet nedir, nasıl adil olunur bunları öğren bence.

Arabanın kapısının anası ağlayınca hakkı nereden arayacağız ?

• Bu kafa iyi bir kafa deyil.

Bu bakış acısı cok sorunlar getirir.

Zenginsen diger insanların hakkını cigneyebilirsin öylemi!

• 3 ay önce sıfır aldığım aracıma avm de yandaki aracın kapısı çarpmış ve kapının köşesini içine göçertmiş. olay akşam olduğu için sabah farkettim. artık bende aracımı aralıklı park etmeye karar verdim ve öyle yapıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Bagaj kapağının üzerine güzel bir aferin çarpısını haketmiş dangalak

O gördüğünüz araç kabaca 1 Milyon TL. civarında... Böyle arabalar da sıradan insanların altında olmaz.

Araca zarar verirken yakalanırsanız, otoparkın kamera kaydına falan girerseniz, nerelerinize çarpı atarlar bir düşünün ve ona göre kalkışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

yazik. su gelen yorumlara bak, en cok begenilen yorumlara bak. sonra gelip zirlarsiniz SYMBOL OLMUS 80 INGAAAA diye. allah akil fikir versin. caliyor ama yapiyor diye diye memleketi soyanlara biraktiniz, bi donunuz kaldi onu da alacaklar hala daha ODOM HOKLO diyosunuz. ne guzel bi konu oldu bu konu. kimlerle muhattabiz bu site de gormus olduk boylece. yazik

+ ayrica bu isin raconu oyle degil. bende bu arabadan olsa insan gibi park ederim hatta diger tarafa olabildigince bos yer birakirim. sen boyle ortaya koyunca saniyosun ki kimse gelip park etmicek yanina araban saglam kalacak ama benim gibi tipler gelir arabani boydan boya cizer silecegini de kirar eline verir sonra sahibindene koyarsin sol 4 parca boya diye. akilli olun biraz. duzgun park ediceksin ki araban cizilmesin

Sonra seni de bir güzel çizerler

• Adam yine insafliymis ben olsam çapraz park ederdim. Motosiklet koyabilir yanina bu şekilde. 1 milyonluk arabam var 2 arabalık hakkim da oldun yani.

• yolcum kullanıcısına yanıt
    Bu kadar gocunduğuna göre sen de ''sıradan'' bir insan değilsin..merak etme biz kimin neresine çarpı atacağımızı biliriz sen rahat dur
  • Züğürtler gene toplanmış konuşuyor.Ulan senin 20 bin liralık teneken bmw'nin kapısı etmez hala hak yiyor bilmem neBanka,market sıralarında kaynak yapan adamlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Bagaj kapağının üzerine güzel bir aferin çarpısını haketmiş dangalak

O gördüğünüz araç kabaca 1 Milyon TL. civarında... Böyle arabalar da sıradan insanların altında olmaz.

Araca zarar verirken yakalanırsanız, otoparkın kamera kaydına falan girerseniz, nerelerinize çarpı atarlar bir düşünün ve ona göre kalkışın.

Sıradan insan ne? Kimler sıradan insan mesela?

Konuşun konuşun, konuştukça batıyorsunuz.

• Vay Turbo..Gürcistan seferleri nasıl gidiyor..eczaneden kazandığın paralar ile otomobil al sata başladın mı?
  • Hocam biz Ankara da yaşayanlarda sorun var galiba. Avm ye bak engelli yerine bırakmalar, çizgiyi ortalamaları vs vs. Gerçi her 4 arabadan birinde siren olduktan sonra normal. Fotolarını çekip emniyete gönderiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 22 Mart 2017; 23:4:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: un momento

yazik. su gelen yorumlara bak, en cok begenilen yorumlara bak. sonra gelip zirlarsiniz SYMBOL OLMUS 80 INGAAAA diye. allah akil fikir versin. caliyor ama yapiyor diye diye memleketi soyanlara biraktiniz, bi donunuz kaldi onu da alacaklar hala daha ODOM HOKLO diyosunuz. ne guzel bi konu oldu bu konu. kimlerle muhattabiz bu site de gormus olduk boylece. yazik

+ ayrica bu isin raconu oyle degil. bende bu arabadan olsa insan gibi park ederim hatta diger tarafa olabildigince bos yer birakirim. sen boyle ortaya koyunca saniyosun ki kimse gelip park etmicek yanina araban saglam kalacak ama benim gibi tipler gelir arabani boydan boya cizer silecegini de kirar eline verir sonra sahibindene koyarsin sol 4 parca boya diye. akilli olun biraz. duzgun park ediceksin ki araban cizilmesin

Sonra seni de bir güzel çizerler

Korkma bu kadar ruhunuzu saticaksiniz yakinda S'e 7'ye binenlere adamlar gelip yuzunuze tukurse yarabbi sukur bugunde bos gecmedik diceksiniz yakinda. gel ciz de goreyim nasil ciziyosun beni

• Böyle park eden birisini haklı çıkarmaz ama cidden halkımız görgü, değer, toplumsal kuralları falan bilmiyor. Bende yeni almıştım aracımı o kadar yol yaptım geldim daha ilk ay sonunda AVM otoparkında daha arabadan inmemiştim yanıma park eden Land Rover'ın arka koltuktaki çocuk taak diye bir açtı kapıyı benim arka çamurluğa... Annesi ben yavaş aç demedim mi sana? diye kızdı çocuğa şimdi ne diyeceksin, önemli değil deyip geçiyorsun ama insanın aklı kalıyor ufak bile olsa.

Bir keresinde de babamın arabasında ben içerisinde beklerken, Doblo'nun biri hem trafik şeridine park etti hemde kapıyı açıp sağ ön kapı ve dikiz aynasına vurdu. Hemen indim o sinirle tavrı görseniz sanki ben park yerinde değilimde gelip ben durup vurmuşum kapısına öküz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

34 NG 7491 plakalı aracın sahibi olsaydım.

bu konuyu görseydim.

emin ol ki bana bu sekilde hakaret eden birini hakaretten savcılığa çekinmeden verirdim.

temennim şudur ki umarım araç sahibi konuyu görür.

Sen bırak 34 bilmem neyin sürücüsü olmayı, ekşi sözlükte bin tane adamı verdin mi mahkemeye sonuç nedir :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.