Şimdi Ara

Otorite' Güncel Tahmin Kuponlar ve İstatistikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bundan sonra güncel olarak tahminlerimi bu konu altında toplayacağım.

Not:Sadece Futbol tahminleri

• 101-Antalyaspor-Beşiktaş Alt 1.80
    Antalyaspor son 3 maçını kazandı evinde 3 büyüklerden Galatasaray ve Fenerbahçeye karşı oynadığı maçlarda 0-0 bitti zaten evlerindeki bir çok maçı alt bitiyor son 3 maçlarınıda kazandılar moralleri gayet yerinde düşme potasından da oldukça uzaklar Beşiktaşa gelince Mustafa pektemek dışında ilerde istikrarlı bir oyuncu yok Almeida ve Edunun yetersiz olduğu oldukça ortada Quaresma olmadan Beşiktaşın çok iyi top oynayamadığını gördük Kasımpaşanın 6 tane attığı ankaragücü'ne bile gol atamadılar.Kısacası bu maçta 3 gol olması ihtimali oldukça az alt en mantıklısı.
    103-Den haag-Roda 0 3.10
    Bu maç için yazılcak çok şey var aslında ama ben bu maç için oynanıcak en mantıklı seçimi söylüyorum çünki ikiside birbirine eşit ve ikiside vasat takımlar düşme potasınada oldukça uzaktalar o yüzden iki takımında pek kasacağını zannetmiyorum Ayrıca Roda'nın ligte beraberliği olmamasıda çok ilginç bir detay ya kazanalıp ya kaybedelim felsefesi var takımda son oynadıkları maçta 4-1 roda kazandı fakat Den haag iç sahada iyi oynuyor ve kendine denk takımlardan kolay gol yemiyor 0'a güvenemeyenler alt denesin.

• çok iddialı nick almışsın, ben de iddialı yazayım, 2 maçın da yatar :)
  • daha baştan gittin arkadşım sen Antalyaspor son 3 maçını kazandı ama biri kupada zor bir takım değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 20 Ocak 2012; 10:58:30 >
  • Beraberliği tutturduk bunu boş konuşan 2 arkadaşa hediye ediyorum hiçbirşey bilmediği halde birşeyler bildiğini sanan arkadaşlara.Beşiktaş maçı içinde yorum yapmaya bile değmez 90.dakikada 2 tane gol olup maç 2-1 bitiyor çok acayip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gırnatacışopar -- 20 Ocak 2012; 22:58:01 >
  • VAR MI TUTTURDUĞUN KUPON ARKADAŞIM, BOŞ BOŞ YORUMLARIN UZERİNE BOŞ BOŞ KONUŞMA İSTERSEN, DEN HAAGIN MACINA ALT DENESIN DIYEBILEN BIR YORUMCUSUN SEN, +7 OLACAKTI NEREDEYSE MAÇ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

VAR MI TUTTURDUĞUN KUPON ARKADAŞIM, BOŞ BOŞ YORUMLARIN UZERİNE BOŞ BOŞ KONUŞMA İSTERSEN, DEN HAAGIN MACINA ALT DENESIN DIYEBILEN BIR YORUMCUSUN SEN, +7 OLACAKTI NEREDEYSE MAÇ...

La şiştin bari sus hala konuşuyosun 2 maçında yatar dedin ve sonuç olarak beraberlik tuttu hala ağlama burda Ayrıca güzel kardeşim ben kuponlarımı burda paylaşmıyorum senin gibiler olduğu sürece de paylaşmıycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gırnatacışopar -- 21 Ocak 2012; 9:03:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kuponu yatan sen, şişen ben miyim?
    aman paylaş senin kuponlar olmadan gayrı naparız buralarda :)
    3 tahminden birisi gelmiş süper başarı :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kambochian -- 21 Ocak 2012; 14:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

kuponu yatan sen, şişen ben miyim?
    aman paylaş senin kuponlar olmadan gayrı naparız buralarda :)
    3 tahminden birisi gelmiş süper başarı :-)

Sıvamaya devam et güzel kardeşim bakalım nereye kadar sıvayacaksın
  • neyse kardesim haklısın, kusura bakma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.