Şimdi Ara

otostopla ozgurluge yolculuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet evet kesinlikle kulağa hoş geliyor amma işi gücü bırakamıyoruz işte. Filmlerde görüyoruz ancak. Şahsen ben de 6.30'da başlayıp 9'da bıraktığım işten 1800 lira alsam bu söyledikleriniz çok daha mantıklı gelebilirdi.
  • elbette haklisiniz..oyle bir haldeyiz ki..ornekk..mallede bi tanidik kahvede anlatiyor gecen subatta emekli oldu.1180 tl emekli maasi baglandi ama komsusuna 1065 tl maas baglanmis...

sahis buna seviniyor...dusun ya komsusundan 100 tl 150 tl fazla maas baglandigina seviniyor...baglanan maasa haykiracagina oturup aglayacagina...

benim tavsiyem herzaman evi barki olan iyi geliri olup tatiline gidebilenler icin degill..

genc oldugunu dusun.yas 25 univ.bitmis..askerlik bitmis..calismaya basla...prim doldu 25 yil sigorta yasi doldu..hopp durrr emekli olamazsin.60 si bekle..

bende diyorum ki aile destek verebiliyorsa ayda 1200 tl gibi git gez 3 sene 5 sene.bi kaybin olmaz.kazancin olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevince1971

insanlar korkuyor..neden? kendileride bilmiyor..biliyor veya kabul etmekbistemiyor..ölüm korkusu..biliyorlar ki dogduklari gun kaderleri yazilmis..birgun fazlasini bile yasayamayacagiz..
    ...otostop ceken gezginler amaci belli..insanlari tanimak..hayali pesinde kosmak..ozgur olmak..kendini gelistirmek..hayatlari ve hayatini paylasmak..yaninda cantasi yuzunde gulen gozleri ve samimi tesekkur ederim i vardir.diger bahsedilen 3-5 capulcu..amaci belli olmayan insan kiligina burunmus yaratiklar..

ben sahsen o yardimci oldugunuz 2-3 saatinizi hayat hikayenezi paylastiginiz insanlar adina tesekkur ederim..

sloganim hayat paylastikca guzel..

bir dilim ekmek..bir yudum su..bir saatlik hayat hikayesi..bir iki saatlik yolculukta hayaller.. umutlar. bir koltuk..bir kitap..bir kalem..bir video..bir bardak cay..bir iki metrekare yer..bir dünya...baska gidecek yerimizde yok..bir dunyamiz bir hayatimiz var..hepimiz olelim al tum dunya senin olsun..bir basina..

Alıntıları Göster
    Homoerotik bir yazı havası aldım nedense. Alınmaca yok

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    alinacak bisey yok.herkesi ben olamaz bende herkes olamam.sizin dusunceniz sizin fikriniz sizi baglar...cok ta tinnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otostop sakat is kimin oldugunu bilmedigin kisinin arabasina mi binilir la

Adam sapiksa ne yapacaksin dag basinda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.