Şimdi Ara

Otoyol geçiş ödemeleri e-Devlet'e taşınıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu "ücretli otoyollar" neden hep batıya ve güney batıya doğru yoğunlaşmış vaziyette acaba, neden olabülüğ acaba :) :) :)

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    O aldığın SMS'ler e-devletle alakalı değil, o bilgiler üye olduğun internet siteleri kaynaklı, günümüz dünyasında herkesin bilgileri usb bellekler içinde satışta.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bulduren kullanıcısına yanıt
    BDDK Apple Pay'in önüne ket vurmasaydı iyiydi. Sonra derdik çok gelişmiş vs diye şimdi bu laflar boş.

• omanner kullanıcısına yanıt
    Kvkk diye bir devlet kurumu var o ne işe yarıyor? Herkesin bilgileri derken bizim kadar ayağa düşen başka bir ülke var mı?

• Ne türlü bilgiler var?

Tc no isim soyisim cep no !

Her Avm ye , diş fırçası aldığımız her markete, diş macunu sipariş ettiğimiz her siteye yazdığımız bilgiler mi ?

Başka ne var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

apple ile alakali açsın uygulamalara nfcyı android gibi kullanın rahat rahat

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Sağlık bilgileri, ilaç bilgileri, tapu bilgileri, e-okul, eğitim bilgileri, adres bilgileri. Kısacası ne varsa. Otoyol geçiş ödemeleri e-Devlet'e taşınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F372EC04 -- 12 Ağustos 2024; 22:15:39 >
  • Site sizin mi ?

Admin yazıyor!

Niye sürekli sorularla konuyu dağıtıyorsun?

Hayır benim değil.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Apple ile alakalı o yüzden 85 ülkede kullanılıyor bir bizim muz cumhuriyetinde yok.
    Otoyol geçiş ödemeleri e-Devlet'e taşınıyor

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Evet Apple ile alakalı bizim muz cumhuriyetinde niye Android cihazı olanlar NFC ile ödeme yapabiliyor neden Apple kullananlar yapamıyor diye sormak yerine ülkeyi suçlayin

Apple pay kullanmak için bankalar komisyon veriyor o komisyonu kaptırmamak için Apple pay dışında kimsenin parasını verip aldığınız telefondaki NFC kullanmasına izin vermiyor

Sizde kardeşim sen bu telefonu NFC var diye sattın ben bir ton para verdim şimdi niye benim uygulamamı kullanmak zorundasın yoksa NFC kullanamazsın diyorsun demek yerine böyle devam edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyelik tipi admin görünüyor ekran alıntısında da, ayrı konu.

Tapu (ki benim yok zaten) ve ilaç bilgileri hariç hepsini isteyen her firmaya söylüyoruz zaten, hatta yazıp altına imza atıyoruz. Benim açımdan sıkıntı yok. Ama koruyamamış olmak sıkıntı. Onu da muhalefeti çok sevdiği cia fetö için çalışanlar yapmıştır zaten başka kim yapacak!

Çalışanlar sızdırmıştır. Abd den emir gelince...

Meclisi geçtim, müdür vs üstü makamlara dokunmamışlar pek. Halbuki idam etseler yeridir fetöşçüleri.

+Siz de ağır hdb.oktroll korkuyorsunuz. Blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 14 Ağustos 2024; 11:31:49 >
    Ağır aktrolsün dostum.

• omanner kullanıcısına yanıt
    yeni aldığın hatta yarım saat sonra dolandırıcı arıyorsa operatorde suç ararrım. açılırken bir sürü imza istiyor.

• Gayet iyi.

• İş vergi toplamaya gelince her şeyi düşünürler güvenlik önlem almaya gelince iş işten geçtikten sonra

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunda bile eleştirecek şey bulmuşlar. Allah akıl fikir versin ya.

• Hgs uygulamasından parayı vurdular tabi komisyonla. Her nasıl olduysa yeter diktiğimiz dediler heralde.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Kanun önünde engel durmasın o zaman bankaların inisiyatifine bıraksın, bu kadar basit. Alan da Apple Pay için alıyor zaten o da Türkiye'de yok. Yurtdışında veya yurtdışı kartlarla Türkiye'de çatır çatır kullanılıyor. Bizim bankalar kullanamıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.