Şimdi Ara

Oturum açılınca siyah ekran !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce bilgisayarıma çince harfli bir virüs bulaştı. Bir ton şey yükledi bilgisayara. Birçoğunu elle kaldırdım ve dosyalarını sildim , kalan işi de Malware ve Windows Defender'a bıraktım. Virüslü dosyalar buldular ve temizlediler. Ben de bilgisayarı kapattım ve 3 gün açmadım. Bugün açtığımda kullanıcı girişi yaptıktan sonra ekran siyahtı ve küçük bir pencerenin sadece başlık kısmı vardı. CTRL+Alt+Del yaptım ve görev yöneticisini açtım. explorer.exe işlemini başlat dedim. Masaüstü geldi ve programlar hazırlanmaya başladı. Fakat o pencere hala duruyordu ve bilgisayar çok ağırdı. Birkaç kere kapatıp açtım fakat hepsinde explorer.exe'yi elle açmak zorunda kaldım ve "Windows Kod Merkezi Ayarları" penceresi hep vardı. Pencereyi alta ekledim. Ne sorun var acaba bilgisayarda , yardımcı olursanız sevinirim!

Edit : Bilgisayarı msconfig den temiz başlangıç yaptım ardından ses wifi gibi temel şeyler gitti. Birkaç kez restart attım, geri geldiler fakat ses ikonu geldi ses yok . Virüs bulaşmadan 1 gün öncesine geri yükleme yaptım fakat açılış düzelmedi, ses hala yok !
    resim yülke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurPasa699 -- 17 Aralık 2016; 14:37:35 >

• Sizin için en hayırlısı format atmak olduğunu düşünmekteyim.

Ekleme: Format atana kadar bilgisayara USB bellek takmanızı önermem, ne olur ne olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samed Bey -- 17 Aralık 2016; 13:4:6 >
  • Samed Bey kullanıcısına yanıt
    Başak çare yok mudur acaba haftasonumu harcamak istemiyorum, ayrıca format atarsam windows 8.1 e geri mi dönücem ? (Şuan ücretsiz windows 10 kullanıyorum, hediye edilen)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.